Orijinalini görmek için tıklayınız : spikerin en çok sevdiğiniz repliği:D:D
ben en çok spikerin biraz farklı auta attımı şu repliğibi seviyorum
_ ve goooooollle hatta kaleyle uzaktan yakından alakası olmayan bir şut izledik keşke izlemeseydik ve şunu çok seviyorum
d.cisse ile şut çekince
__ciise bi gol girse diyor
ya siz hani repliğini seviyorsunuz??
c.ronaldoyigit
10-09-2007, 13:59
ben şarap gibi gol benbu golü içerimdi galiba hatırlamıyom tam olarak
ben şarap gibi gol benbu golü içerimdi galiba hatırlamıyom tam olarak
ben söyleyeyim kardeşim şarrap gibi bir gol ve ben bu gole içerim çak ibocum oooohhhhhh içelim güzelleşelim.
hani top çok yükseğe gidince bi kahkaha patlatıo ya yarım saat . :D o çok güzel oluı :D:D:D
he biliyom topu m.toplaloğluna atı uzaya attı falan diyor
numan varya hane diyo top diregin altından gitseymiş gol olurmuş spiker şaşırıyorya ona işte ona
lamba..ammmmpulll gibi ....işte bu çok güzel....
bilalgol
11-09-2007, 17:58
weya gooooool diyo sonra cay doktum felan filan diyo ya heyecandan ziplayinca:D o cok acayip
weya gooooool diyo sonra cay doktum felan filan diyo ya heyecandan ziplayinca:D o cok acayip
doğru oda güzel
aleemania
12-09-2007, 19:30
top aya gitti dedikten sonra şahanın girdiği ve ayabenzer yureğimi söylediği yer koparıy beni :)
hakem bi faul u vermeyince bu bu olaya ben bişey demiyorum artık ismail kardeşim gerekli cevabı verecek diyor. arkasından gaffur ve burhandan allah belanı versin şarkısı çalıyor.:) oyunu bırakıp onu dinliyorum:)
metin_99
15-09-2007, 21:26
uzaya atınca kahkaha kopuyo yarım saatlik bende krize giriyom işte orda bi de ona benzer bi tane var hasan abi diyoki
- ve artık yörüngemizde hareket eden bir top var sonra da şahan mı okan bayülgen mi ne diyo ya aya mı gitti o çok komik ya ama en gsli yarım saatlik kahkaha süper ya onu ibo mu yapıyo numan mı hasan abi mi acaba??? kahkahadan bişe anlaşılmıyo da :D:D:D:D
top aya gitti dedikten sonra şahanın girdiği ve ayabenzer yureğimi söylediği yer koparıy beni :)
Aa a ayamı gitti? Hahahahah (gülme efekti de çok güzel) Rahmetli Kemal Sunal oraya çok güzel olmuş.Komik bi adamdı zaten bilmeyen yoktur.