PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İŞTE TOP PLAYERDE ATTIĞIM GOLLER PES 2007

mnbay
30-08-2007, 14:48
bu goller ve maçlar tümü TOP PLAYERDE oynanmıştır...Amatörde atmışım diyenler baksın işte.....alın demek ki top playerde de oluyor.....BU VİDEO BİR MAÇTA YAPILMADI ZATEN..FIRSAT BULDUKÇA ATILAN GOLLER EĞLENCE OLSUN DİYE BİRLEŞTİRİLDİ VE VİDEO HALİNE GETİRİLDİ.......GOLLERDEN ÇOK PES ŞOVU HAVASINDA YAPILMIŞTIR..HERHANGİ BİR GOLÜM GÜZELDİR DİYE BİR İDDİA YOK.. İSTER İZLEYİN İSTERSE KALDIRILSIN...bir daha da video eklemeyeceğim ve Bana karşı söylentiler üzerine bu videoyu koydum.....

[Only Registered Users Can See Links]

thentedia
31-08-2007, 06:05
kardeş güzel goller hoşda adamlar sana atack yapmıo sorun orda :S cidden 1. gole olanak warda digerleri acaip geldi.

mnbay
31-08-2007, 15:30
sadece kendi ataklarımı koydum ondan yoksa onlarda atak yapar...

aslan_kral
02-09-2007, 18:34
sukardes herkes nu demek istio tmm bu amatör degil ama ozaman adamlar neden atack yapmıyolaar adamlar öle bakıolar öle herkes bunu demek istio yanlıssımız varsa kusruma bakma kardes

mafia_salieri
02-09-2007, 21:12
kardeş benmi yanlış gördüm yoksa doğrumu?ronaldinhonun boyu 1.91 mi?Yoksa senmi öyle yaptın.

1yanke1
02-09-2007, 21:14
admalar neden atak yapmıo ben anladım yaptığı takımlar la kendi aldığı takımlar arasındaki güç farkı sebebiyle adamların teknik kapasitesi atak yapmya yetmio:D

aleemania
03-09-2007, 09:16
ya abi sende bu attığın gollerin save dosyaları yokmu merak edene gönder orda seviyesi yazıyo zaten böle suçlamalarada maruz kalma ...
ayrıca bu goller amatördede atılmış olsa bile emeğe saygı arkadaşlar adam bişey yapmış sizle paylaşmak istiyo siz ilginç ilginç yorumlar yapıyosunuz ...
beğenmediysenz beğenmedik dersiniz insanların hevesini niye kırıyosunuzki...bu sj ı sadece bu konu için değil bundan öönce açtıgın konu içine yazdım orda daha acımasız eleştiriler vardı çünkü burdaki arkadaşlar biraz daha ılımlı bakmış olaya ..
neyse eline sağlık

mnbay
03-09-2007, 21:43
frabsla oyunu oynadım sonra golleri ve atak pozisyonlarını pc de kestim ve onları ayrı ayrı gol şeklinde videolara dönüştürdüm...sonra bütün vidyoları birleştirdim....yani adamların basmıyor gibi gözükmesi ordan kaynaklanıyor....save dosyarını da koyardım ama zaten frapsla kaydettim....attığım bundan başşka goller var..

bubil
04-09-2007, 09:28
goller çok güzel değil sadece garip :)

eeeartıkslm
05-09-2007, 12:52
bn top playerde oyle kafa golu atmıstım

fener-aşkına
07-09-2007, 08:14
abilerim yardım edin youtube a video koyamıyorum rapidshareye koysam olurmu

atareis
07-09-2007, 08:52
kardeşim öyle olmazki rapidshareye koydunmu millet indirmek zorudnda kalır sen video google koy yahoo ya koyanlatımı forumda var zaten

gokko7
07-09-2007, 17:37
top playerse bu videolar bende 97 yılından beri playstation 1 çıktıgından beri bosuna oynuyorum demektir. yok daha neler bari top player diye kandırmayalım kimseyi...Doğruya Doğru gocunmaca yok

aleemania
07-09-2007, 17:50
ya arkadaşlar ben kimsen,n avukatı değilim ama bu gollerin topplayerde oldugu çok açık dikkat edin düşük seviyelerde olsa gole giden adama 2 adam dalmaz galiba topplayerda çok zorlandıgınız için böle düşünüyosunuz yada başka bişey..
ha golleri beğenmzsiniz anlarım ama bu oyunu surekli oynuyan biri olarak bu görüntülerin top playerda oldugu düşünüyorum...

[Only Registered Users Can See Links]

bakın yukardakilerde benim gollerim sizce bu goller hangi seviyede desem bunlarada topplayer değil dersiniz... ama ben istediğiniz golun save dosyasını gönderebilirim ıspat amaçlı...

yani boş yere arkadaşı suçlamayın bence hepsi topplayer bu gollerin
ayrıca topplayerda gol atmak çokmu zor ya böle yorumlar yapmışsınız ...

gokko7
07-09-2007, 21:17
zor oldugundan değil dostum ben 10 yıldır oynuyorum ps de dahil ama kolay olmasın goller adamlaar basmıyo ceza sahasında yürüyo adam millet sağa sola bakınıyor olmaz bu kadar

lincoln_sedo
07-09-2007, 21:23
SÜPER GOLLER

rammstein_01
08-09-2007, 00:30
dostum goller biraz amatörce vede sıradan basit gooller. yinede emeğe saygı eline koluna sağlık izledim. pes izlerken bile iyi vakit geçiyo

jeeforce
08-09-2007, 23:19
kardeş iyi hoşta gölü attıgın takımlar ya ekvator ya şili yada dandırıdindon takımlar. ve 1-2 gol dışında da güzel golun yok.

mnbay
09-09-2007, 23:11
ben var ya ben BLACK CAT (V.I.P) olsaydım yapılan yorumlar bundan çok farklı olurdu..(çok güzel goller hasan abi) vb olurdu...

aleemania
09-09-2007, 23:38
ben var ya ben BLACK CAT (V.I.P) olsaydım yapılan yorumlar bundan çok farklı olurdu..(çok güzel goller hasan abi) vb olurdu...

bak bu konuda katılıyorum bazı arkadaşlar hasan abi ne yapsa iltifat yagdırıyolar..
ama olur o kadar :)
yapılan bu mukemmel yamanın etkisi bence ben bu oyundan extreme patch sayesinde 10 kat daha çok zevk alıyorum :)

atareis
10-09-2007, 17:00
bencede

mnbay
15-09-2007, 22:59
ŞİKAYETLERİNİZİ VE SİTEMLERİNİZİ LÜTFEN BLACK CATA veya yönetici kimse ona BİLDİRİN....