Orijinalini görmek için tıklayınız : Dünya Karması
metin_99
07-09-2007, 01:46
Merhaba arkadaşlar sizler için bir Dünya Karması hazırladım gerçekten çok güzel oldu Others Lig B bölümüne yaptım takımın logosunu ne yapsam diye düşündüm sonunda Türkiye logosu yapmaya karar verdim yani takım Türkiye logolu olcak yanlış anlamayın yoksa kadroda kimler var kimler işte kadrodakilerin bir kısmı:
C.Ronaldo
Ricardo Kaká
C.Seedorf
Ronaldo
Adriano
Messi
Henry
Ronaldinho
Lampard
Essien
R.Carlos
Nesta
F.Cannavaro
Daniel Alves
Heinze
Casillas
İşte Link : TIKLA ([Only Registered Users Can See Links])
Not:İznim Olmadan Başka Yerde Yayınlanması Yasaktır!!
Dip Not:bu option file en güncel option file dır TSL deki bütün transferleri hallettim Necati Orhan Emre Hakan Balta we hepsi
c.ronaldoyigit
07-09-2007, 12:35
arkadaş ben bunu yüklersem option filem gitcek galibaa ama çok güzel olmu emeğe saygı
cok fazla uye
07-09-2007, 14:36
arkadaş ben bunu yüklersem option filem gitcek galibaa ama çok güzel olmu emeğe saygı
yaa yiğit hep option file gidecek diyosun adam nerden bilsin senin optşon file nin nasıl olduğunu yaaaaaaa :D
yamaya gelince pes 6 yı kurunca indirip bakcam biraz ss koysaydın iyi olur
lincoln_sedo
07-09-2007, 14:56
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER EMEĞE SAYGI
metin_99
07-09-2007, 15:47
yaa yiğit hep option file gidecek diyosun adam nerden bilsin senin optşon file nin nasıl olduğunu yaaaaaaa :D
yamaya gelince pes 6 yı kurunca indirip bakcam biraz ss koysaydın iyi olur
İlkay ya ben de ss koymayı çok istiyorum ama diyorum işte koymayı bilmiyorum lütfen biri bana nasıl konulduğunu anlatsın çıkardığım hiç bir yamaya ss koyamadım daha eğer söylerseniz nihayet bende koyabileceğim ayrıca yorumlar için herkese çok teşekkürler
metin_99
09-09-2007, 00:48
arkadaşlar flood yaptığım için özür dilerim resim upload etmeyi öğrendim ve işte ssler:
[Only Registered Users Can See Links]
Walla güzel yapmmışsın Helal olsun..:D:D
metin_99
09-09-2007, 00:58
eywallah eyüp beğendiğine sevindim
c.ronaldoyigit
09-09-2007, 11:41
çok güzel olmuş ama neden türkiye resmi koydun ? ama facelerin çok güzel olmuş bravooo
lincoln_sedo
09-09-2007, 12:50
HARİKA SÜPER FACELER
metin_99
09-09-2007, 16:32
arkadaşlar faceler benim diil extreme patchden alıntı çünkü ben o adamları kopyalayıp takım kurdum faceelrde kendiliğinden geldi ve gitmiyoda hasan abiden izin alamadım ama napiyim bi türlü gitmiyo öle kaldı hasan abi
yanlış bişe yapmak istemedim bi türlü götüremedim lütfen bana kızmasın yalwarırım eğer yanlış bişey yaptıysam ÖZÜR DİLERİM
bu arada bazı arkadaşlar filefront a upload etmemi istediler başka yamalarımda da istendiği oldu ben de upload ettim işte buyrun bu da link iyi oyunlar:
İNDİRMEK İÇİN TIKLA ([Only Registered Users Can See Links])
yüklü yamaya zarar verirmi?
metin_99
12-09-2007, 15:14
hangi yamayı kullandığına bağlı bu extreme patch uyumludur bütün son transferleri de yaptım istersen indirip dene eski Option File nın yedeğini al beğenmezsen değiştirirsin
ben napiyim cassio lincolnu
metin_99
12-09-2007, 21:44
ne lincoln ü kardeşim yamada lincoln yokki lincoln galatasarayda var sadece
Valla Atareis arkadaşım lütfen diğer takımlarımıza biraz saygı göster yaww.Lincoln çok iyi bi oyuncu nasıl napiim valla ben fenerli olsamda her takımla oynarım yani..
cok fazla uye
13-09-2007, 15:43
Valla Atareis arkadaşım lütfen diğer takımlarımıza biraz saygı göster yaww.Lincoln çok iyi bi oyuncu nasıl napiim valla ben fenerli olsamda her takımla oynarım yani..
ii dedin bende öyle kardeş avrupada gs ve bjk den sonra her zaman fenerliyimdir :fbatkidr8:
metin_99
13-09-2007, 16:32
çok güzel olmuş ama neden türkiye resmi koydun ? ama facelerin çok güzel olmuş bravooo
konuyu açarkende söyledim koyucak logo bulamadım bende türkiye logosu koyiyim dedim GS liyim diye GS logosu koysam fenerliler kızacak bende TÜRKİYE logosu koydum bu adrada dün macarları 3-0 yendik hayırlı olsun :):)
rap_junior
14-09-2007, 16:35
paylaşım için çok saol kardeş
rap_junior
14-09-2007, 16:35
paylaşım için çok saol kardeş gerektn saol
metin_99
14-09-2007, 16:39
nie iki kez mesaj yazıyosun kardeşim!!
rap_junior
14-09-2007, 16:44
ya senin benle ne alı veremdiğin var canım allah allah istersem 10 tane yaparım sanane
metin_99
14-09-2007, 16:47
öle bişe yapamazsın böle bi hakkın yok ayrıca böle bi hakkın olsa bile burası benim konum git kendi konunda 10 tane mesaj yaz banı yiyince aklın başına gelir töbe töbe ya mesaj sayın yükselsin istiyosun tmm anladım herkes ister ama gereksiz yama ben yazdığımda üst süte yazmıyorum ve gereksizde yazmıyorum
ayrıca dakika geçmiyo senin mesaj sayın artıyo bu mesajı yazmadan önce mesaj sayın 39 du şimdi 47!!!
rap_junior
14-09-2007, 16:51
allah allah gel sayalım bakalım senin dier konularda kaçar tane masajın var ben indirmnesemde emeği için teşekkür ediyprum illa 1 tane mesajmı yazmam lazım yarappi yaaaaaaa
metin_99
14-09-2007, 16:52
bak kardeşim bu konudan çıkıyom bakıyom aynı konuya yine mesaj yazılmış ben sitede çirkin olaylar olsun istemiyprum tmm tşk yaz bu gsl bişey ama üstüste ve gereksiz yazma
rap_junior
14-09-2007, 17:00
ya kardeş tmm bitirelim artık bozuşmayalım herşey vatan için zaten nie kırıyozki birbirimizi barışalım :D:D:D:D
CRAZY_Soldier
22-09-2007, 19:02
metin_99 dostum sana hak weriyorum adam flood yapıyor ve de bu yüzden galiba banlanmış...
Ama snde yapmadın mı 3 kez ard arda özürdileyerekten:
arkadaşlar faceler benim diil extreme patchden alıntı çünkü ben o adamları kopyalayıp takım kurdum faceelrde kendiliğinden geldi ve gitmiyoda hasan abiden izin alamadım ama napiyim bi türlü gitmiyo öle kaldı hasan abi inş. beni banlamaz
yanlış bişe yapmak istemedim bi türlü götüremedim lütfen bana kızmasın yalwarırım eğer yanlış bişey yaptıysam ÖZÜR DİLERİM
Arkadaşlar flood yaptığım için özür dilerim ama bazı arkadaşlar filefront a upload etmemi istediler başka yamalarımda da istendiği oldu ben de upload ettim işte buyrun bu da link iyi oyunlar:
flood yaptığım için bir kez daha özür diliyorum ama hiç kimse yorum yapmıyor günlerdir lütfen emeğe saygı!!!!
walla akıl wermek gibi olmasın sadece bi öneri flood yapmak yerine kendi mesajında düzenleme yapma hakkın war düzenle butonuna basıp mesajına yeni yazmak istediin şeyi ekleyebilirsin böylece flood yapmamış olursun...:wink4:
metin_99
22-09-2007, 20:44
böyle yapıldığını biliyorum ama ilk floodumu yaparken aradan 4 gün geçmişti ondan sonra yazdım ama sitedeki bazı insanlar yama indirip mesaj bile yazmadan gidiyolar görüntüleme sayısı 200 se 15-20 tane mesaj var diğerinide 2-3 gün sonra yazdım bir kez daha özür diliyorum bu arada banı da o yüzden yedi sonra tekrar üye olup bana küfür dolu bi mesaj yazmış bende hasan abiye özel mesaj attım yine banlandı bi dahada üye olmadı galba
ve o flood yaparken flood yaptığım için özür dilerim bile demiyo ayrıca o flood yaparken hep aynı şeyi yazıyo yani "payaşım için saol"
arkadaşlar tamam...bu arada flood için gün yoktur iterse 1 ay hiç yorum gelmesin eğer bir ay sonra sen gene mesaj yazarsan flood olur...
cok fazla uye
23-09-2007, 21:35
tmm sinirlenmeye gerek yok
CRAZY_Soldier
24-09-2007, 19:40
:D:D:D haklısın dostum...,
metin kardeş yanlış anlama bn sana bi sitemde falan bulunmadım sadece sende yaptın onu söyledim yoksa söylediklerinin arkasındayım zaten sölediklerin doru olmasaydı adam banlanmazdı dimi???
Eğer yanlış bi harekette bulunduysam özür...Umarım bana kızmamışındır...
metin_99
24-09-2007, 20:15
yok cnm kızmadım ortamı germeye gerek yok ben sadece flood yaparken farklı şeyler söylediğimi belittim adam ilkayın yamasına (çıkmamış yamaya) tam üç kere saol tşkler yazmış bi kez bile yazsa yama çıkmamış daha mesaj sayısını attırmak için yaptığı belli neyseki artık TSC ÜYE var seyirci olması gereken bi kişi bile artık TSC ÜYE...
CRAZY_Soldier
24-09-2007, 20:48
Bncede + ve - leri war ama en azından artık mesaj sayısını artırıp rütbe yükseltmek için atılan saçma mesajlar olmicak
Bncede + ve - leri war ama en azından artık mesaj sayısını artırıp rütbe yükseltmek için atılan saçma mesajlar olmicak
evet haklısın...bu hem sitemiz için hemde bizler için iyi olacak...
metin bunu ben yayımlıya bilirmiyim (alinti) ve senin isminle
kaanersal
25-10-2007, 15:25
ronaldinho yok
facelerde
kaanersal
25-10-2007, 15:29
çok güzel elmuş emeğine sağlık
kaanersal
25-10-2007, 15:41
emre'nin gerçek yüzünü nerden buldun
kaanersal
25-10-2007, 15:42
yani emre belözoğlu nun yüzü
metin_99
02-12-2007, 14:43
metin bunu ben yayımlıya bilirmiyim (alinti) ve senin isminle
mesjını daha önce görseytdim daha erken cvp verirdim artık PES 6 devri geçti ama istersen yayınlayabilirsin..yayınlayacağın sitede adımıda belirtirsen sevinirim...
deniz_carlos
30-12-2007, 12:57
kaanersal flood yapma..metin bu konuya 2. yorumum gerçekden çok güzel bi opt..file...ama gs de dünya karması kadar güçlü:)lincolnun atağına baktım 99 yapmışsın:)acayip uçmuşsun...barış özbekde 90 şaşırdım açıkçası...ama bu dünya karması beni yenemedi (FENERBAHÇE'yi)1-0'lık bir skor..:)
hiç türk oyuncu yok dikkatimi çekti :) güzel paylaşım tşk ...
Metin Faceler Senin Değil Kanımca.....
CRAZY_Soldier
23-06-2008, 00:16
Fikir bi yerden tanıdık geldi ama... :D nse yine de emeğine sağlık