PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hasan abi isteğim var :D:D

alifigo
06-07-2007, 03:19
Hasan abi s.a öncelikle tebrikler ve teşekkürler güzel patch ler için ben bu son EXTREME PATCH de kullandığın müzikleri çok beğendim bunları bana bir rapidshare den ya da başka bi yolla ulaştırabilir misin çok makbule geçer...!!!
Bi de ekran görüntüsü yakalama programı FRAPS baya kasıo bende yaa neden acaba bilgi verirseniz :D:D:D Kolay Gele abi...

BlackCat(v-i-p)
06-07-2007, 08:26
Güzel yorumların için teşekkür ederim..menü müziklerini emany ye sor..fraps a gelince ayarlarını bir araştır ve ona göre yap..birde ekran kartın zayıfsa ondan kasıyor olabilir..iyi eğlenceler

emany
06-07-2007, 10:48
yamadaki müziklerin hepsi bana ait kendi seçimim bu gece upload ederim :)

kralmchalen
06-07-2007, 12:16
hakikaten hepsi bir birinden güzel eline sağlık

alifigo
07-07-2007, 00:11
teşekkürler HASAN abi konu açarken yanlışlık yapmışım :D:D:D o gece baya uykum wardı yapıp yatiim dedim böle oldu EMANY güzel olur menü müzikleri emeğine sağlık başarılarınızın devamı inş...

blackbırd
06-10-2007, 11:40
sitede yeniyim çalısmalarınızı tebrik ediyorum super ama ustad su extrem pachde sorunlarım var biri tsl de oyuncular kel kafalı ve plyer1-2-3....vs oyuncu adları var nasıl düzeltirim .birde senin su menü müzikleri müthis onları nasıl bulurum olmazsa bana sarkıların isimlerini yazarsan sevinirim simdiden tesekkür .

emany
06-10-2007, 12:13
oyundaki hataların çoğu update v1.0 son da düzeltildi.

hayripoter
17-10-2007, 23:13
ben de sabırsızlıkla menü müziklerini bekliyorum.Olmazsa isimlerini yazsan da olur.Paylaşımlar için saolun.

--------------------------------------------------------------------------------

R Kelly - Slow Wind (Remix Ft. Sean Paul & Akon)

edit bölümüne girdiğimizde çalan müzik

--------------------------------------------------------------------------------

FLOOD YASAK!!