PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hayal Kırıklığı 2008

erkanyuce
27-09-2007, 08:12
EVET ARKADAŞLAR HAYAL KIRIKLIĞI DEDİM;AYLAR BOYU BEKLEDİM,BEKLEDİK,HALA BEKLİYORUZ,,DEMO ÇIKTI ÇIKACAKTI DEDİLER,SONUNDA ÇIKTI.TAM 2 GÜNDE İNDİRDİM.SABAH UYANINCA İLK İŞİM DEMOYU KURMAK OLDU..İŞTE HAYAL KIRIKLIĞININ BAŞLAMA NOKTASI..PES 2008..OKADAR ÖVÜNÜLEN,OKADAR BAHSEDİLEN,YOUTUBE DE VİDEOLARI DÖNEN PES 2008 OKADAR ABARTILACAK KADAR İYİ BİR OYUN OLMAMIŞ.SANKİ FİFA 08 İN AYNISI.BANA SORARSANIZ BEN BİR PES SEVER OLARAK FİFA 2008 PES 2008 DEN DAHA İYİ OLMUS BİLE DİYE BİLİRİZ.OYUN İCİNE GİRDİGİNİZ ZAMAN BİKERE COK BASİT BİR GİRİŞ,TEZAHÜRATLAR NE DEDİKLERİ BELLİ OLMUYO,SİPİKERİN SESİ DUYULMUYO,SONRA FUTBOLCULARIN YÜZLERİ İNANIN GÖRÜNMÜYO.SADECE BİR POZİSYON SONRASI YAKIN CEKİMDE BİRAZ BELİRİYO OKADAR.FORMALAR TAYT GİBİ.SANKİ OYUNCU ÜZERİNE TAYT GİYMİŞ.YANİ ANLİCAGINIZ ARKADASLAR SİZ YİNE YAMALI PES 6 YA DEVAM.İNANIN ZATEN GÖRECEKSİNİZ PES 6 OYUNU PES 2008 DEN COK DAHA GÜZEL.BİDE YAMA YAPTIKMI PES 6 DOYUM OLMAZ ZATEN..PES 2008 YAMALARLA ANCA ADAM OLUR BASKA HİÇ BİR SEYE YARAMAZ...OYNAYINCA GÖRÜRSÜNÜZ,ERKAN ARKAŞIMIZ DEDİ DERSİNİZ..BÜYÜK BEKLENTİ GERCEKTENDE SARSIYOMUŞ İNSANI..PES 2008 YALAN,PES 6 YA DEVAM ARKADAŞLAR..YENİ SULAGANIMIZ BU OLSUN:icon_sorry::hang:

kone61
27-09-2007, 14:46
arkadas haklı ya pes hangi oyunu super eksızsız cıkardıkı bende gordum formalar ınanın atlet lısansız menuler gırıs cok basit zaten turkıye lıgı yok bence pes 6 yı yamalı 08 sezonunu oynayın super walla pes 2008 hayal kırıklıgı bellıydı

erkanyuce
27-09-2007, 14:54
bence söyle bişey var..ben bunu daha yeni çözdüm olayı..şöyleki;şimdi konomi denilen kurulus pes 2,3,4,5,6,7 şimdide 2008 diye oyunları çıkardı piyasaya sürdü..geneline bakılınca kimi 5 i,kimi 3 ü,kimi benim gibi 6 yı seviyo.olay şuki yani piyasaya sürülen yeni oyun diger oyunları geride bırakmayı basaramıyo.nedeni ise bence,konomi denilen kuruluş istese daha iyi grafik,daha gercekçi futbolcular hatta bire bir futbolcu,stat,top,forma,krampon,seyirci,oyun sound ları,spiker vs..bunları sizce daha iyi yapamazlarmı?tabikide yaparlar.hemde alasını yaparlar.ama bu konomi kurulusunun sonu olur.cünkü piyasaya gercekten iyi birsey sürerse,öbür sene satılacak veya piyasaya sürecek daha iyi bir pes oyunu yapamazlar,ve para kazanamazlar.işte onlar işi yavastan alıyolar.ileriki seneleri düsündükleri icin yapabildiklerini degilde,sadece pes serisinin adının devam etmesini istiyolar ve böyle robocop gibi oyunlar peydah oluyo başımıza.siz ne derseniz diyin yamalı mamalı ama pes 6 bir numara..sanırım anlatabilmişimdir..erkan

BlackCat(v-i-p)
27-09-2007, 15:03
Tüm yazılanları okudum...

Ben PES 2008 in kötü bir oyun olacağına inanmıyorum..lütfen yorum yaparken,denediğiniz oyunun bir demo olduğunu ve demoların herzaman orjinalden çok daha basite indirgendiğini unutmayın...

Ve yine unutmayın ki,her yeni pes serisi ilk başta çok faklı,zor yada beklentilerimizi karşılamayacak gibi görünür..ama oynadıkça gerçek kimliği ortaya çıkar..Kendimden biliyorum ki;pes 6 ilk çıktığında büyük bir hevesle kurup oyuna daldım..ama arada sırada pes 5 oynamaya da devam ettim..pes 6 çok yabancı gelmişti bana..ve şimdi ise pes 5 i pc den kaldıralı aylar oluyor..umarım anlatmak istediğimi anlıyorsunuzdur..

Oyunun çıkmasına izin verin..sonra bir kaç deneme sürüşü yapın ve sonra yine sert eleştiriniz olursa yazın...ama oyuna zaman verin lütfen ....

Bu yeni oyun pes 6 ya oranla devrim niteliğinde bence..(elbette sistemi iyi olanlar için)

erkanyuce
27-09-2007, 16:26
bu ramazan_abi diye hayali bir kahraman var..nedense hasan abi bu senmissin gibi geliyo bana..bence öylede yani..:)

umut_bjk
27-09-2007, 18:58
bende hasan abiye katılıyorum pes6 cıktıgında ya bune kotu pes5 daha iyi diyenler oldu ama pes6 simdi pes5den daha eii oldugunu anlıyoruz...

BlackCat(v-i-p)
27-09-2007, 19:32
bu ramazan_abi diye hayali bir kahraman var..nedense hasan abi bu senmissin gibi geliyo bana..bence öylede yani..:)

Kesinlikle yanıldığını söyleyebilirim..başka bir isim alıp neden mesaj yazayım ki?

ramazan_abi isimli üyemiz eski üyelerimizdendir..

lamekkonyautd
27-09-2007, 21:59
kardeşim çok acele bi yorum yapmışsın ilerde neden böyle bi konu açtım demezsin inşallah ... !!!

mechul_egeli
27-09-2007, 22:23
Beyler Hemen ucmayın ole daha bu oyunun demosu bu sitede Hasan abı sayesınde oyun dandıkte olsa Guzel bı hale gelır merak Etmeyın sız!!!

mnbay
27-09-2007, 22:50
Bu konuyu açanın tamamen yorumunun kendisine göre olduğunu savunurum güyaaa....ama yanılıyor bence oyun tam bir harika demo olduğu halde.....gol sevinci ,suratlar, oynanırlık, top sürme,hakeme itirazlar tamamen harika ve de çok gerçekçiymiş....bence çok tutalacak çünkü bana sorarsanız pes6 ya göre çok değişmiş....arasında dağlar kadar fark var yani PES 2008 süperrrrrrrrr....

golhan
05-10-2007, 15:53
bence fifa 2008 oynayın hasan abi ona spiker yapmış demo felakett......

BlackCat(v-i-p)
05-10-2007, 16:11
Ben fifaya hiçbirzaman spiker yapmadım...yanlış bilgiler vermeyin!!!!

oydemir
05-10-2007, 16:37
Doğrusunu söylemek gerekirse pes2008 demo yu ben pek beğenmedim pes6 nın üstüne tanımam :)

kralmchalen
05-10-2007, 16:50
katılıyorum...

BlackCat(v-i-p)
05-10-2007, 18:18
Ben hala oynayamadım inanabiliyormusunuz? :)

Güç kaynağının azizliğine uğradım..yarın oynucam inşallah

wantad
12-10-2007, 02:31
bu pes 8 demo fifa ya benziyo biraz hayal kırıklıgı oldu bende

pes6emo
16-10-2007, 17:02
bence benzemiyo bu görüntülere bakılınca hiç benzemiyo
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

lewi_wills
18-10-2007, 11:35
başlık duzeltildi.. buyuk başlıklar bundan sonra silincektir..

fearless77
18-10-2007, 11:57
yok be aga fifa nerdeee pes nerde.

pes6emo
18-10-2007, 12:07
eğer bunu pesten yana sölediysen tabikide pes iyi ama öbür türlü dediysen demekki hiç pes oynamadın

ramazan_abi
18-10-2007, 12:32
bu pes 8 demo fifa ya benziyo biraz hayal kırıklıgı oldu bende

Arkadaşlar daha önceki bir yazımda belirtmiştim fakat siste 1 hafta geriye gidince benim O yazım buharlaşmış. :26:

şimdi kısaca özet geçersem:

1) demoda kamera açısının sahayı tam yansıtamaması ve sahaya hakim olamamız nedeiniyle oynanabilirlik önemli ölçüde kısıtlanmış. Full sürümde wide kamera bu açığı kapatacaktır. Ayrıca yakın kamera çekimleri oyunun kasılmasına neden oluyor. full sürümde bu düzelecek.

2) spiker her zaman oyuna ruh katar. Alıştık tabi spikerle oynamaya oyun bize yavan geliyor. Ayrıca açılış sahnesi atmosferininde olmaması bizi olumsuz etkiliyor.

3) demoda yapay zekanın kısıtlanması oyuncu ve kalecilerin saçma sapan hareketler yapmasına sebep oluyor. pes serisi demolarının hepsi full sürümün tadının onda birini vermemiştir ve vermeyecektirde hiçbir zaman.

4) pozisyon tekrarlarıda kısıtlı demoda özellikle gol pozizyonu tekrarları yakın çekim yapılmış. full sürümde bunlar düzelecek.

Daha burada değinmediğimiz birçok özellikte kısıtlı demoda.

Pes2008 amansız bir mücadele oyunu, futbolcuların kişisel becerilerinin etkisi oyunda daha fazla etkili, artık her topa yattığımızda rakipten topu çalamayacağız.

full sürümde karşılıklı oynamanın keyfini inanın daha önceki pes serilerinin hiç birinde yaşamayacaksınız. Sadece biraz sabır.

pes6emo
18-10-2007, 16:04
güzel söledin ramazan abi benim koyduğum resimlere bakınlınca insan anlıyo zaten hangi oyunun güzel olduğunu

google
22-10-2007, 14:26
senin ekran kartın dandiktir yüzlerin görünmemesi olayı falan herkes göreceli düşünür sana göre kötü bana göre iyi görüşüne saygı duyuyorum ama katılmıyorum ;)

DelOrhan
24-10-2007, 00:49
Bendede 2008 bir hayal kirikligi yaratti, oyunu bu sabahdan beri
"pes pese" oynadim ama isinamiyorum gercekten rezil bir oyun olmus.

Grafik inanilmaz kötü olmus, Musik dersen diye birseye benzemiyor, Spiker zaten senelerden beri hep ayni "yeter artik" >allahdan hasan usta var o kurtariyo bizi<, kontrol fifa 2008den daha berbat, oyunda animationlar ve soundlar hic inandirici degil, zaten oyunun bir menüsü varki gözelerim karayiyor.
Lanet olsun Konami: PES6 gercekten süper bir oyun cikmisti, tek sikayetim spikerdi onuda hasan kardes cözdü, birakinda su oyunu konami degil biz türkler yapalim, param olsa sirf bu isi yapardim böyle rezillik cekmendense. PES 2008 le bence Konami 10 adim geri gitti.
Saygilar

venomtrk
25-10-2007, 17:08
bence pes 2008 çok güzel gereksiz hayal kırıklığı diyorsunuz alıştıktan sonra sizde seversiniz geçen senede aynısı olmuştu ayrıca ben high detayda oynuyorum mükemmel grafikler var , yamalarla oyun kendini aşacaktır

mamy_69
03-04-2008, 17:47
bence hasan bi haklı zaman tanımak lazım..............
a:good:

ozzygfb
22-05-2008, 18:44
pes iğrenç olmuş yha habiden de

tikli
13-07-2008, 16:35
Hayal kırıklığı demeyin tek sorun ekran kartı süper bir ekran kartınız olmalı ekran kartı iyi diilse kötü gösterir yani hayal kırıklığı değil

ozgur-duzen
13-07-2008, 16:44
Bencede bir hayal kırıklığı değil PES 2008 her gün bir öncekinden çıkan yamalarla oyunumuz git gide daha güzel bir şekil alıyor bence Pes 2008 bir HAYAL KIRIKLIĞI değil...