Orijinalini görmek için tıklayınız : Marseille 2-0 Beşiktaş
sychan05
18-09-2007, 22:17
Şampiyonlar ligi temsilcilerimizden beşiktaş bizi hayal kırıklığına uğrattı..daha ilk maçta 4.sırayı aldı..temsilcimizin ilk ve son mağlubiyeti olur inşallah..
bu maç biraz şanssız geçti fakat önümüzdeki maçlarda hakkettiği yere gelecektir
metin_99
18-09-2007, 23:01
inş. ne diyelim bu arada avatarını dğiştirmişsin emany yeni gördüm görüncede aklıma eski avatarın geldi eskiden yaşlı ihtiyarın biri vardı extreme patch çıkmamıştı yorum alanında yeni bi üye seni tanımıyo heralde ne diyosun be moruk mu ne öle bişe demişti resimdekini sen sanmış :D:D:D krize girmiştim sonrada bitkin bişe koydun en sonunda doru düzgün bi resim koydun gerçi hilary pek hoşuma gitmiyo ama neyse maça gelince izleyemedim ama 73 dakikada 0-0 dı demekki son 15 dakka 2 gol yemişler ktü oldu ya üzüldüm fenere başarılar gerçi inter karşısında zor ama olsun GALATASARAY sionu ezer geçer en az 3 tane atcaz :D:D:D
beşiktas bana göre başlarda iyi başladı ama adamlar 2 admı sakatlayınca işler değişti ve ikinci yarıda yapılması geeken değişiklikler yapılamadıı haliyle umarım bundan sonraki maçlarda şansımız düzelir...
hadi len sen tm olarak izlememişin galiba kubi bjk pas bile yapmadı gördük delgadoyu adam pas veremiyo bi tek diaatta oynadı a.. bn bjk den böle bişey beklemezdim ama 2 tane ko... marsilya
hadi len sen tm olarak izlememişin galiba kubi bjk pas bile yapmadı gördük delgadoyu adam pas veremiyo bi tek diaatta oynadı a.. bn bjk den böle bişey beklemezdim ama 2 tane ko... marsilya
onur sadece ilk yarıyı izledin senbi tek delgadonun pas yapamaması tüm takıma mal edilemez...ikinci golde diaattanın hatası var ayrıca diaatta bir sürü hata yaptı onlarda gol olsaydı ne olcaktı...
pesmaniac
19-09-2007, 14:18
önümüzdeki maçlara bakıcaz:)
ramazan_abi
24-09-2007, 03:58
tek cümle ile özetlersek: marsilya futbol oynamak için çıkmamıştı sahaya, beşiktaşta kazanmak için çıkmamıştı....
beckhamfc
24-09-2007, 04:20
umarım beşiktan umdugumuz yerlere gelir olayı sadece diattaya baglamamak gerekiyor arkadaslar unutmayalım BEŞİKTAŞ sahaya galibiyet için çıkmadı 1 pozikyon var maçta beşiktaş adına 1 futbolcuya mal etmek haksızlık olur beşiktaşın oyunun kaderini değiştiricek oyuncuları kadrosunda mevcut ama ertugrul sağlam ile olmaz bu işler
kralmchalen
25-09-2007, 17:36
marseille bizi batırdı önemli oyuncularımızı sakatladı...
ya kardeş ne şansızlığı bu maçta 2 adamımızı sakatladılar ya bizim daha çok ilerlememiz lazım avrupa futboluna ayak uydurmamız lazım