Orijinalini görmek için tıklayınız : fenerbahcemin atıığı goller
goller zaten iki bölüm imzamda var herkes izlesin
bakalım şampiyonar ligi ne olacakkkk..umarım bu sefer adam gibi turnava olur.....dört beş tane yemesin de düzgünce turnavaya razıyımm....
aslan_kral
05-09-2007, 17:59
süper gol atmıssın. bu video gönderdigin içinde tşk
beckhamfc
05-09-2007, 18:26
tebrikler dostum güzel goller
sizlerede teşekkür ederim gsli kardeşlerim
fener-aşkına
06-09-2007, 09:59
hey atareis kardeşim gollerin çok güzel bende koyu bir fenerbahçeliyim...
hey atareis kardeşim gollerin çok güzel bende koyu bir fenerbahçeliyim...
teşekkür ederim
aleemania
06-09-2007, 15:05
bakalım şampiyonar ligi ne olacakkkk..umarım bu sefer adam gibi turnava olur.....dört beş tane yemesin de düzgünce turnavaya razıyımm....
zamannında bazı takımlar çelsiden 5 yiyip aldılar uefa kupasını 5 yemek bizze özgü bişey değil :fbbayrakjp6:
diğer bi takımımızda aynı sezonda milan-leeds-barceloana üçlüsüne 4-0 5-0 ve 6-0 lık skrlarla yenilip elenmiştir...
Feenerbahçenin şampiyonlar liginde aldıgı en farklı yenilgi ise 4-0 dır araştırmacı olalım biraz...
ama hep yemiştir fenerbahçe....bir kereyle kalmamıştır...en kötüsü mü ne oldu şampiyonlar liginin fbsi.....kura çeken adamın bile diline düştük ki ne yazık....eski gs dünyanın bir numarasıydıı yaaa....şimdi zaten gs tabi ki meçhulll...zaten avrupa fatihi değil artık.....ama demek istediğim şu ki ayrım yapmadan madem çıkıyoruz şuraya adam gibi oynayalım...tamamlayalım....türkiye liginde maç kazanmakla fatih olunmazzz....
Ayrıca 5-0 fener barcelona maçını kimse unutmadı elektrikler kesilmişti 3-0 da olabilir ....sen araştırmacı ol bence....futbolu sen bana sorrrrrrr...en farklı galibiyeti sayarsam çok derinlere inerizzz..gene de fener de bizim takımımız ...
aleemania
06-09-2007, 18:32
ama hep yemiştir fenerbahçe....bir kereyle kalmamıştır...en kötüsü mü ne oldu şampiyonlar liginin fbsi.....kura çeken adamın bile diline düştük ki ne yazık....eski gs dünyanın bir numarasıydıı yaaa....şimdi zaten gs tabi ki meçhulll...zaten avrupa fatihi değil artık.....ama demek istediğim şu ki ayrım yapmadan madem çıkıyoruz şuraya adam gibi oynayalım...tamamlayalım....türkiye liginde maç kazanmakla fatih olunmazzz....
Ayrıca 5-0 fener barcelona maçını kimse unutmadı elektrikler kesilmişti 3-0 da olabilir ....sen araştırmacı ol bence....futbolu sen bana sorrrrrrr...en farklı galibiyeti sayarsam çok derinlere inerizzz..gene de fener de bizim takımımız ...
o maç 5-0 değil 3-0 bitti iyi arıştırmamışsın..
ş.ligi adlı turnuvada fenebahçenin en farklı yenilgileri 4-0 ve 6-2 dir milan ve man. unt. a...
sonuç olarak 99-2003 yılları dışında turk futbolu buyuk bir başarıya imza atmamıştır (88 deki galatasarayın şampiyon klupler istisnası hariç)..
genel bi başarısızlık hakim ama sanki sadece fenerbahçe avrupada başarısızmış gibi bi ortam yaratılmış turkiyede bu böle değil ...
Fenerbahçe şampiyonlar ligine katıldıgı ilk sene kendisinden önce bu lige 3 kez katılmış olan galatasarayın o sezonlarda topladıgı puanın toplamından daha fazla puan toplmıştı.. bu sadece bi örnek..
Benim fenerbahçe avrupada galatasaraydan başarılı gib bi iddiam yok kıyaslama yapıldıgında tabiki galatasaray daha başarılı ama fenerbahçeye yuklenen imajda benim olayım ,fenerbahçe avrupada her sezon fark yiyen bi takımmış gibi lanse ediliyo öle olmadıgını tarafsız herkes görüyo fenerbahçenin avrupa maçlarında ne kadar iyi oyadıgını tarafsız gözle bakan herkes görür sıfır puan aldıgımız sezon bile 2 maç dışında çok iyi oynadık ama şanssızdık...
neyse kapatalım bu konuyu bunun yeri burası değil..
Bu golleri kim atmışsa tebrik ediyorum en çok beğendiğim gol sonlarda uzaktan çekilen bir gol vardı o çok güzel olmuş
Bu golleri kim atmışsa tebrik ediyorum en çok beğendiğim gol sonlarda uzaktan çekilen bir gol vardı o çok güzel olmuş
saol kardeşim golleri ben attım
Ayrıca burda gs fb tartışması yapmak bile şaçma zaten hangi ünlü futbol adamına uefanın sitesine falan kime sorarsanız sorun HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK FENERBAHCE
Man-Utd evinde hatırlamıyorum tam olarak kaç maçtır yenilmezlik rekoru vardı o rekoru Şanlı Tuncay rovaşata ile bozdu.
aleemania
08-09-2007, 21:50
96 yılında elvir boliçin goluyle 40 yıl sonra man unt. sahasında yenen ilk avrupa takımı olmuştuk ben kucuktum izlemiştim maçı canlı hala hatırlarım 79. dk da olması lazım .. Bizden 2 hafta sonrada juventus yenmişti ama özel olan galibiyet bize kısmetmiş :)
o maç 5-0 değil 3-0 bitti iyi arıştırmamışsın..
ş.ligi adlı turnuvada fenebahçenin en farklı yenilgileri 4-0 ve 6-2 dir milan ve man. unt. a...
sonuç olarak 99-2003 yılları dışında turk futbolu buyuk bir başarıya imza atmamıştır (88 deki galatasarayın şampiyon klupler istisnası hariç)..
genel bi başarısızlık hakim ama sanki sadece fenerbahçe avrupada başarısızmış gibi bi ortam yaratılmış turkiyede bu böle değil ...
Fenerbahçe şampiyonlar ligine katıldıgı ilk sene kendisinden önce bu lige 3 kez katılmış olan galatasarayın o sezonlarda topladıgı puanın toplamından daha fazla puan toplmıştı.. bu sadece bi örnek..
Benim fenerbahçe avrupada galatasaraydan başarılı gib bi iddiam yok kıyaslama yapıldıgında tabiki galatasaray daha başarılı ama fenerbahçeye yuklenen imajda benim olayım ,fenerbahçe avrupada her sezon fark yiyen bi takımmış gibi lanse ediliyo öle olmadıgını tarafsız herkes görüyo fenerbahçenin avrupa maçlarında ne kadar iyi oyadıgını tarafsız gözle bakan herkes görür sıfır puan aldıgımız sezon bile 2 maç dışında çok iyi oynadık ama şanssızdık...
neyse kapatalım bu konuyu bunun yeri burası değil..
sen de iyi okumamışsın.oraya 3-0 da olabilir yazmışım dikkat edersen...lafla peynir gemisi yürümez....tamam oynasın görelim bu sene feneri....bir şey dediğimiz mi var allah allah....türkiyede zaten futbol yok fatih terim gibi teknik adamdan ne hayır gelir...maltayla 2-2 berabere kaldılar...avrupa kupası da meçhulll..... tcde çok futbol var sen kalkmışın avrupada diğer türk takımların da başarızlığından bahsediyorsun....hepsi aynı soy biri ne ise fb de oo....görünen köy kılavuz istemez....evet kardeşim fener hep fark yiyor bunu kabul ett....en kötüsü avrupanın sayılır....sen nasıl gözlemliyorsun anlamadım gitti...başarılı olmak için fark yememek mi senin felsefen...anlamadım gitti seni...neyse zaten fenerliler hep böyle sanki sana ekmek kazandırıyormuş gibi laf ettirmezler...feneri al başına çal...zaten ben fanatik değilim çoğu zaman takım tutmuyorum diyorum....fb hikaye türkiyede futbol yok başka şeylerde...laf çokkkkkkk.....
aleemania
09-09-2007, 17:00
allahtan fanatik değilsinbide fanatik olsan yanmıştık yazdıklarına cevap verip uzatmıcam konuyu.. herkes görmek istediği gibi görür..
o yuzden yapıcak bişey yok..
kardeşim bunu artık herkes öğrensin eskidende HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK FENERdi şimde HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK FENER!!!
yuksel_baba
10-09-2007, 19:27
usta gollerin güzelde o carlos la freekick ten vurdun barajdan dönüp bir daha vurdun gol oldu ya o golün hareketini nasıl yaptın
usta gollerin güzelde o carlos la freekick ten vurdun barajdan dönüp bir daha vurdun gol oldu ya o golün hareketini nasıl yaptın
yiğen o hareket genellikle sol ayak oyuncularla oluyor topla biraz aşağı iniyon sonra yukarı çevirip şuta basıyon bazen yapıyor.
BlackCat(v-i-p)
11-09-2007, 08:58
yiğen o hareket genellikle sol ayak oyuncularla oluyor topla biraz aşağı iniyon sonra yukarı çevirip şuta basıyon bazen yapıyor.
Sözlerimize dikkat edelim!!!
Sözlerimize dikkat edelim!!!
hasan abi ben ona kardeşin anlamında yiğen dedim yanlış anlamışsın sen
Gfb_!907
18-09-2007, 12:54
lan nıe tartısma basladıon ya
hakanreis24
23-09-2007, 12:05
şampiyonlar ligine gördük karakartal 0-2 yenilde şanlı fenerbahce interin 1-0 sahaya gömdü biraz şans olsaydı intere 5gol bile atardık ozaman ki havamızı düşünemiyorum bile
yigidopusat
24-09-2007, 16:01
arkadaş haklı
Legion_19
18-12-2007, 15:22
bu conconun golleri güzel bekle sen bana sna bi link vercem benim attıklarım 6alatasaraya Sen gol gör Bak sonra allah neler yaratmışş :fbbayrakjp6: