Orijinalini görmek için tıklayınız : PES 6da yapmak istedikleriniz
Ben mesela k.kart ve 5maç seyircisiz oynama karşılığında oyunda hakemi ve rakip kaleci top geç başlattığında onları bi güzel dövmek isterdim ya siz??:fbbayrakjp6: :fbbayrakjp6: :fbbayrakjp6: :fbatkidr8: :gun_bandana: :tsbayrak5hd: :gsbayrak: :icon_12: :gun_bandana: :bjkbayrakwa6: :tsbayrak5hd: :gsbayrak: :icon_12: :1861542fcbb71ca70f0
Walla güze fikr..:D:D katılmamak mümkün deill:F:D:D:D
savunmadan defans arasına top atıp gol pozisyonuna girmek
lincoln_sedo
06-09-2007, 16:20
FRİKİCK TEN GOL ATMAK
VE KORNER DEN 90 A ASMAK
metin_99
07-09-2007, 02:01
FRİKİCK TEN GOL ATMAK
VE KORNER DEN 90 A ASMAK
ben zaten freekick ten gol atıyorum hemde 90 a kornerden de gol atıyorum ama tam 90 olmuyo tabii ben en çok rakip kaleci tam topu dikerkene kaymak isterdim :D:D kaleciyi sakatlardım ya da topun önüne geçerdim kaleci dikerdi benim adamın sırtına çarpardı sonra da kaleye gidip gol olurdu :D:D:D:D:D
Öle kayarsın ama karta razı olacan...:D Alında bne razı olurdumm:DWalla bir maç sırf kaleciye kaymak için ounardım:D:D:D
c.ronaldoyigit
07-09-2007, 11:28
ben taraftarları aşağı indirmeye çalışırdım (tabi kaybetmek üzereyken)
ben taraftarları aşağı indirmeye çalışırdım (tabi kaybetmek üzereyken)
walla buda güzel
eski bir fifa oyununda kaleciye kayıyordu ama k.kart yiyordu.galiba fifa 2002 world cup
pesmaniac
08-09-2007, 10:37
hatta hakemi dövmede oyuna dahil olsun ilk başta tokatlasın otomatik olarak sonrada hakem kaçsın biz kovalayalım ve sonunda hakeme bir tane kafa atalım:)
taraftarlar sahaya girsin maç tatil olsun falan cinsinden
aleemania
12-09-2007, 20:35
bende attığım goller için konamiden prim almak isterdim.. :P
maç içinde ise top yanından taca doğru giderken okuz gibi bakan futbolcuma yılmaz vural gibi tekme tokat dalmak isterdim..
ne bakıyon lan vursana işte topa illa bekliyo taca çıksın..
bende attığım goller için konamiden prim almak isterdim.. :P
maç içinde ise top yanından taca doğru giderken okuz gibi bakan futbolcuma yılmaz vural gibi tekme tokat dalmak isterdim..
ne bakıyon lan vursana işte topa illa bekliyo taca çıksın..
buda dogru da oyuncu bize küsmezmi:fbbayrakjp6::fbbayrakjp6::fbbayrakjp6::fb bayrakjp6::fbatkidr8::fbatkidr8::gun_bandana::gun_ bandana::icon_12::icon_12::icon_12::icon_sorry::ic on_sorry:
Ben futbolcuların biraz daha küçük boyutlu olmasını isterdim sanki bana saha normalde oyuncular biraz büyük gibi geldi. :D :)