Orijinalini görmek için tıklayınız : TürkçeSpiker.Com LEVEL EYLÜLsayısında haber!!!!
BlackCat(v-i-p)
25-08-2006, 15:58
Türkiye'nin 1 numaralı oyun dergisi olan LEVEL'in EYLÜL sayısında Sitemiz ve pes 5 için yapılmış olan TÜRKÇE SPİKER'in haberi yer alcak.LEVEL dergisinde sevgili emin tarafından hazırlanan KONSOL USTASI bölümünde bu haberin ayrıntılarını bulabilirsiniz....LEVEL EYLÜL sayısını kaçırmayın:img-hi: ..HASAN MUSTAN
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Artık dünyaya açılıyoruz :) İnşallah hep beraber büyüyeceğiz. Artık bizi tanımayan kalmasın...
lewi_wills
26-08-2006, 21:48
bu ay olduğundan eminmisiniz eylul sayısında olabilir mi bugun baktım dergiye göremedim de
BlackCat(v-i-p)
27-08-2006, 09:52
Ağustos 3 gibi dergide konsol ustasında..web sitesinde herşeyi yazmıyorlar
pesmaniac
27-08-2006, 11:46
çok güzel bişey kutlarım [Only Registered Users Can See Links] u
benden bahsetmezlerse valla küserim :D
SpyMasteR
27-08-2006, 17:59
Ya abi nasıl biyerde yaşıyorsam töbe töbe Level dergisi Manisa/Turgutlu içersine girmemiş bile...
Soruyorum dergiyi adamlar nedese beğenirsiniz. "Levent mi One abicim yenimi çıktı o dergi " diyorum abi ne leventi LEVEL pc magazin dergisi hiç duymadım diyor.Marketlere baktım.Kadın dergilerinden geçilmio hemde hiç alan yok.Chip ve diğer benzeri dergiler var.Neyse alamıcaz yani bahtsiz bedevi gibi hissettim kendimi :)
Ya abi nasıl biyerde yaşıyorsam töbe töbe Level dergisi Manisa/Turgutlu içersine girmemiş bile...
Soruyorum dergiyi adamlar nedese beğenirsiniz. "Levent mi One abicim yenimi çıktı o dergi " diyorum abi ne leventi LEVEL pc magazin dergisi hiç duymadım diyor.Marketlere baktım.Kadın dergilerinden geçilmio hemde hiç alan yok.Chip ve diğer benzeri dergiler var.Neyse alamıcaz yani bahtsiz bedevi gibi hissettim kendimi :)
Abi gel İzmir'e. 45 dakikalık yolun var, bi koşu alır dönersin. :D
SpyMasteR
28-08-2006, 12:24
hahaha ya kardeşim valla para durumum kısıtlı ancak dergiye para verebilirim.Git gel 10 milyon a patlıcak 160 Gb hardisk alıcam daha
:) para biriktirioz yani
lewi_wills
28-08-2006, 23:02
abi yok mu oralarda buyuk marketler migros falan oralarda kesin vardır migros yoksa şokta işini görur.. yoksa da söle getirsinler
BlackCat(v-i-p)
29-08-2006, 13:43
Arkadaşlar küçük bir düzeltmem olucak...HABERİMİZ LEVEL EYLÜL SAYISINDA...MUTLAKA ALIN...
xxhackerimamxx
31-08-2006, 14:23
De Hade Bakak Ehehehehe:D
Beni yazmadılarsa küserim asıl mimarı benim :D
MicЯФChip™
06-09-2006, 22:54
Bende 5 aydır almıyordum level bu ay alıyımda affettiriyim kendimi levela:D
BlackCat(v-i-p)
07-09-2006, 15:01
Arkadaşlar ilginçtir ben daha hala bulamadım...sabırsızlıkla bekliyorum...
bulan varsa bi screen koyabilir mi ?
BlackCat(v-i-p)
09-09-2006, 16:29
Her gün soruyorum ama hala gelmedi diyorlar..bulurbulmaz koyarım ben.
arkadaşlar level dergisini aldım.79. sayfada hasan mustan arkadaşımız yani black cat hakkındaki haberi bulabilirsiniz.scn den ta buralara gelmek büyük başarı tebrik ediyorum:)
BlackCat(v-i-p)
13-09-2006, 22:08
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
eee iyi güzel de hani benim adım :D
benimle dalga mı geçiyorsun yoksa gerçekten kimmiyim ?
BlackCat(v-i-p)
16-09-2006, 11:25
Allah kısmet ederse pes 6 ya süper bir BÜYÜK yama hazırlıcaz..ve o yamada emeği geçen herkes dergide yer alacaktır..tabiki sende EMANY :)
Allah kısmet ederse pes 6 ya süper bir BÜYÜK yama hazırlıcaz..ve o yamada emeği geçen herkes dergide yer alacaktır..tabiki sende EMANY :)
Hani bana, ben de ben de. :D
Ya gözlerim yaşardı yaaaa:P Duygulandım ve gururlandım. İnşallah hep birlikte daha güzel işlere imzamızı atacağız. Yaşasın TurkceSpiker.Com ([Only Registered Users Can See Links])
Umarım hepiniz daha iyi yerlerde olursunuz;)
BlackCat(v-i-p)
16-09-2006, 18:59
hepberaber...........
anatolian amigo
16-09-2006, 19:35
hayirlisi olsun
altay_1914
17-09-2006, 14:11
yavaş yavaş hakkettiğiniz yerlere geliyorsunuz ;)
BlackCat(v-i-p)
17-09-2006, 15:22
İnşallah zamanla ve sizlerle beraber çok daha güzel yerlerde olucaz..
MicЯФChip™
20-09-2006, 18:30
Levela kendimi affettirdim ve aldım:Dhemende aceleyle bu sayfayı aradım gerçekten süper :D
BlackCat(v-i-p)
20-09-2006, 18:42
Hoşgeldin gerçekten nerelerdesin..?..Evet sitemiz büyüyor..gitgide daha çok insan farkediyor bizi...inşallah pes 6 da tam sayfa haberimiz olur:)
ilhan2065
10-03-2007, 23:36
Tebrikler helal olsun. bari Bende alım su dergiyi,hak ettiginiz yerelere geliyorsunuz bu daha baslangıcı
sedatsedat
22-03-2007, 23:50
Sen Birtanesin Hasan Emmi