Orijinalini görmek için tıklayınız : PES 2008 de kamera nasıl değiştiriliyor?
ahhhmethüssam
05-10-2007, 21:45
Arkadaşlar pes 2008 demo indirdim ancak kamerayı bir türlü değiştiremedim böyle bir özellik kaldırıldımı yoksa demo diye yokmu bilgilendirirseniz sevinirim şmdiden teşekkürler
mestan18
05-10-2007, 21:46
Arkadaşlar pes 2008 demo indirdim ancak kamerayı bir türlü değiştiremedim böyle bir özellik kaldırıldımı yoksa demo diye yokmu bilgilendirirseniz sevinirim şmdiden teşekkürler
Demo diyedirrrr :):gun_bandana::icon_sorry:
ahhhmethüssam
05-10-2007, 21:52
umarım öyledir çnkü eğer o özellik kalkmıssa gerçekten üzülürüm...
demo bildiğiniz gibi full sürümün sadece tanıtımıdır bence kamera açıları full sürümde değiştirilecektir
yigidopusat
09-10-2007, 18:34
inş. değişir fakat farketmez bu açıda güzel ya demoya tv yayını açısını koysalardı:PP:Ğ
anaximenes
11-10-2007, 10:56
full sürümde hepsi düzelecek
demo olduğu için görüntü kalitesiyle bile oynanmıyor....kaç tane takım seçilebiliyor zaten baksana bir kaç tane ...oyun eksik yani demo.....
ben penaltıları oynayabiliyom eskiden berabere bitince bitiyodu kamera kötü orda bence kalecinin yanından olmamış şut çeker gibi olsa daha iyi olurmuş oyun sırasındaki kamera zaten çoğumuzun pes 6 da da oynadığı wide kamera (pes 2008 de adı değiştiyse bilemem) ama full sürüm çıkınca nası kamera tipleri olur orası merak konusu
lewi_wills
18-10-2007, 11:37
başlık duzeltildi.. buyuk başlıklar bundan sonra silincektir..
full sürüm oynuyorum malesef kameralar çok kötü pes altıda çok daha iyiydi kameralar oynanırlıgı etkiliyor malesef biraz fifaya benzemiş kameralar wide kamerada oynuyoduk 6 yı bunda adamlar çok küçük ama kit server çıkarsa düzelirmi bilmiyom lowda oynayabiliyorum oyunu .256 mb ekrankartı.1gb ram var makinede ama nafile birde maçlar seyircisiz anlamadım gitti belki orjinal olmadıgı içindir..
w ile düzeliyo arkadaşlar çok basit şeyler.bütün tuşlara sırayla basın oluyo anlarsınız.