Orijinalini görmek için tıklayınız : PES2008-PES6 ya göre hızlımı
Arkadaşlar oyunun demosu pes 6 ya göre bana hızlı geldi oyunun kendisi acaba böylemi olacak yoksa ayarları varmı bana hızlı geldi bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.:icon_12:
kralmchalen
06-10-2007, 07:26
daha demo yani içinde fazla şey yok o yüzden hızlı oyun çıkınca biraz yavaşlama olur
hız aslında biraz fazla ewt ama akıcılık güzel bide hızdanmı kaynaklanıyo bilmem ama adamlar koşarken minicik adımlar atıyo bacaklarını fazla açmıyo
EVet hızlı ve bence yavaşlatılması gerekiyor.
ahhhmethüssam
15-10-2007, 21:36
evet bnce onu farkettim adamların kosması bayaı kötü olmus ama konami nin öyle bi hata yapacagını sanmıyorum düzeltilcektir bence...
oyunun hızlı olması bence çok iyi olmuşşş......bilgisayarı kasması da artık teknoloji gelişiyor...pes grafikleri geliştirmeye başladı ve oyunların da sistem gereksinimleri artacaktır...bu yüzden biraz pcyi kasması doğaldır.....bu oyunun daha çok kaliteye başvurduğunu gösterir....oyun iyi oluyor gerçekten... bence pes 2008 konami'de ve diğerlerinde gelecek bilgisayar teknolojisine büyük bir ışık tutacağını şimdiden gösteriyor...
teomanist
24-10-2007, 23:56
ewet oyun pes6 ya göre çok hızlı ve bu benim hiç hoşuma gitmedi
grafikler müthiş ama hkeşke biraz yavaşlatma imkanımız olsa...
anlamadığım şey fifa pes e benzemeye çalışıyor pes de fifaya benzemeye çalışıyor çok ilginç
sedatsedat
26-10-2007, 23:58
ewet oyun pes6 ya göre çok hızlı ve bu benim hiç hoşuma gitmedi
grafikler müthiş ama hkeşke biraz yavaşlatma imkanımız olsa...
anlamadığım şey fifa pes e benzemeye çalışıyor pes de fifaya benzemeye çalışıyor çok ilginç
çok yerinde bir açıklama tebrikler
yavaşlatma imkanı war settings te altta iki tane şey war alttakinin yanındaki işareti kaldır oyun yavaşlar ben öle oynuyorum