Orijinalini görmek için tıklayınız : Zidane' nın volesinin opmovu
Arkadaşlar çoğunuz biliyorsunuz heralde.Zidane Bayer Leverkusen ile olan Şampiyonlar Ligi final maçında müthiş bir gol attı ve 2-1 Real Madrid kazandı. (2001-2002 sezonu)Bende bu müthiş golün opmovunu yaptım.Gerçekten çok güzel.
İndirmek için:
[Only Registered Users Can See Links]
:gsbayrak: :icon_12:
lincoln_sedo
23-08-2007, 22:39
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER
EMEĞE SAYGI
İNDİRDİK TE BUNU NEREYE ATCAZ
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER
EMEĞE SAYGI
İNDİRDİK TE BUNU NEREYE ATCAZ
PES 6' nın dat klasörüne atacaksın.Eğer Hagi' nin de opmovunu indirdiysen ve başlangıcın oysa onun yedeğini al bir yere.Sonra Zidane' nın opmovunu dat klasörüne at.Beğenmezsen Hagi' nin opmovunu yine dat klasörüne atabilirsin.
lincoln_sedo
25-08-2007, 10:33
PES 6' nın dat klasörüne atacaksın.Eğer Hagi' nin de opmovunu indirdiysen ve başlangıcın oysa onun yedeğini al bir yere.Sonra Zidane' nın opmovunu dat klasörüne at.Beğenmezsen Hagi' nin opmovunu yine dat klasörüne atabilirsin.
YARDIMCI OLDUĞUN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
cok fazla uye
27-08-2007, 13:25
çok saol yaw sen bir opmov yapımcısı olmalısın bence güzel videolar buluyorsun ve bunları opmov yapıyorsun harika !
çok saol yaw sen bir opmov yapımcısı olmalısın bence güzel videolar buluyorsun ve bunları opmov yapıyorsun harika !
Sözlerinden dolayı çok teşekkür ederim.Başka opmovlarda gelecek.
anıl_kartal_bobo
01-09-2007, 14:15
ARKADAŞIM LİK KIRIK
ben de tsc opmovu var kurmayı biliyorum ama fakat haginin opmovunu merak ettim onası bişi:fbbayrakjp6: :fbbayrakjp6: :fbbayrakjp6: :fbatkidr8: :fbatkidr8: :fbatkidr8: :gun_bandana: :gun_bandana: :gun_bandana: :gun_bandana: :gun_bandana:
ARKADAŞIM LİK KIRIK
anıl_kartal_bobo link kırık felan değil.Her gün kontrol ediyorum.Az önce yine kontrol ettim.
pesmaniac
04-09-2007, 09:21
saolun
saol indirdim ama birde juninyoyu denim
Gfb_!907
14-09-2007, 23:58
saol kanka cok guzel
Gfb_!907
16-09-2007, 02:59
AMA ARADA Bİ TAKILMALAR OLUO KARDES Bİ YARDIM ETSEN VİDYODA
AMA ARADA Bİ TAKILMALAR OLUO KARDES Bİ YARDIM ETSEN VİDYODA
Arkadaşım onu ben birşey yapamam.Sorun bilgisayardadır.Çünkü çok güzel çalışıyor.Bu arada link kırılmış hemen yeniliyorum.
:icon_12::gsbayrak:
aslan_kral
24-09-2007, 12:16
anıl_kartal_bobo link kırık felan değil.Her gün kontrol ediyorum.Az önce yine kontrol ettim.
evt anıl_ kartal_bobo nun dedigi dogru bendede olmadı
evt anıl_ kartal_bobo nun dedigi dogru bendede olmadı
Arkadaşım nasıl olmaz link kırık felan değil.İndirip dat klasörüne atacaksın.Belki entere filan basıyorsundur.Ondan olmayabilir.
:gsbayrak: