Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper BOOT lar buyrun indirin
Adidas F50 Ayakkabı paketi renk renk çeşit çeşit TIKLAYIN ([Only Registered Users Can See Links])
Yukardaki paketi görmek için TIKLAYIN ([Only Registered Users Can See Links])
Nike Legend Ayakkabı paketi renk renk çeşit çeşit TIKLAYIN ([Only Registered Users Can See Links])
Yukardaki paketi görmek için TIKLAYIN ([Only Registered Users Can See Links])
Dahası için istek yapınız son çıkan ayakkabıları tekli olarak isteyenlere verebilirim iyi oyunlar.
ALINTIDIR
paylaşım için cok saol acaba son cıkan total 90 varmı varsa paylaşırsan teşekkürler
hani şu sarı siyah olan mı hemen arıyorum arkadaşım
eet arkadaşım bide tasıl eklicegimide anlatırsan cok sevinirim yardımın için saol
arkadşım söylediğin ayakkabıyı bulamadım ama çıkınca hemen buraya atarım yükleme ise programfiles/KONAMI nin içindeki kitserverdeki GBD nin içinedosya açıyorsun boots die ona map die bir not sayfası açıyorsun örnek 4340,"nikeairlegendfggoldwhitiz6.png"#Hakan Turan en başa oyuncunu İP sini sonra kramponun ismini sonrada oyuncunun ismini yazıyorsun bu kadar
nasıl oyuna yüklicez bunları_?
arkadaşım nasıl yapacağınızı yukarıda anlattım
ayakkabının çıkmasını ve koymanı bende bekliyorum çünkü güzel ayakkabı gerçekten
Buyrun merakla beklediğiniz o ayakkabı ama başka bir rengini buldum diğer rengi için arayıştayım [Only Registered Users Can See Links]
Buyrun bu da resmi
[Only Registered Users Can See Links]
İŞTE BEKLENEN AYAKKABININ tüm renk ve çeşitleri
SARI SİYAHI
KIRMIZI SİYAHI
BEYAZ ALTIN VE SİYAHI
Son olarak sadece SİYAH BEYAZI
Buyrun arkadaşlar ayakkabının nasıl bişi olduğunu bildiğiniz için ve verdiğim linkin altında gösterdiği için resim eklemedim.
HERKESE İYİ BAYRAMLAR
livingdead
14-10-2007, 08:17
çok saol
tolgagenc1987
22-10-2007, 13:42
slm arkadaşım rica etsem bana nike nin total90 supremach serisini bulabilirmisin.özellikle carlosun giydiği...
erturk31
09-11-2007, 16:24
bende boots die bi dosya var zaten gdb nin içinde
öle bi dosya varsa ona koy o zman
slm arkadaşım rica etsem bana nike nin total90 supremach serisini bulabilirmisin.özellikle carlosun giydiği...
okey arıyorum büyük bi ihtimalle bulurum
buyur arkadaşım sadece kırmızısını bulabildim diğerlerinide bulursam eklicem bu da fotosu
tolgagenc1987
13-11-2007, 11:37
teşekkür ederim arkadaşım ötekileri sabırsızlıkla bekliyorum
her zmn ama istek olursa daha iyi olur çünkü herkesin zevkini bilemediğim için ne tür ayakkabı koyacağım konusunda kararsız kalıyorum
m4holeite
18-11-2007, 11:08
çok saol aga ya harikasın
tolgagenc1987
18-11-2007, 11:25
slm arkadaşım nike tıempo natural tf , adidas copa mundial bulabilirmisin.
tolgagenc1987
20-11-2007, 11:27
slm arkadaşım nike tıempo natural tf , adidas copa mundial bulabilirmisin.
berkenurul
20-11-2007, 11:54
OLmuyo yahu kardeş teşekkürler ama
[Only Registered Users Can See Links] bu linkte nike tiempo var buyrun indirin
oguzerdinc
22-11-2007, 19:15
ya ebnde o dosya yok yapamıyorum ne yapmalıyım bi açıklayabilir misin kısaca lütfen?
çok güzel bootlar daha fazlasını bekleriz ama yapamayan arkadaşlar gdb manager kullanabilirler işte program [Only Registered Users Can See Links]
bilmyenler için bu programla futbolculara ayrı ayrı face,boots ve hair ekleyebilirsiniz
Blue&Typhoon
01-12-2007, 14:33
saolasında beyler bunun mapı nedir direkt atınca çıkıyomu
rerera flood yapma
gerekmeseydi yapmazdım...
deniz_carlos
23-12-2007, 08:01
paylaşım için saol...
burak_50
04-01-2008, 15:16
Nasıl yüklenio bunlar yardım lütfen agalar
burakhitman@windowslive.com
arkadaşım ayakkabının içinden çıkan .bin dosyasını GBD içindeki boots'a içinden çıkan yazıyıda GBD boots'daki map'a atıcaksın...
tolgagenc1987
17-01-2008, 20:24
arkadasım rica etsem bana adidasın son cıkan kramponu predator powerswerve yi bulabilirmisin bulursan çok sevimirim......
metin_99
17-01-2008, 20:32
bi mesajı sil..!hem flood yapmışın hem de aynı mesajı yazmışsın..!
goodyear
29-01-2008, 17:37
saol kardeş emeğine sağlık
arkadasım rica etsem bana adidasın son cıkan kramponu predator powerswerve yi bulabilirmisin bulursan çok sevimirim......
eet istediin ayakkabıyı buldum [Only Registered Users Can See Links] linkinden indiribilirsin bu da farklı bi rengi [Only Registered Users Can See Links]
tolgagenc1987
05-02-2008, 10:14
emeğin için çok teşekkür ederim arkadaşım.ayakkabılar süper..
tolgagenc1987
18-02-2008, 10:01
selam arkadaşım senden predator powerswerve nin başka renklerini istesem bulabilirmisin?emeğin için şimdiden teşekkür ederim... sana zahmet verdim
ali buraq
05-03-2008, 13:25
çok saol be kanqa gerçi sen yaptıon ama yapmasanda benim için fark etmes :P çok saol
Selam. Mercurial Vapor IV kramponunu ekleyebilir misin? hani C. Ronaldonun hattirck yaptığı krampon? bu arada gaming accessin futbol serverları kapanmış linklerinin çoğu geçersiz :S
GrindyLow
25-04-2008, 16:39
sa beyler ben yeniyim bu konuda şimdi bu oyuncı iplerini nerden bulcaz ? bide kendi edit oyunuclarımızn iplerinide bulalbirmiyiz ?
GrindyLow
25-04-2008, 16:46
tmm buldum :D
zlatan_murat_61
03-05-2008, 22:17
mercuril vapor IV BULABİLİRMİSİN Bİ DE MERCURİAL SL
tarik_gfb
03-05-2008, 22:19
güzel olmuş rerera tebrikler...
scorpionking
10-05-2008, 10:10
süper olmuş tebrikler çalışmanın devamını dilerim.Sana zahmet olmassa nike mercurial de yaparmısın
arkadaşım izin verirsen arkadaşların istedikleri bazı ayakkabıları koyucam...
Nike MV IV BlackVividBlue
Nike MV IV FG (Turuncu)
Not:Alıntıdır..
tmm saol arkadaşım walla artık buraya pek takılma fırsatı bulamadığım için bazı şeyleri geciktiriyorum istenenleri ayarlamaya çalışacam...
sayfa 1 de anlatımı war..
ozgur-duzen
01-07-2008, 13:38
1. Sayfada bir arkadaş T90 LASER krampon istemişti buldum arkadaş al işte
LİNK:
Buda ss: