PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : PES 6 DA EN ÇOK HANGİ SEVİYEYİ OYNUYOSUNUZ ?

c.ronaldoyigit
10-09-2007, 13:52
buraya pes 6 da en çok hangi seviyede oynadığınız yazbilirsiniz ? mesela (top player ) (ben onda oynuyorum çünkü :wink4: )

atareis
10-09-2007, 13:56
ben en çok regular professional birde bazen top playerda oynuyorum.
ama video yapcamksam güzel gol lazımsa tabiki 2yıldız

eyup54
10-09-2007, 15:11
tabi ki de top player o da sarmıo artık bea :D:D:D:D

cok fazla uye
10-09-2007, 16:17
ben professional e geçtim ama sen bana oyunu versen oynıyabilicem YİĞİT :mad:

c.ronaldoyigit
11-09-2007, 13:04
dedim ya gelicem biz dünya bankasında oturuyoz artık biliyon ne yapıyım aşağı inemiyomki

aleemania
12-09-2007, 07:49
valla toplayerdan başka seviye zevk vermiyo adama.. bide tecrubelerime dayanarak söliyim topplayerda guzel gol atmak daha kolay ha 20 kişiyi geçip gol atcam diyosan atamazsın o ayrıda ama guzel gol atcaksznız topplayeri tercih edin takım seçimlerini doğru yapın .bide sistem ,boşuna defansif oynamayın 4 defans çok fazla bi adam eksik oynamaktan başka bişey değil... tabi bunlar benim fikrim..ben maçlarda 2-5-3 oynayan biri olarak böyle düşünüyorum gol yersiniz ama fazlasıyla atarsanız iyi oyuncuysanız..

c.ronaldoyigit
12-09-2007, 11:31
valla toplayerdan başka seviye zevk vermiyo adama.. bide tecrubelerime dayanarak söliyim topplayerda guzel gol atmak daha kolay ha 20 kişiyi geçip gol atcam diyosan atamazsın o ayrıda ama guzel gol atcaksznız topplayeri tercih edin takım seçimlerini doğru yapın .bide sistem ,boşuna defansif oynamayın 4 defans çok fazla bi adam eksik oynamaktan başka bişey değil... tabi bunlar benim fikrim..ben maçlarda 2-5-3 oynayan biri olarak böyle düşünüyorum gol yersiniz ama fazlasıyla atarsanız iyi oyuncuysanız..

ewet aynen öyle oluyor walla ben pes 6da en güzel gollerimi top player de attım