Orijinalini görmek için tıklayınız : PES 6 sız Hayat nasıl Olurdu?Bidüşünnnnn??==>
ewt arkadaşlar!Pes6 sız bir hayat düşünebiliyor musunuz? Ya da düşünüyorsanız Neler Olurdu?????:D:D:D:confused: :confused: :D:D:D
kralmchalen
06-09-2007, 00:05
fifa olurdu herkes fifa oynardı :D
fifa olurdu herkes fifa oynardı :D
haklı ama ben menager oynarım
lincoln_sedo
06-09-2007, 15:17
BEN COUNTER STRİKE OYNARDIM
Way bea herkesin PEs den başka alternatifi war he :D:D:D:D???? ben tabi ki de başka oyun oynardım zate çoğunu kapattığım için şu an PES oynuom :D:D:D::D
c.ronaldoyigit
07-09-2007, 10:17
ben her türlü oynarı oynardım ama yakın zamanda canım sıkılırdı bu yüzden en güzel oyun pes 6
eralde en güzel oun pes 6 onsuz olmazzz:D:D
cok fazla uye
08-09-2007, 22:15
hmm benim direksiyonum var nfs oynardım ama nfs de bi yere kadar pes 6 sız olmuyo şu an yok zaten bende hiç pes kafayı yicem bu soruyu sorarak ruhuma hitap ettin kardeşim (:D)
Aynen kardeş yaw ben de PES 6 yok ama Burda Kendimi teselli Ediom...:D:D
Aynen kardeş yaw ben de PES 6 yok ama Burda Kendimi teselli Ediom...:D:D
:D:D: et et ben sana msnde yardım ederim
yok be olm ben zevk için burdayım sıkıldım PES den Format attım pc ye öle takılıom burda işte ama bilgim bayağı war :D:D:D:D:DD:DD::D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D
aleemania
12-09-2007, 19:27
pes olmasaydı şu an buyuk ihtimalle fifa08 i hiç özenmeden yapan (demoya bakarak sölüyorum)ea sportsa çalışanlarına kufur ediyodum... ama allahtan pes var :)
ewt haklısın bi bakıma PES easports u belalardan ve küfürlerden kurtardı:D:D:D(en önemlisisi PES fifanın namusunu :D kurtardı):D:D:D:D
ewt haklısın bi bakıma PES easports u belalardan ve küfürlerden kurtardı:D:D:D(en önemlisisi PES fifanın namusunu :D kurtardı):D:D:D:D
doğru söyluyosunuz ama ikitanemi maç oyunu var dünyada fifa stret var pro beach soccer var ayrıca sensible soccer 06 die bişi var ama onu hiç oynamadım.siz oynadıysanız o nasıl bişey
tabi biz burda gerçek SOCCER(futbol) u konuşuoruz tabi ki de dünya da 100 lerce futbol oyunu war ama biz popülerlerden bahsedioruz :D:D:D:D:D
pesmaniac
14-09-2007, 08:42
pes olmasa yeni bir türk futbol oyunu pas'ın yapımcısı olmak için kolları sıvardım:):):)
ii fikir inş tutar bakarsın olur :D:D:D:D:D
Pes 6' sız hayat Tuncaysız Fenere benzer :D :D :D
o yine ii fener yine bişeler yapmaya ÇALIŞIO:D:D bence PES6 sız hayat galatasarayın 2. lge düşmesine benzer :D:D:D:D!!!!!
sedatsedat
14-09-2007, 23:20
fifa'yıda severek oynuyorum ama pesin yeri ayrı ilk aşk gibi birşey yaaa
Ben NBA Live 2007 oynardım.
ama nba oyunlarıda biraz zor gibi gözüküyor
ewt biraz zor ama ben kolay olsa da zor olsa da sevmiom :D:D:D
arkadaşlar ve site sahibi hasan abi bu oyuncu faceleri olmuyor stadyumlarda olmuyor ayrıca bütün rar dosyalarındaki kalsörler aynı sadece 2nci paketi yamayı kullandık buna artık bi cevap yazın çıldırcam faceler çok kötü çünki acil cevap pls
ii de arkadaşım bunun yeri burası deil ki ???
Git face bölümüne face yapanların msn sini filan al onlar dan öğren olmuo böle ama:D:D:D
ewt biraz zor ama ben kolay olsa da zor olsa da sevmiom :D:D:D
Evet zor ama alley-oop lar smaçlar faln coşturuyor beni zaten bende sıkıldım bu NBA den Konami de bi basketbol oyunu çıkarsa ne güzel olurdu rekabet oramı oluşurdu.
ama gamepad le oynanınca güzel oluo bu oyun:D:D:D