Merhabalar,
Siteye bugün üye oldum.Pes 6 Türkçe Spikeri her yerde arıyordum ve en sonunda burada buldum fakat sorunlar hemen baş göstermeye başladı.
İlk olarak ana sayfadaki Pes 6 'ya girdim ve PES6_TÜRKÇESPİKER+T.S.L.rar ı indirdim.Sonra neler yapmalıyım?
Acele cevap bekliyorum:bjkbayrakwa6:
efsaneD4D
03-09-2007, 22:58
1) DKZ STUDIO PROGRAMINI KURUN
2)"KİTSERVER" KLASÖRÜNÜ OYUNUN KURULU OLDUĞU YERE(GENELDE "C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6") ATIN
3)KİTSERVER İÇİNDE "SETUP" DOSYASINI ÇİFT TIKLAYIN VE İNSTALL EDİN
4)"TURKCESPİKER" KLASÖRÜNDEN ÇIKAN e_sound.afs DOSYASINI"C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\dat"İÇİNE ATIN
5)"KONAMİ" KLASÖRÜNÜ "BELGELERİM" İÇİNE ATIN
6)"PES6.EXE" KLASÖRÜNDEN ÇIKAN PES.EXE DOSYASINI "C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6"İÇİNE ATIN
7)"e_text spiker isim" İÇİNDEN ÇIKAN "PATCH" İSİMLİ DOSYAYI ÇİFT TIKLAYIN,DKZ STUDİO İLE AÇACAKTIR,SONRA YUKARIDA Kİ MENÜDE "PATCH" TIKLAYIN,ORDAN "APPLY PATCH IN FOLDER" TIKLAYIN,ÇIKAN MENÜDEN "C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\dat"BURAYI BULUN(YADA OYUNU NERYE KURDUYSANIZ) VE TAMAM DEYİN...SONRA YAMAYI KURACAKTIR,BİTİNCE DKZ Yİ KAPATIN.
8)"OPMOV" DOSYASINI "C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\dat" İÇİNE ATIN.. Hepsi bukadar umarım yardımcı olabilmişimdir....