Orijinalini görmek için tıklayınız : sakarya dan başarılı rota
ewt ben bir sakaryalı olarak sakarya spor un maçlrından mutlu we huzurluyum:D:D:D
bende bir eses li olarak huzurlu ve mutluyum
way anasını bea :D:D:D cavabın için saol :D:D
sende sağol be sakaryalı kardeşim
her zaman bu arada be nbişe sorcam çok merak ediom SERGEn oynuomu bi kaç gol attığını biliom ama hala oynuo m uonu soracaktı mda cavabın için şimdiden saol!!???
bu hafta cevabını alacaksın sanırım bir iki tane taksın da görürsün ozaman oynuyormu oyanmıyormu
adriano-master
17-10-2007, 00:52
Selam Hemserim, naber ?
Sakaryanin neresinden sin ?
Ben Akyazidan geliyorum :26:
ben merkez denim hani karaman- camili - korucuk kalıcı konutarı war ya orucuk ;)
BENDE SIKI BİR ESKİSEHİRSPORLUYUM ve dun oynanan sakaryaspor ESKİSEHİRSPOR maçındaki galibiyetinizi haksız buluyorum. bana Göre o maçı sakarya değil hakem vedat yuksel kazandı. maçı izlerseniz eğer özeti anlarsınız neden böle dediğimi..
anadolu klüpleri artık eskisinden daha güçlü sakaryada başarılı bi rota çizdiğine göre tsl ye çıkabilir
bu hafta cevabını alacaksın sanırım bir iki tane taksın da görürsün ozaman oynuyormu oyanmıyormu
Dün görüldü kim t...
arkadaşlar ben de sakaryalıyım (serdivan) ve sakaryasporumuza başarılar diliyorum her zamanki gibi sonuna kadar takımımızın arkasındayız.
ewtbiz sakaryalıyız ole ;) sen serdivanın neresinden yaş filan ;):P
ucuz yırttınız maçı izlersen görürsün kendi evinizde seyirci deteğine ağmen deplasman takımı gibi oynadınız tebrik ediyorum kazandığınız için ama bu maçın bir de rovanşı var
ewt izledim sakarya balına gol attı ama kazanmayı bildi ;):D :....ama taraftar çok tahrik etti sizinkileri mesela sergen freekick atarken ıslık filan çaldılar :P:;?
Boşuna seyirciye 12. adam dememişler.Bazen takımı o 12. adam da sırtlayıp götürebiliyo.Bunların örneğini sakaryaspor maçlarında görüyoruz.
ewt sakaryaspor taraftarı(tatangalar) bence bir numaralı taraftar türkiye nin en ii taraftarı bence.....
bir düzeltme: Beşiktaş taraftarlarından sonra ^^
ewt ama eşit de die bilirz ;):D:D....:...
sakarya rakiplerine fark atma yolunda kayıp verdi sakaryasporumuz 2-2 Kartalspor
Bu maçı yenseydik bizi tutamazlardı.Aradaki fark 7 puan olcaktı ama olmadı...
ewt inş. bu gidişat son bulurda Sakarya Sporumuzu TSL de Görebiliriz:S::...
Bu hafta Giresunsporla oynuyoruz Sakaryaspor stadında müthiş bir atmosfer olacak bence takım geçenki kartal maçında oynadığı futbolla seyirciye kendini daha çok sevdirdi...
tatanga kazım
05-11-2007, 14:02
ooooooo tatangalar oleey
ne kadar giresunspor maçında ufak bir yara alsak ta SAKARASPORumuzun önündeki antalya ve altay deplasmanlarından puan ve puanlarla dönmesi dileğiyle...
tatanga kazım
27-11-2007, 15:25
bu aralar kötü gidiyoruz ama istanbulspor maçıyla son bulacak inşallah
sakarya sporumuz İstanbulspor karşısında 2-0 lık bir galibiyet aldı.deplasmanda çok güzel oynayan sakarya spor un gollerini:
80' de Ferdi Başoda
85'Murat Özkan
attı umarız bundan sonraki maçlar da böle olur....
şampiyon körfezz yau gecen treni taşladınız ayıp bee :D:D:D
tatanga kazım
02-01-2008, 20:00
şampiyon körfezz yau gecen treni taşladınız ayıp bee :D:D:D
Bakalım 1.hafta yapacağımız maçtan sonrada şampiyon körfez diyebilecekmisin