Orijinalini görmek için tıklayınız : Godfather video==>>
Bu oyuna bayılıorum yaawff..... süpper bi oyunn Herkese tavsiye ederimm....
bu da benm yaptığım The Godfather tanıtın video su....:D:D:D
[Only Registered Users Can See Links]
buyrunn..:D
hakanreis24
23-09-2007, 14:36
ben bu oyunu 3 kez bitirdim mükemmel bir oyun böyle oyun dünyaya birdaha gelmez
dehşet bişe yaw herkese tavsiye ederim ben ce sınıfında gelmiş geömiş en ii oyun bu ??:D
yigidopusat
26-09-2007, 16:46
keşke godfother 2 çıksa ne güzel olurdu
çıksa ama çıkaramazlar ki keşke baştan bölüm bölüm çıkarsalar oyunu ah ah :S:S:S??!!:D
oyunun minimum sistem gereksinimleri ne acaba belki alırım
canberksk
18-10-2007, 18:52
ya arkadaşlar ben bu filme bayılıorum fakat oyununu alacaktım önce bi net cafede oynayıp deneyim dedim.ordada arabadan inemedim.bana yardımcı olursanız sevinirim.bu oyunu oynamayı cok istiorum
Yakında Mafia 2 çıkacak oyunun resmi sitesinden screenlere bakmıştım bomba görüntüler vardı
[Only Registered Users Can See Links]
ewt gördüm çok güzel olacak zaten beyler bu sene yani (2008) oyunlarıın hepsinin görüntüleri çok güzel olacak yani oyunlar artk eskisi gibi deil. artk adamların saçları fila nfala nkıyafetleri herşey oynuo grafikler çok güzel artk....
ya o godfather da bende araadan inmiyodu bende sildim sizde nasıl oldu
onun tuş konfirigasyon ayarları war onu ayarlardan yapacaksın bende zor buldum::::(:):d:D
mafia_salieri
28-10-2007, 11:54
godfather ın beni bitiren tek tarafı müzikleri diyebilirim.harika bir mafya müziği var.bu arada bence mafia o dalda daha iyi.
ewt mafya da ii ama bence godfather mafya dan zor olduu için daa çok sarıo ;;;
:::::DD::D:D::::
pesmaniac
31-10-2007, 12:22
bende oynamıştım mükemmel bişey
yaa arkadaşlar ben bu younda sopnlarına dogru bankaları soydum şehirlerdeki artık sonu mu bilemıyorum.. ama en son bankaya gelınce soyamıorum baska gorevde yok haritada.. sap gıbı kaldım ortada.. bilen varsa yardımcı olsursa sevınırım....