PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : iştee son dakika transferi

SEZGHİN
03-09-2007, 15:05
Galatasaray, transferin son gününde kadro dışı bırakılan Orhan Ak, Emre Aşık ve Necati'yi Ankaraspor'a kiralık olarak verdi. Karşılığında Özer Hurmacı'yı kiralayan sarı-kırmızılılar, sene sonunda genç oyuncudan memnun kalırsa 1.5 milyon Euro'ya bonservisini alacak.

Transferin son gününde Galatasaray ile ligin son sırasında yer alan Ankaraspor arasında 4 oyuncunun yer aldığı bir takas gerçekleşti.

Ankaraspor, Galatasaray'da kadro dışı bırakılan Orhan Ak , Necati Ateş ve Emre Aşık'ı, birer yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı. Galatasaray ise Ankara ekibinin genç oyuncusu Özer Hurmacı'yı kiralık olarak renklerine bağladı.

Sarı-kırmızılı kulüp, sezon sonuna kadar kiralanan Özer Hurmacı'yı kadrosunda tutmak isterse 1.5 milyon Euro bedel ödeyerek genç oyuncunun bonservisini alacak.

Sezon sonunda Necati'nin Ankaraspor'da kalmak istemesi halinde ise başkent ekibinin 500 bin Euro karşılığında bu futbolcunun bonservisini alacağı belirtildi.

:icon_12: :gsbayrak: :icon_12: :gsbayrak: :icon_12: :gsbayrak:

bu arada bazı arkadaşlar bilir özer hurmacı süper bi futbolcu:26:

işte özer hurmacı videosu:[Only Registered Users Can See Links]

ve işte dğer videoları:[Only Registered Users Can See Links]

atareis
11-09-2007, 07:19
hiç gülesim yoktu.

metin_99
12-09-2007, 16:47
niyeymiş gerçektende gsl oynuyo bana göre

SEZGHİN
13-09-2007, 20:25
atareis özer hurmacı geldiğinde fenere golleri sıralayınca güleceğin gelir:D:D:gsbayrak::gsbayrak:

mr_nem
13-09-2007, 23:54
arkadaşlar tartışma ortamı yaratmayın...

metin_99
14-09-2007, 00:08
yahu biz burda şakalaşıyoz cnm ayrıca ne zaman gs nin fb yi yendiği tarihi maçlar konuşulmaya başlansa atareis feneri savunuyo hemen belli ki harbi fenerli ama marifet harbi fenerli olmakta diil marifet harbi GALATASARAY'lı olmakta!!!!!!!!!

golhan
14-09-2007, 16:09
Genç yetenekler olmasa iyi futbolcu nasıl olurki milli takımın halini herkes görüyor Fenerliyim ama Fenerin altyapısı çok kötü bence

atareis
15-09-2007, 10:26
yahu biz burda şakalaşıyoz cnm ayrıca ne zaman gs nin fb yi yendiği tarihi maçlar konuşulmaya başlansa atareis feneri savunuyo hemen belli ki harbi fenerli ama marifet harbi fenerli olmakta diil marifet harbi GALATASARAY'lı olmakta!!!!!!!!!

ama ben senin pek bir marifetini göremiyor boş boş konuşmaktan başka

Blue&Typhoon
06-01-2008, 14:40

ne alakası var fenerlinin harbi fenerlisi galatasaraylının harbi galatasaraylısı makbul :fbatkidr8::fbbayrakjp6:

junate
06-01-2008, 15:04
Boş tartışma ortamı oluşmuş yine Özer'in iyi bir futbolcu olduğu ortada kıskanılması normal çünkü diğer takımlar yıldızlara büyük paralar sayarken Galatasaray' ın genç yıldızları ucuz fiyatlara kapatması cidden kıskanılacak bir şey...

Blue&Typhoon
06-01-2008, 17:36
özer hurmacı cidden iyi futbolcu ama galatasaraya ne kadar yardımcı olucak galatasarayda bir arda vardı yıldız şımdı nerde?fırtına gibi esen antalyaspordan transfer edilen volkan yaman nerde? ve fenerbahçeye bakıyorum şuanda tuncay şanlı nerde?aurellio nerde? bunları düşünmek lazım ardayı manisaspor çıkardı tamam paftan geldi ama manisada arda oldu galatsarayda çöktü özerde umarım öyle olmaz...kıskanmak değil bu rekabet deniyo ama senın kelime hafızan gelişmemiş olduğundan kıskanmak diyebilirsin takıl...

junate
13-01-2008, 22:11
Arkadaşım Arda galatasaray'da çöktü diyosan cidden futboldan nasibini almamışsın Gs yi taşıyan o başka orta sahası yok kimi sakat kimi kartlı allah aşkına bi bak sahaya türkiyede top koşturan en iyi topçuya çöktü diyorsan bu ligde futbol ligi değildir...

bulkan
14-01-2008, 00:28
Yahu neyin tartışmasını yapıyorsunuz?
Konu ile birçok iletinin alakası yok.
Galatasaray ın tarnsferi ile ilgili bir konu bu.
Bununla ilgili yorumunuz varsa belirtin yoksa boşuna hiç gereksiz yere tartışmayın.
Şahsen şu konuyu okuyunca kendimi kötü hissettim.Hiç hoş görünmüyor.

junate
14-01-2008, 00:41
Doğru söylüyorsun...
Kusura bakma...

Blue&Typhoon
14-01-2008, 17:53
Arkadaşım Arda galatasaray'da çöktü diyosan cidden futboldan nasibini almamışsın Gs yi taşıyan o başka orta sahası yok kimi sakat kimi kartlı allah aşkına bi bak sahaya türkiyede top koşturan en iyi topçuya çöktü diyorsan bu ligde futbol ligi değildir...

arda eski ardamı? peki fazla uzatmıyacağım ben prof. olarak top oynuyorum senden daha fazla nasibimi almışımdır;)rahat ol takma kafana

mondi
30-01-2008, 08:50
türkiyede ki en yetenekli orta saha oyuncusu ARDA TURAN dır zaten böyle olmasa o gencecik yaşında milli takıma seçilmez ya da geleceğin yıldızları arasında gösterilmezdi. He bu arada siz niye kendi formunuz da takılmıyorsunuz sürekli GALATASARAY forumundasınız

Blue&Typhoon
30-01-2008, 09:38
mondi eğer bana dediysen fenerbahçe forumuna gözatmanı istiyrum o forumda kim var;)

mr_nem
30-01-2008, 11:08
arda eski ardamı? peki fazla uzatmıyacağım ben prof. olarak top oynuyorum senden daha fazla nasibimi almışımdır;)rahat ol takma kafana

junate'nin dediği laflarla prof. olarak top oynamamnın ne alakası var...

Blue&Typhoon
30-01-2008, 11:56
junate'nin dediği laflarla prof. olarak top oynamamnın ne alakası var...

futboldan nasibini almamıssındır lafına en güzel cevap o olur bence;)

junate
30-01-2008, 12:16
futboldan nasibini almamıssındır lafına en güzel cevap o olur bence;)
İyi de birincisi şu an arda playmaker Galatasaray da eskiden sağ ve sol kanattı yani bi bakıma takımı kurtarma kaygısı yoktu şimdi bireysel yetenek yerine takım oyununa paslaşmalarla katılıyor...
Şunu da belirtiyimisterim seni kırmak amaçlı bir çabam yok asla ama mesela Baki de profesyonel topçu ama bence ben çıksam daha iyi oynarım bu konuda mr Nem'e katılmamak elde değil...

Blue&Typhoon
30-01-2008, 12:39
tamam iste junate abi bende bunu dile getirmek istiyorum senin anlatmak istediğini anladım ama geçen gün aynı şeyi newcastle dış ilişkiler sorumlusuda soyledi(transfer sorumlusu) o zaman oda yanblış düşünüyo ben bunları anladım demek istediklerini hocamız zaten anlatıyo hergün anlamında soyledim mr_nem anlamadı heralde

junate
30-01-2008, 12:49
O zaman söz yok ama Arda eski formunda şans verildiğinde göreceğiz inşallah...

mr_nem
30-01-2008, 13:18
fenerbahçeli74 kusura bakma junatenin cümlesinde o kısım gözümden kaçmış:)...

Blue&Typhoon
30-01-2008, 14:05
önemli değil ama özer hurmacı kalite bir futbolcu inşallah galatasarayda basarılı olur ve avrupada bizi temsil eder

Gökçek: "Özer'i G.Saray'a vermeyeceğiz"
Ankaraspor Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Gökçek, sezon sonunda Galatasaray'a transfer olacağı konuşulan Özer Hurmacı ile ilgili net konuştu. Gökçek, Galatasaray'ın ligin ilk yarısının ardından yatırma sözü verdiği parayı yatırmadığını yani verilen sözü tutmadıklarını, bu nedenle Özer Hurmacı'yı G.Saray'a vermeyeceklerini söyledi.