PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahce İnter i YErden yere Vurdu===>>>

eyup54
19-09-2007, 21:52
yaw arkadaşlar Fener naaptı öle yawff:D
Maçta fener in lehine 3 tane hata buldum

1)Deived İkinci yarının ortalarında çıkacaktı
2)M. Aurellio da Aynı şekilde çıkacaktı adamlar oynayamıodu ki yorulmuşlar dı zaten ağır adamlar dı...
3)Bence SEmih girmeyecekti Colin Kazım Richards Girecekti Çünkü Semih çok yavaştı Kazım daha hızlı koşuodu İnter de bastırdıı için Çok açık veriodu bu nedenle de Kazım gol atabilirdi....

(Bence):D

Her ne kadar Galatasaray lı olsamda Fener i takdir etmemek elde diiiil:D:D:D

emany
19-09-2007, 22:09
İnter i yendeceğimizden adım gibi emindim ve bunda da yanılmadım bence bu sezonun en iyi oyununu oynadık fakat kezman hala aynı kezman hiç bir değişme yok bu adamda ayrıca aurelio hala koşmuyor bence oyunun yıldızı wedersondu

dogi1907
19-09-2007, 22:18
kezman birşeyler yapmak istiyor ama kondisyon sıfır.bu yüzdende koşamıyor bile.bencede bu senenin en iyi futbolunu oynadık.biraz şanslı olsak bir kaç tane daha gol atardık:fbbayrakjp6::fbbayrakjp6::fbbayrakjp6:

mr_nem
19-09-2007, 22:21
fenerbahçeyi tebrik ediyorum yenerek büyük başarı sağladılar...

metin_99
19-09-2007, 23:13
İnter i yendeceğimizden adım gibi emindim ve bunda da yanılmadım bence bu sezonun en iyi oyununu oynadık fakat kezman hala aynı kezman hiç bir değişme yok bu adamda ayrıca aurelio hala koşmuyor bence oyunun yıldızı wedersondu

emany ye katılıyorum ama bence maçın yıldızı alex di devid de gsl gol attı yalnız carlos un freekick süpeeeeerdi ya ne sert vurdu keşke daha çok gol olsaydı ama yinede gsl bitti maç TÜRKİYE nin lehine bitti hem ülke açısından da ne gsl puan

Avrupada Galatasaray dan sonra her zaman fenerliyim :fbatkidr8:

lincoln_sedo
20-09-2007, 11:55
BENDE FENERBAHÇEYİ TEBRİK EDİYORUM

BİR DE TEŞEKKÜR EDİYORUM ÇÜNKÜ ŞAMPİYONLAR LİGİNDE ÜLKE PUANIMIZ ARTTI BEN BEŞİKTAŞTAN Bİ ŞEY BEKLEMİOM

pesmaniac
20-09-2007, 12:51
tebrikler ama kezman hiç bişe yapamıyodu

gencfb07
20-09-2007, 14:25
evet çok güzel maçtı

golhan
20-09-2007, 14:49
İnteri dağıttık resmen evet hepinize katılıom.Kezman hiç iş yapmıyor.Nasıl pozisyonlar kaçtı yaw inanılır gibi değil......

eyup54
20-09-2007, 15:34
walal ben ce de maçın yıldızı bi kere devied diil ya alex ya da roberto caRLOS adam çok güzel ortalar yaptı bea :DD ve keszman oynamıor çünkü adam çok kıskanıyor....alexi carlos u kıskanıor...ve ben ce en gereksiz adamlar :

1)aurellio
2)deniz
3)devied

:D:D:D