PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fifa Manager 07 Yamaları

emany
18-09-2007, 22:20
Yamalar yapımcının resmi sitelerinden alıntıdır.

TeknikDirektor.Gen.Tr Fifa Manager 07 Türkçe Yama v1.9 Final

::: GENEL BİLGİLER :::

Türkçe Yamamızın bu sürümü Fifa Manager 07 için planlanan son sürümdür.

Oyunu "Web Site" bölümü dışında tamamen Türkçe'ye çevirir (Tedbirli eksik bırakılanlar mevcut olabilir, v1'den çeviri olarak fazla farkı yoktur!).).

Bu sürümde v1.0 için bildirilen tüm hataları ve gözümüze çarpanları gidermeye çalıştık.

Bu sürüm Windows Vista ve Resmi Yama v1.0 ile tamamen uyumludur.

ÖNEMLİ: BU YAMA İLE BİRLİKTE v1.0 ARAYÜZÜ DEVRE DIŞI KALACAKTIR. YAMAYI KURDUKTAN SONRA OYUNA NORMAL OLARAK GİRİŞ YAPIN. (TDN Türkçe Yama v1.0 Arayüzü kullanmayın!!!)

İNDİR ([Only Registered Users Can See Links])

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TeknikDirektor.Gen.Tr Fifa Manager 07 Patch v2.0

*** NELER VAR?:

- Genel hatalar düzeltildi.
- Turkcell Süper Lig'in en güncel kadroları (Ara transferler).
- Türk Telekom Lig A'nın önemli ara transferleri.
- Türkiye Ligleri'nden toplam 55 amblem.
- 90'ı seçilebilir toplam 98 Türk kulübü.
- Turkcell Süper Lig takımlarının stadyum resimleri (18 adet).
- Oyuncu seviyeleri ilk yarıdaki performanslara göre yeniden düzenlendi.
- Turkcell Süper Lig'de oynayan ve oyunda bulunanlardan hariç toplam 466 adet oyuncu resmi (Bazı avrupa ligleri oyuncuları dahil).
- Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Başkan ve Personel isimleri.
- Avrupa Liglerinde önemli ara transferler gerçekleştirildi.
- Daha gerçekçi 3B maçlar için 3B maç ayarları yeniden düzenlendi.
- 10 adet Süper Lig Hakemi.
- Turkcell Süper Lig takımlarının ve önemli avrupa takımlarının teknik direktör isimleri.

*** Patch v2'de, TDN tarafından yapılan oyuncu resimlerinin yanı sıra, Onur KANIK, Tamer KAMIŞLI, Aykan BLEDA, Turgay EMEK, Ali Haydar KARSLI ve Mehmet KURT'un yapmış olduğu çalışmalarda kullanılmıştır.

*** 3B düzenlemeleri için SHWAN tarafından yapılan yama kullanılmıştır.

*** Iddaa Lig B araştırmaları halen sürmektedir. Iddaa Lig B kulüplerinin oyuncuları çoğunlukla rastgele olarak yaratılmıştır.

*** YENİ OYUN BAŞLATMADIĞINIZ TAKDİRDE YAMA OYUNA ETKİ ETMEYECEKTİR!

*** Fifa Manager 07 Demo ve Tam Sürüme UYUMLUDUR. Extra-Time eklentisine uyumluluğu test EDİLMEMİŞTİR!

İNDİR ([Only Registered Users Can See Links])

[Only Registered Users Can See Links]

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])-[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])-[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])-[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

kralmchalen
25-09-2007, 17:32
paylaşımın için saol

araknit
03-12-2007, 14:03
Arkadaslar guzelde ben giremiyorum bana tekrardan uye ol diye yazi cikiyor ?

araknit
03-12-2007, 14:04
link kirik :(((

karaprens14
13-01-2008, 20:11
BÜTÜN LİNKLER KIRIK

junate
13-01-2008, 20:43
Linkler kırık olmayabilir site beta sürümünde çalıştığı için arasıra hata veriyo ama bi bakarım ben...
[Only Registered Users Can See Links] işte buyrun en altta indire bas tabi indirmeniz için üye olmalısınız...

Blue&Typhoon
13-01-2008, 20:45
not found bulunamadı diyo sanrım kırık:(???

junate
13-01-2008, 20:46
Benim verdiğim linke bas çıkar...

uğurcan
22-02-2008, 19:17
bunlar bende var fifa manager 2008 bulan varmı

junate
22-02-2008, 19:53
%50 Türkçe yama çıktı dahası gelmeyecek tabi ben dosyaları Çağrı abi den alabilirsem yama takımımız bu konuda birşeyler düşünmekte...

wiwican
28-02-2008, 12:49
ya arkadaşlar dalgamı geçiyonuz. verdiğiniz adreste böyle bi site yok.kaldırın şu konuyu adamın asabını bozmayın

wolfssongg
30-03-2008, 20:23
yahu bunlar çalışmıyor

junate
30-03-2008, 21:54
Arkadaşlar malum site kapandı artık çalışmama sebebi odur...

D€Lİ
22-05-2008, 15:52
Bütün linkler çalışmıo

unsalsendogan
23-05-2008, 11:29
fifa manager 2007 nin düzgün bi türkce patch i varmı bi kaç tene indirdim olmadı v1.0 yardım ederseniz şimdiden tesekkür ederim