Orijinalini görmek için tıklayınız : bin dosyası olarak kaydetme
ben game graphic studio dan 0_text i açtığım da ordaki faceler,hair ler v.b. str. formatında ve unkown yazıo başkalarınınkinde gördüm unnamed yada face de yazabilio ben face yaparken ggs de 0_text i açıorum orda kimin facesin yapacaksam seçiorum kaydedeceğim zaman bin formatında kaydetmem gerekio ama bnim ki str formatlı olduğu için str olarak kaydediyor lütfen yardımcı olun bin dosyası olarak nasıl kaydedebilirim şimdiden teşekkürler
metin_99
06-09-2007, 16:38
SEZGHİN arkadaşım kaydederken yukarıda kayıt ismi (unknown ...) altında da kaydedilecek format var onu .bin olarak ayarla sanırım faceleri kitserver ile ekleyeceksin eğer öyle yapacaksan ve .bin dosyası oluşturamıyorsun şöyle yapmanı öneririm .str olarak kaydet kitserver e at map dosyasından ayarlarken diyelim ardanın faceini yaptın arda.bin yazcağına arda.str yaz
doğru sölüosun ama ben face i kaydederken o formatı bin yapıcam ama orda deişmio png falan var ama bin yok ama yine de saol nese ben yine bi anlatıyım ben face yapıorum poc o-edit le face de değişikilik yapmam gerekio bunun içinde yaptığım face i bin olarak kaydetmem gerekio poc o-edit bin dosyalarını açıo o yüzden bin olarak kaydetmem lazım
metin_99
10-09-2007, 15:15
wallahi bende .bin dosyası olarak kaydediyo ahAda resim:
[Only Registered Users Can See Links]
Resme dikkatli bak çözümü anlattım umarım sorunu kalmaz!!
ama senin 0_text içindeki facelerin bin formatında ama benim kiler str formatında.Olmazsa msn i mi versem bana kendi 0_text ini gönderebilirmisin şimdiden saol:confused: :wink4:
doğru sölüosun ama ben face i kaydederken o formatı bin yapıcam ama orda deişmio png falan var ama bin yok ama yine de saol nese ben yine bi anlatıyım ben face yapıorum poc o-edit le face de değişikilik yapmam gerekio bunun içinde yaptığım face i bin olarak kaydetmem gerekio poc o-edit bin dosyalarını açıo o yüzden bin olarak kaydetmem lazım
sana çok büyük bir şevkle katılıorum..:D aynı sorun ben de de war :D:D:D:D
metin_99
10-09-2007, 21:19
arkadaşlar .str ya da .bin olması önemli diil kaydederken sonuna .bin koyun oluyo str formatında olsa bile fark etmez dielim str formatında ve bin yapamıyoz kaydederken diyelim unnamed_100 adını şöle yapcaksınız "unnamed_100.bin" böyle yapınca oluyo
arkadaşlar .str ya da .bin olması önemli diil kaydederken sonuna .bin koyun oluyo str formatında olsa bile fark etmez dielim str formatında ve bin yapamıyoz kaydederken diyelim unnamed_100 adını şöle yapcaksınız "unnamed_100.bin" böyle yapınca oluyo
şimdi bak belki tam olarak anaatamamış olabilirim şimdi face yapıoruz ya onu önce bin dosyası olaraka kaydedizcez ki poc o-edit le üstünde işlem yapalım die poc o-edit sadece bin dosyalarını açıo bu yüzden ben açamıorum anlatabildim mi?ayrıca senin dediğin gibi de bin yazdım sonuna ama format deişmedi
metin_99
10-09-2007, 21:31
walla bu nası iş anlamadım ama istersen benim özele msn adresini yaz ben sana kendi 0_text dosyamı gönderiyim ya da olmazsa upload ederim
çok sağol valla ya sen bilirsin ister buraya uploud et ister msn den
metin_99
11-09-2007, 15:21
ya sezgin msnde de konuştuk ya boyutu büyük diye upload etmiyo dedim sen bana hangi unnamed dosyası gerekiyosa söle ben onu upload ediyim başka çare yok hiç çekinmem istediğin zaman yaz ben sana upload ediyim istersen aklımada başka bişe gelmiyo