Orijinalini görmek için tıklayınız : Formaaa İstekk!!!
Kaç gündür istiorum kimse yanıt wermio LÜTFEN bana biri Ç rize spor ve SAKARYa sporun Home ve away formalarını yapabilir mi? Lütfen....:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused::confused::confused::confused::confused: :confused::confused::confused::confused::confused: :confused::confused::confused::confused::confused:
ben sana cevap veririm ama olumsuz bir cevap çünkü ben forma yapmayı bilmiyorum
Ah bi bilsem bilebilsem ahh ahhhhh !!!
metin_99
09-09-2007, 22:20
üzülme bi gün sende öğrenirsin (hoş bende bilmiyom ya :D:D)
baka<caazz artıq napalımm off off bi forma yapa bilsem biri video lu anlatım yapsa war ya offfffffffff:D:D:D:D
metin_99
10-09-2007, 21:50
HEEEEEEEEEEEY MİLLET MÜJDEEEEEEE FORMA YAPIM DÖKÜMANI BULDUM TUTORİAL PAYLAŞIM BÖLÜMÜNE ATTIM ORDAN İNDİREBİLİRSİNİZ
Bİ TEŞEKKÜRÜ ESİRGEMEYİN!!!!!!
hee çok saol be aga :D:D:Dwalla :D:D
metin_99
14-09-2007, 16:22
önemli değil eyüp zaten bana da lazımdı çok aradım ve sonunda buldum sizlerle de paylaşmak istedim :):)
amma velakin:D(ama) ben çizgileri yapamıom o ayrı mesele :D:D
c.ronaldoyigit
16-09-2007, 20:07
cok fazla uye de çok güzel yapıyor bence o na bi sor istersen ?
Gfb_!907
17-09-2007, 12:16
saol kardes
Bobo_Görkem
13-10-2007, 21:27
bana ajaxın bu sezon formalarını yapabilirmisiniz!!
57_57_57
18-10-2007, 15:46
HEP BÜYÜK TAKIM V.S İRE VS İRE Bİ SİNOPSPOR'UN YAPAN YOK SENDEN RİCAM BİDE SİNOPSPOR YAP BE KARDEŞ
BEN 57 B LÜTFEN RİCA EDİYORUM.
mesajın tamamını büyük harflerle atmayınız büyk harflerle mesaj atmak internet ortamında bağırma anlamına gelmektedir...
huSSooxXx
18-10-2007, 20:55
ilginç ilk defa duydum.ben dikkat çekmesi için bazenbüyük yazıyordum.Ayrıca arkadaşlar forma yapmak çok zevkli bende yeni öğrendim.Çarşıya çıkıyorum beğendiğim t-şhortları forma olarak yapıyorum bazen veya fikir veriyor :D:D
57_57_57
19-10-2007, 09:20
önceki msj için özür diliorum büyük yazmışım gözümde kaçmış ama bi zahmet bide sinopspor yapın.
arkadaşlar forma yapımının tutorial ını koyacak olan biri yok mu lütfen :S:S:Sß
oguzerdinc
19-10-2007, 23:24
kardes sen turkce spikeri indir öyle oyna pesi ikiside var.Hiç ayrıac bulmaya calışma bence indir türkçe spikeri dierk
pls barcelonanin sarı formasını yaparmısınız
SLM ARKADAŞLAR BANA ŞANLIURFASPOR FORMASI YAPABİLİRMİSİNİZ SARİ YEŞİL ABLEMİ DE GOOGLE DEN BULA BİLİRSİNİZ YAPARSANI SEVİNİRİM
göteborg
29-12-2007, 07:00
YHA AGA BEN DAHA PES DE YENİYİM TUTORİAL NERESİ OLUYO ONU Bİ AÇIKLASANA
muhammed abdul
30-12-2007, 18:38
ben kendim yapmadım ama veririm upload ediyim mi?
arkadaslar bana c.rize ve sakarya nin formasinin önlü ve arkali resimler verin size yapayim ... suan yine zamanim var ... ona göre acele edin ^^
saygilarimla
cartel
Türkiyenin turkuazlı formasını yaparmısınız şimdiden teşekkürler
deniz_carlos
01-01-2008, 18:28
Türkiyenin turkuazlı formasını yaparmısınız şimdiden teşekkürler
ewet ya bende istiyorum.ama henüz TÜRKİYE'nin turkuaz formasını görmedim:)
arkadaslar ben size yapardim ama suan bende görmedigim icin size malesef yardimici olamayacam. Ama resimlerini gördükden sonra birtane yaparim ^^
Arkadaslar size harika bir sey vericem butun turc takim larin yeni formalari var ama pc de bana yardimci olursaniz nsl internete aticagima size verebilirim.ben paris ten muhammed.msn mi verim muhammed_gunay@hotmail.com
Ahmetoviç
28-01-2008, 18:46
abi bir fener forenması yapsana :D
Ayrıca Barcelonanın sarı formasını yapan olursa çookk sevinirim 06-07 sezonu
İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim !
ozgur-duzen
05-05-2008, 19:23
Evet abi ya Türkiye'nin turkuaz ve deplasman formasını yaparsan iyi olur:fbbayrakjp6:
Bir konuya ileti yazmadan önce konunun açılma tarihine bakmıyor musunuz?
İsteğinizi düzgün biçimde yeni kunu açarak belirtin.