Orijinalini görmek için tıklayınız : bir şey isteyebilirmiyim
oyunda sadece türkiye milli takımda fatik tekke var yani onu fbye transfer edemiyoruz ben fatih tekke gelmese bile onu transfer etmek istiyorum da zenit die takım yok biri ban sadece fatih tekkeyi fenerbahceye koyup linki yollayabilirmi
c.ronaldoyigit
05-09-2007, 20:58
YAW ARKADAŞIM BENDE ONU YAPMAYA ÇALIŞIYOM SEN KONUYU AÇTIĞINDAN BERİ AMA BENDE YAPAMIYOM BANADA YARDIM LÜTFEN
fener-aşkına
08-09-2007, 11:06
kardeşim ben yaptım ama nasıl kaydedeceğim anlatırmısın
fener-aşkına
08-09-2007, 11:09
atareis kardeşim bana nasıl kaydedileceğini yazarsan ben sana oonun save dosyasını yollarım ama anlatman lazım eğer istiyorsan
fener-aşkına
08-09-2007, 16:48
al kardeşim fatih tekkeyi transfer ettim.Rastgele bir lig kurdum al bu linki
[Only Registered Users Can See Links]
dosyayı indirip Belgelerim/KONAMİ/P.E.S. 6/save/folder 1 in içine atıp oynayabilirsin
fener-aşkına
08-09-2007, 17:34
kardeşim önce verdiğim linki yok say bu daha güzel
[Only Registered Users Can See Links]
fener-aşkına arkadaşım FLOOD yapma lütfen...
metin_99
09-09-2007, 00:31
arkadaşlar böle yapmanıza gerek yok fatihi şu şekilde transfer edebilirsiniz transfere girin bi kulp seçiceğinize türkiye yi seçin zaten orda yalnızca kulübü olmayan oyuncuları transfer edebilirsiniz fatihin üstüne gelin sonra fenere transfer edin bu kadar basit ayrıca fener-aşkına çok flood yapmışsın biraz dikkat et!!!
fener-aşkına
09-09-2007, 08:23
hayır ben flood yapmadım çok bekledim
evet sen flood yapmışsın(FLOOD:bir kişinin arka arkaya aynı konuiçerisinde mesaj atmasıdır...zamanı farketmez isterse ilk attığı mesajıın ardından bir ay geçsin...)
Eger atareis BuLuT Pacth yuklu ise ben onu yaparım isterseniz msn mi ekleyin bulut_oz5@hotmail.com
fener-aşkına
10-09-2007, 10:08
ok dostum öğrendim flood yapmam bir daha
gemalmaz
22-04-2008, 14:09
oyunda sadece türkiye milli takımda fatik tekke var yani onu fbye transfer edemiyoruz ben fatih tekke gelmese bile onu transfer etmek istiyorum da zenit die takım yok biri ban sadece fatih tekkeyi fenerbahceye koyup linki yollayabilirmi
ben sana bunu yapıyım sende bana pes 2008 türkçe spiker part 4 ü üindir
ultrAslanmuSty
29-04-2008, 08:31
kardeş bende kendime ait bi lig kurmak istiyorum.bana yardımcı olur musun ?