PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Stadyum Ve Top Sorunu...!!!

Tim Duncan21
15-09-2007, 17:05
Arkadaşlar Ben Sitemizden Türkçe Spiker Yamasını Ve Son Patch i Yükledim...Oynayabiliyorum...Ama Türkiyedeki Stadlar Gözükmüyor...Konami nin İçindeki GBD/Stadiums Bölümünde Gözüken Stadlar (Ali Sami Yen,Konya v.b) Oyun İçerisinden Gözükmüyor....Neden Acaba Bir Bilgisi Olan Var Mı...?Herşey Doğru Yaptığıma Da Eminim...Nasıl Gözükecek O Stadlar Oyunun İçinde...?Oyunda Stadlar Ve Toplar İlk Hali...Hiç Değişmedi...:(:(:(

emany
15-09-2007, 17:22
forma seçme ekranına geldiğinde page up tuşuna bas ve 8 , 9 , 0 rakamları ile ayarla

Tim Duncan21
15-09-2007, 19:41
forma seçme ekranına geldiğinde page up tuşuna bas ve 8 , 9 , 0 rakamları ile ayarla

Peki Bu Stadları Her Zaman Böyle Mi Seçicez Biz...?Bunları Stadlar Bölümüne Eklemenin Bir Yolu Yok Mu Acaba?Herkes Pes 6 Türkçeyi Böyle Mi Oynuyor...?Editden Ayarlayamazmıyız Takım Stadlarını...?:(:(:(

Independence
26-09-2007, 13:15
Arkadaşım sen emany nin dediklerini yap stadların ve topların çıktığını göreceksin zaten başka şekilde de bunlar oyunda çıkmaz

aakagunduz
29-04-2008, 15:09
arkadaşlar ben dediğiniz gibi yaptım ama stadı seçtikten sonra oyundan atıyo yardımcı olabilecek var mı??