Orijinalini görmek için tıklayınız : Tutorial paylaşım bölümü
metin_99
27-08-2007, 21:37
arkadaşlar bu konuyu herkes elindeki tutorialleri paylaşsın diye açtım ben ilk olarak elimdeki face tutorialini ve HD logo yapım dökümanını paylaşmak istiyorum işte linkler:
face tutorial:
[Only Registered Users Can See Links]
rar pass:alperalp
HD logo yapım dökümanı:
Not:Hepsi tamamiyle alıntıdır
cok fazla uye
28-08-2007, 11:42
face nasıl yapılır öğrendim saol metin_99 bu arada face tutorial in şifresi "alperalp"
metin_99
28-08-2007, 16:35
önemli değil herkes paylaşmak istediği tutorialleri paylaşabilir ve indirebilir :)
lincoln_sedo
03-09-2007, 21:59
ARKADAŞIM SÜPERSİN YA BEN DE BUNU ARIYORDUM
TEŞEKKÜRLER
face vıdeosundakı yapan arkadas ılk olarak unknown.bmp dıye bı resım acıyo onu nerden bulabılırız yollayabılecek olan varmı
metin_99
05-09-2007, 17:15
Johny arkadaşım o unknown dosyasını GGS programından çıkartıyo faceini yapıcağın oyuncunun numarasını bulup kaydediyo eğer sende GGS (Game Graphic Studio) programı yoksa indir gerekli açıklamayı yaparım
metin_99
05-09-2007, 18:00
GGS oyundaki grafikleri falan gösteren bir program zaten türkçe anlamı da Game GRAFİK Studio
lincoln_sedo
05-09-2007, 19:52
GGS GERÇEKTEN ÇOK İYİ BİR PROGRAM
Johny arkadaşım o unknown dosyasını GGS programından çıkartıyo faceini yapıcağın oyuncunun numarasını bulup kaydediyo eğer sende GGS (Game Graphic Studio) programı yoksa indir gerekli açıklamayı yaparım
kardesım tesekkur ederım ben bı denıyım yapamazsam eger rahatsız ederım senı yıne
lincoln_sedo
06-09-2007, 08:50
METİN_99 ARKADAŞIM UPLOADI "FİLES.FİREFONT"
YAPAR MISIN?
RAPİD OLMUYO DA
metin_99
06-09-2007, 15:10
METİN_99 ARKADAŞIM UPLOADI "FİLES.FİREFONT"
YAPAR MISIN?
RAPİD OLMUYO DA
Kusura bakma kardeşim ben file.front a upload nası oluyo bilmiyorum eğer bilen ve indiren bi arkadaş varsa file.fronta upload ederse gerçekten çok makbule geçer neyse ben sana şimdilik nası indirildiğini anlatayım
linke tıkla biraz bekle sayfa açılınca en aşağıya in "free" butonuna bas sonra biraz bekle sayfanın ortalarında 4 haneli bir yazı olcak onu hemn yanındaki kutucuğun içine yaz sonra da kutucuğun yanındaki butona bas...
lincoln_sedo
06-09-2007, 15:27
PEKİ
metin_99
06-09-2007, 15:44
ama eğer sen bana nasıl upload edebileceğimi söylersen yapabilirim:)
cok fazla uye
06-09-2007, 16:42
ben filefront a upload etmeyi biliyorum daha önce bu işlemi yapmıştım ben :)
metin_99
06-09-2007, 17:14
ilkay eğer sen indirdiysen file.front a upload edermisn?
kralmchalen
06-09-2007, 19:56
eline sağlık kardeşim teşekürler
ardaslar bekleyin updape ediyim hd liyi ok
by_kaptan jack sparrow
Yaw harbiden İkinci linki indiremiom bi yardım cı olun bea yawf:D:D:D
metin_99
07-09-2007, 01:13
linklerde herhangi bir sorun yok ikisi de çalışıyo dostum kontrol ettim eğer rapidshare dan indirmeyi bilmiyosan yukarıda anlattım ordan bakıp indirebilirsin:)
ewt abicim ben indirdim yardımcı olursan sevinirimm...????:confused: :confused:
face yapma mevzusunu anladıkta bunu kaydederken hangı formatta kaydedıcez sonra .bin formatına nası cevırıcez bu konuda yardımcı olursanız sevınırım yazıcak arkadas mumkunse madde madde yazsın paragraf gıbı yazınca bıse anlasılmyo :)
metin_99
07-09-2007, 15:04
tmm şimdi anlatıyorum:
1 - İlk önce faceini yapıcağımız oyuncunun face numarasını buluyoruz diyelimki Beckham unnamed_2009 dosyasını buluyoruz sonra bechamın faceinin üstüne tıklıyoruz sağ tarafta o resim çıkıyo bu resme sağ tıklıyoruz sonra da save as diyoruz ve masaüstüne kaydediyoruz ( .bmp fotmatında )
2 - Daha sonra tutorial de de olduğu gibi face imizi yapıyoruz daha sonra da face bittikten sonra resmi yine masaüstüne kaydediyoruz ( .bmp formatında )
3 - Şimdi sıra face i oyuna eklemeye geldi GGS de resim aldığım yere yine sağ tıklıyoruz ve open diyoruz masaüstündeki face resmini seçiyoruz daha sonra da becham facein üstüne sürükleyip bırakıyoruz (ikisine de)
faceimiz hayırlı uğurlu olsun
metin_99
07-09-2007, 15:18
Arkadaşlar flood yaptığım için özür dilerim ama bende bir face tutorial daha var onu da sizler için upload ettim bu tutorial de resmin GGS den nasıl alındığını da göstermişler umarım bu sefer faceinizi sorunsuz olarak halledersiniz bu arada bu tutorialde yapan kişi O-Edit de kullanmış sizin onu kullanmanız şart değil dilerseniz indirip kullanabilirsiniz
İŞTE LİNK :
not: Arkadaşlar sadece benden tutorial beklemeyin siz de paylaşabilirsiniz zaten konunun adı bu yüzden Tutorial Paylaşım Bölümü
wallahi çok saol bravo :D
metin_99
07-09-2007, 20:29
wallahi çok saol bravo :D
önemli diil
abi bu benm msn adresim eyuphan_keles@hotmail.com eklersen sevinirim ayrıca bişi konuşacammm;)
metin_99
08-09-2007, 21:59
adrsini ekledim dostum :wink4:
HERŞEY ÇOK GÜZEL OLMUŞ GÜZEL VİDEODA GÖSTERMİŞSİN FAKAT YANİ BİRAZ DAHA YAVAŞ YAPSAYDIN DAHA GÜZEL OLURDU :D
metin_99 ADLI ARKADAŞIM SANA MSN Mİ VERSEM DETAYLI OLARAK BANA ANLATIRMISIN !! ANLATIRSAN SEVİNİRİM MSN ADRESİM cagatay628@hotmail.com
metin_99
13-09-2007, 16:13
arkadaşlar müjdeeeeeeeeee!!!!! sonunda forma yapım dökümanı buldum ama şunu söliyim bu basit bi döküman yani formaya nasıl şekil verirsin nasıl çubuklu yaparsın fln diil ona göre haberiniz olsun da yani işte buyrun bu da link umarım işinize yarar:
not:alıntıdır
cok fazla uye
13-09-2007, 20:02
saol metin ben pc deki sorunları hallediyim bende arıcam tutorial
metin_99
14-09-2007, 00:12
önemli değil ilkay umarım herkesin işine yaricak bi döküman olur
ewt güzel paylaşım saol :D
lincoln_sedo
22-09-2007, 22:41
isyan 34 flood yapma
Cok cok sagol Metin arkadasim,bayagi bir isime yaradi
metin_99
12-10-2007, 21:19
önemli diil hepimizin amacı paylaşmak...
sametgur
14-11-2007, 20:42
arkadasım yardımın için saol face tutoriali su anda indiriyorum.işe yarayacağını umuyorum tekrar tesekürler
metin kardeşim gerçekten çok güzel ve işe yarayacak paylaşımlar sunuyosun tebrikler
metin_99
14-11-2007, 21:11
ben yapmıyorum... alıntı
yorumlar için saol
Hocam bu orjinal futbolcu facelerini(bin formatlı olan) nereden bulacaz pes2008 klasöründe yok bende eski pes6 klasöründen buldum o da olurmu?
Birde photoshop ile editlemesek te ggs de düzenleyebilirmiyiz?
metin_99
23-01-2008, 17:06
Hocam bu orjinal futbolcu facelerini(bin formatlı olan) nereden bulacaz pes2008 klasöründe yok bende eski pes6 klasöründen buldum o da olurmu?
Birde photoshop ile editlemesek te ggs de düzenleyebilirmiyiz?
pes 6 için yaptığını pes 2008 e aktarmayı başarma ihtimali yaratırsan neden olmasın...ayrıca photoshop olmadan GGS ile nası düzenlemeyi düşünüosun...
metincim bise sorcam hd logo yapım programını bulursan yayımlayabilirmisin?
fearless77
09-02-2008, 11:47
ya aga şu video da keşke sonrasını da yapsaydın. ben yapıyorum sonra yüz çok karışık bi şekilde çıkıyo oyunda. hatta ortada bi yüz bile yok. zaten ggs de 2.resim paramparça gözüküyo neden sence bu.
bide ben bu facelerden yapabilsem..