PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sizleri Kutluyorum

BLTYNR
27-08-2007, 21:46
Degerli Dostlar,

Öncelikle herkeze Merhaba,
Kisaca kendimi tanitmam gerekirse Avrupada yasayan bir gencim.
Yaklasik 6 senedir bana ait olan bir Forum isletiyorum.
Türk Halk Müzigi forumu.

Sürekli forumumum ile ugrasmam sebebi ile ve tabiki normal is hayatimiz nedeni ile Internet'de dogru dürüst oyun oynamaya zamanim olmuyordu.
Vakti zamaninda arkadasim Pes önderdi gittim satin aldim ve kurdum, inanirmisiniz birgün dahi oynamadan sürümü eskittik, sonra Pes6 çikti yine aldim ve daha sonra birkaç maç oynadim.
Daha sonra pek hosuma gitmedi ve bu site ile tanistim.
Meger bu oyun için Modificasion düzenlemeleri yapiliyormus ve güzel Türkçemiz berbat Ingilizcenin yerini aliyormus.
Birçok yama indirdim, heb sakat çikti.
Sonunda buradan Extreme Patch ismini verdiginiz yamayi indirdim ve kurdum.
Suan ciddi anlamda zevk aldigim muhtesem bir Pes'im var.
Türkçe, Fenerbahçe tezahuratlari ve birçok ek özellik daha.
Özellikle muhtesem bir Spiker yorumu, bu yorumlari yapan Hasan Mustan arkadasimizi tebrik ediyorum tabiki bütün ekibini yani emegi geçen dostlarimiza sonsuz tesekkür ediyorum.
Sizlerin sayesinde zevk alarak Pes oynamaktayim.

Bu mesaji içimden gelerek yazmak istedim, umarim kusura bakmazsiniz.

Saygi ve sevgilerimle,

:fbatkidr8:

Blue&Typhoon
09-12-2007, 22:53
daha ne denirki:D:D

kartala
09-12-2007, 23:07
teşekkürler sevgili kardeşim anladımki halk müziği ile ilgilisiniz ve benim ilgli alanımda bu, hem kendim müzik öğretmeniyim..özel msj ile sitenizin ismini atarsanız sevinirim..

BlackCat(v-i-p)
09-12-2007, 23:29
Güzel yorumların ve içtenliğin için teşekkür ederiz...bizler elimizden gelenin en iyisini sizler için yapıyoruz...ve her geçen zaman tecrübemizi arttırıyor..sitenizde başarılar dilerim..

bulkan
09-12-2007, 23:38
Böyle güzel yorumları hakediyorsun Hasan abi ben de tüm çalışmalarından ötürü tebrik ederim başarıların devamını dilerim.
Ayrıca forumu için gece-gündüz uğraşan benim gördüğüm 2.yöneticisin bunun için ayrıca kutluyorum.Senin sayende çok sevdik PES i.

Gfb_!907
07-01-2008, 01:28
evt hasan abi hakediyorsun