Orijinalini görmek için tıklayınız : Hagi Başlangıç Videosu
Arkadaşlar anlatmaya gerek yok heralde.Dosyayı Pes 6 klasörünün içindeki dat dosyasına atın.Hagi' nin müthiş hareketleri ve golleri var.Boyutu 37 mb
İndirmek için
1. [Only Registered Users Can See Links]
Not: Arkadaşlar videoyu ben hazırlamadım ama opmova çevirip ben upload ettim.:gsbayrak: :icon_12:
indirdim çok güzel ama görüntü daha iyi olabilirdi ama yine de çok güzel olmuş EMEĞE SAYGI
indirdim çok güzel ama görüntü daha iyi olabilirdi ama yine de çok güzel olmuş EMEĞE SAYGI
Beğendiğine çok sevindim.
:icon_12: :gsbayrak:
cok fazla uye
22-08-2007, 11:55
saol yaw süper yama
saol yaw süper yama
cok fazla uye önemli değil.Hem ben sadece opmova çevirip upload ettim.Bu videoyu hazırlayana teşekkür etmek lazım.
:gsbayrak: :icon_12:
pesmaniac
23-08-2007, 10:09
saolllllllll
saolllllllll
Bişey değil pesmaniac
:gsbayrak: :icon_12:
lincoln_sedo
23-08-2007, 22:38
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER İNDİRDİM VE SÜPER OLMUŞ
EMEĞE SAYGI
hagi sevmem ben fbliyim ama emeğe saygı uğraştığın için saol alex,anelkai, appiah ,tuncayın opmovu falan yokmu bence bunlar hagiyi 2böler 4le çarparlar :D:D:D
cok fazla uye
07-09-2007, 13:44
çok çok zor tabi ki iyi futbolcular ama hagi ye yetişemezler :D
metin_99
07-09-2007, 20:38
hagi sevmem ben fbliyim ama emeğe saygı uğraştığın için saol alex,anelkai, appiah ,tuncayın opmovu falan yokmu bence bunlar hagiyi 2böler 4le çarparlar :D:D:D
bırak allah aşkına atareis alex mi hagi yi 2 ye böler 4 le çarpar wallahi ne diyim sen beni güldürdün allah da seni güldürsün :26:
quaresma_7
28-11-2007, 19:17
ben bursa sporluyum ama ne tuncayı ne de anelkası hepsi patates bunların hagı nın elıne kımse su dokemez turkıyede en ıyı orta saha oyuncusu ooo baskada yok alex e gelınce bence hagı den sonra en ıyı orta saha oyuncusu
walla helal olsun böle bişe isterdi. yemin ediyom PES
deniz_carlos
30-12-2007, 07:42
paylaşım için saol..