Orijinalini görmek için tıklayınız : PES 6 EXTREME PATCH V1.0 UPDATE SON HATASI
Plexicroma
07-09-2007, 07:59
ben bu dosyanın iki bölümünüde indirdim 1. partına sağ tıklayıp klasöre çıkart dedim sonraki cilt gerekiyor diye birşey dedi ordan browse dedim sonra ordan ikinci partı seçtim tamam a tıkladım şöyle bir hata veriyor;
C:\Documents and Settings\Admin\Desktop\PES_6_EXTREME_PATCH_UPDATE_ V.SON.part2.rar: PES 6 EXTREME PATCH UPDATE V1.0\e_text.rar dosyasında CRC hatası. Dosya bozuk
diye bir error verdi napabilirim???
kralmchalen
07-09-2007, 21:13
ben bu dosyanın iki bölümünüde indirdim 1. partına sağ tıklayıp klasöre çıkart dedim sonraki cilt gerekiyor diye birşey dedi ordan browse dedim sonra ordan ikinci partı seçtim tamam a tıkladım şöyle bir hata veriyor;
C:\Documents and Settings\Admin\Desktop\PES_6_EXTREME_PATCH_UPDATE_ V.SON.part2.rar: PES 6 EXTREME PATCH UPDATE V1.0\e_text.rar dosyasında CRC hatası. Dosya bozuk
diye bir error verdi napabilirim???
indirmede problem çıkmış olabilir yamayı tekrardan indirmelisiniz
Plexicroma
07-09-2007, 22:12
2.partı yeniden yükledim zaten... ama 1.partıda yükliim bu gece olmazsa yine yazarım burdan...
Plexicroma
11-09-2007, 14:49
BENDEDE AYNI SORUN VAR
exTReme patch'i indir. 2 partınıda indir indirmede hata olmuş bendede olmuştu o hata indirince düzeliyor...
[Only Registered Users Can See Links]
arkadaşın biri yukarıdaki adresi vermişti.ondan tek part halinde indirdim ama yine crc hatası diyor.biri hatasız yamayı yuklesin yaaa
Plexicroma
11-09-2007, 19:50
Ben şahsen iki part olarak indirdim ve hiç sorun çıkmadı ama ikinci indirişimde...
Bu iki partı indir hiç sorun yok bunlarda... Nasıl yükleyeceğini de artık biliyorsundur...
Ben şahsen iki part olarak indirdim ve hiç sorun çıkmadı ama ikinci indirişimde...
Bu iki partı indir hiç sorun yok bunlarda... Nasıl yükleyeceğini de artık biliyorsundur...
bu linkler çalışmıyor
Plexicroma
13-09-2007, 17:32
bu linkler çalışmıyor
Linkler silinmiş :(:(:(
Plexicroma
13-09-2007, 17:37
Aha çalışan iki partlık linkleri buldum.
Aha çalışan iki partlık linkleri buldum.
hocam bunlarda çalışmıyor.koyduğn linke bakmıyormusun sen?
Plexicroma
15-09-2007, 05:45
He şimdi anladım benim verdiim linkler senin alıntı yaptığın linklerle aynı diil. Heralde bir sorun var forumda... Ben sana özel mesaj olarak yolliim. O zaman olur belki olmazsa msn verirsin bana pm den ok?