Orijinalini görmek için tıklayınız : Sayın site yöneticileri ve kullanıcılara(face yapma)
pes 6 face yapmak için hangi programların gerekli olduğunu söyleyebilirimisiniz?(hepsini)
ayrıca face yaparken saç ve face ayrı ayrı mı yapılıyo? anlatırsanız face yapmayı bilmeyen bir sürü arkadaşımız var onlar için de benim için çok iyi olur şimdiden teşekkürler
:icon_12: :icon_12:
kralmchalen
06-09-2007, 10:34
Photoshop programı yüz ve saç ayrı ayrı yapılıyor
metin_99
06-09-2007, 15:34
face yapımı için gerekli programlar:
Photoshop (Adobe tercihimdir)
Game Graphic Studio (GGS)
O-Edit (istersen kullanmaya bilirsin)
saç yapımı hakkında hiç bir bilgim yok nası yapıldığını da bilmiyorum zaten...:)
face yapımı için gerekli programlar:
Photoshop (Adobe tercihimdir)
Game Graphic Studio (GGS)
O-Edit (istersen kullanmaya bilirsin)
saç yapımı hakkında hiç bir bilgim yok nası yapıldığını da bilmiyorum zaten...:)
öbürlerini anladım da GGS ne işe yarıo bi anlat da anlıyak :D:D:D
öbürlerini anladım da GGS ne işe yarıo bi anlat da anlıyak :D:D:D
kardeşim o game graphic studio yani dkznin başka versiyonu okmu?:fbbayrakjp6: :fbbayrakjp6: :fbbayrakjp6: :fbbayrakjp6: :fbbayrakjp6: :fbbayrakjp6: :fbbayrakjp6: :fbatkidr8: :fbatkidr8: :gun_bandana: :gun_bandana: :icon_12: :icon_12: :confused:
metin_99
11-09-2007, 14:27
saçmalamayın lütfen GGS oyundaki grafikleri gösteriyo bu editdeki resimleri fln nası değiştiriyolar sanıyosunuz Tutorial Paylaşım Bölümüne face tutorial koydum ordan indirip bakabilirsiniz face yaparken GGS yi şu amaçla kullanıyoruz:
GGS den 0_text dosyasını açıyoruz facelerin olduğu kısma geliyoruz diyelim beckham face numarasını buluyoruz sonra resmini alıyoruz photoshopla açıyoruz onun üstüne başka bi resmi atarak değiştiriyoruz fln...