Orijinalini görmek için tıklayınız : pes6 2007/2008 blur
blurozgur
10-10-2007, 14:34
pes6 icin yapilan artik son yama zamanlarinda, size bu yamayi sunmak istiyorum...
gercekten yapiminda bizzat kendim ugrastigim bu yamayi oynarken kendim bile büyük haz duyuyorum.
yamada bulunanlar;
1-TURKCE SPIKER
2-TURKCELL SUPER LIGI,LIG A,KARISIK LIGLER VS...
3-4 BUYUKLERIN TEZAHURATLARI
4-MENU GORUNUMLERI;TUSUBASA,R.CARLOS,ZIKO,SUKRUSARACOGLU ATMOSFERI,EDITTE GS ESKI FOTOSU VS...
5-INONU STADI,ALISAMIYEN,SUKRUSARACOGLU,AVNI AKER,DENIZLI STADI,KAYSERI STADI,MANISA STADI,ANTEP STADI VE METIN OKTAY TESISLERINI OYUNDA BULABILIRSINIZ...
5-4 BUYUKLERIN EN SON TRANSFERLERI(ANADOLU TAKIMLARININ BAZILARININ YENI TRANSFERLERI)...
6-4 BUYUKLERIN FACE'LERI...
7-MILLI TAKIMLAR,INGILTERE(2006/2007),LIG A,SUPER LIG 2007/2008 FORMALARI...
8-VS.. VS..
turkcespiker ve tezahuratlar tamamen turkcespiker.com ailesine aittir.
yorumlariniz icin simdiden tesekkurler...
buyrun indirin;
[Only Registered Users Can See Links]
oyundan goruntuler;
YALNIZLIK KOTU BI SEY OLSA GEREK, PES SENINLE HERZAMAN YOLA DEVAM...
kardeşş linki kontrol edermisin yada rapid den yaparmısın şimdiden sağol
blurozgur
10-10-2007, 14:54
filefront'taki hata duzeltıldı artık buyrun ındırın!!!
salih6778
11-10-2007, 11:48
ii
de
nasıl kuruluo
kardeş saol yamayı kurdum herşey güzel fakat bazı oyuncularda köpek kafası felan var yani oyunun hiç bir gerçekciliği kalmıyor bunları nasıl normale çevirebiliriz
blurozgur
11-10-2007, 16:04
kopek kafalarını ben duzelttim die hatirliorm ama editten isterseniz siz duzeltın veya bayramdan sonra kendi optionfile dosyami size yayinlarim...
blurozgur
11-10-2007, 16:06
oyunun kurulumu gayet basit, indirdiginiz dosyanin icinde metin belgesi vardir hersey orda yazio.. ayrica tabiki dkz studio programinizin olmasi sart..
captivity
12-10-2007, 07:52
yeaw arkadas oyuna herseyi hatasıs yapıom ama hersey bittikten sonra girios hata raporu verio bi yardımcı olsan ::::
eline sağlık gzl olmuş fakat daha da gzl olabilirdi o herşeyi yaptıktan sonra hata verio diyen arkadaş varya kardeşim o pes.exe i değiştirmicen o zmn bozuluo bende de oldu onu yapmadan bi daha dene bi kaç şey eksik ama gzl
Ayrıca Herkesin Bayramını Kutlarım
Independence
13-10-2007, 16:06
Bak kardeş yaptığın yamada güzel örnekler var fakat bunu kurmamız için Extreme patch'i kesinlikle dışlamamız gerekiyo o nedenle bu benim için kesinlikle mümkün değil bence bu yamayı Extreme peatch in eksik kalan yönleri üzerine yapsaydın daha iyi olurdu çünkü Extreme patch 1 numara ve kesinlikle koloy kolay dışlanamaz.
captivity
14-10-2007, 08:05
eline sağlık gzl olmuş fakat daha da gzl olabilirdi o herşeyi yaptıktan sonra hata verio diyen arkadaş varya kardeşim o pes.exe i değiştirmicen o zmn bozuluo bende de oldu onu yapmadan bi daha dene bi kaç şey eksik ama gzl
Ayrıca Herkesin Bayramını Kutlarım denedim o kadarını bizde bilioz teşk. arkadasımda olmadı:S
blurozgur
14-10-2007, 18:05
arkadas, bende gittim yamayi 2. bilgisayarimda kurdum sirf senin(captivity) icin bende bi hata vermio. istersen oyunu komple bi daha kur duzelecegine eminim[yamadaki pes6.exe yi kesinlikle yapistirmayin bi sorun var.. ]
romantizmal
18-10-2007, 16:22
güzel bir çalışma olmuş eline koluna sağlık devamını bekleriz :fbatkidr8::fbbayrakjp6:
bence indirmeyin hiç gzl değil zaman harcamayın arklar
blurozgur
21-10-2007, 18:50
sen indirme kardesim, hosuna gitmeyen oynamaz. ben zaten ilk yama calismami bu sitedeki arkadaslarla paylasiyim die koydum. zoraki indirin diyede bi kural koymadim. daha iyisini sen yapta koy, bakalim yorumlarina olmazmi
arkadas bu yamayi verdigin icin oncelikle tsk bende dzk programi
yok nerde bulabilirim yardim eder seniz cok sevinirim simdiden tskler
blurozgur
25-10-2007, 16:38
arkadas dkz studio programini burdan indirebilirsin;
arkdasım ben dkz'den nasıl yapılacagını bilmiyorum kısaca dkz'den sonrasını anlatır mısın bi zahmet yaaa:S:S
ARKADAŞ BEN SÖLEYİM ŞİMDİ YUKARIDA FİLE EDİT PATCH VAR FİLE YENİ DOSYA AÇMAKTA KULLAN EDİT STADYUMLARI KURARKEN KULLANIRSIN IMPORT DOSYASINI EXPORT ONLARI BOŞ OLARAK BAŞKA BİR KLASÖRE ATMANI SAĞLAR APPLY PATCH FOLDER BİR DOSYANIN İÇİNDEKİLERİ DEĞİŞTİRMENİ SAĞLAR SAYGILARIMLA
STADYUMU BİR TÜRLÜ YAPAMADIM YARDIM EDERMİSİNİZ
ya duzelmememiş yaw nası olcak
yamayı indiremedim dowland çıkmıyo filefront da onu nasıl yapıcaz acil cevap verirseniz sevinirim
clarkman93
14-11-2007, 07:55
link kırınk
hocam indircezde inmio indirceğimiz dosya cıkmıo [Only Registered Users Can See Links] cıkıo bu siteye girerken indirceğimiz dosyanın cıkması lazım ama cıkmıo bi düzenlersen ii olur hocam
ya sadece kitserverin linkini verirmisiniz_?
link ölü tekrar koyarmısın
blurozgur
22-11-2007, 23:44
pardon arkadaslr, linkte sorun war bende yeni fark ettim.. en kisa zamanda düzeltmeye calisacam
blurozgur
23-11-2007, 00:01
arkadslr, yamayi indiren biri warsa benim yerime su linki werebilirmi:) walla bilgisayara gecende format attiydim bu yamanin rar'ini yedege almayi unutmusum kusura bakmayin walla
blurozgur
23-11-2007, 02:22
arki bak kitserverin linki;
içinde faceler falan da war
freezee01
25-11-2007, 12:27
yaw filefrontun ana sayfası çıkıo kardeş nasıl
indircez
yinede eline sağlık
sedat_60
25-11-2007, 21:29
ABİ YAMAYI RAPİDSHARE İLE YAPAR MISIN ÇOK İŞİME YARICAK EXTRME PATCHI İNDİREMEDİM YAMAN ÇOK İŞİME YARICAK
aga ya indirilmiyor bir baksan suna.
frukocimi
27-11-2007, 19:46
nasıl kuruluyo
abi şu filefronttan nasıl yükleniyo herşey güzel ama şu filefronttan hiçbirşey yapamıyom
hiçbirşey yapamıyom
şuna bi bak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaa
süper kardeşim yaman...
senden tek istegim var acayip lazım su an
türkçe spiker de söylenmeyen tsl oyuncuları var ya hepsini yazabilrimsin.... Bazılarını Bulamadım da....
Crouch_59
04-01-2008, 04:43
Teşekkürler Emeğine Sağlık
YHA linke tıklıyorum sadece siteye balanıo yamanın olduğu yere değil
YHA linke tıklıyorum sadece siteye bağlanıo yamanın olduğu yere değil
:gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak:
hunter052
25-01-2008, 18:11
nasıl iniyor
meteor_action
02-02-2008, 07:05
evet ya sadece siteye bağlanıyo linke değil bi yardım etseniz düzeltseniz bu yama çok lazım
yilmazyazici
02-02-2008, 09:00
Kardeş Allah razı olsun da sağlam bir link verirmisin bu çalışmıyor siteden silinmiş
saol kardes emigine saglik ama link calismiyo
samet19031990
10-02-2008, 17:37
ya kardeş indirme yerine basıom farklı bi sayfa gelio yardım lütfen
ardafafa
12-02-2008, 14:53
KURULUM:
Kurulum işlemlerini gerçekleştirmeden önce yapıştıracağınız dosyanın sisteminizde kurulu olan bir önceki kopyasının yedeğini mutlaka almanızı öneririz.
“Optionfile.rar” dosyasını açın, “KONAMI-WIN32PES6OPT” dosyasını “Belgelerim\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1” klasörüne yapıştırın.
İndirdiğiniz 0_text, 0_sound, e_sound, e_text sıkıştırılmış dosyalarından dışarı attığınız 0_text.afs, 0_sound.afs, e_sound.afs, e_text.afs dosyalarını “C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\dat” klasörüne yapıştırın.
İndirdiğiniz WinUha programını sisteminize kurun.
İndirdiğiniz KitServer programını dışarı atın ve “C:\Program Files\KONAMI\kitserver” fiziksel yolu şeklinde sisteminize kurun.
Stadyum dosyalarını sıkıştırılmış halden çıkartın ve içindeki “stadiums” klasörünü “C:\Program Files\KONAMI\kitserver\gdb” klasörüne yapıştırın.
Top dosyalarını sıkıştırılmış halden çıkartın ve içindeki “balls” klasörünü “C:\Program Files\KONAMI\kitserver\gdb” klasörüne yapıştırın.
Forma dosyalarını sıkıştırılmış halden çıkartın ve içindeki “uni” klasörünü “C:\Program Files\KONAMI\kitserver\gdb” klasörüne yapıştırın.
Yüz dosyalarını sıkıştırılmış halden çıkartın ve içindeki “faces” ve “hair” klasörlerini “C:\Program Files\KONAMI\kitserver\gdb” klasörüne yapıştırın.
Buradaki ilk 2 maddeye ait işlemleri yapmanız zorunludur. Diğer seçenekler isteğe bağlıdır. Eğer ek olarak oyunu oynadığınız “exe” dosyasında değişiklik yapmak istiyorsanız download edeceğiniz “exe” dosyasından çıkan “PES6.exe” dosyalarını kullanabilirsiniz. Kurulumu yaparken “exe” dosyasında herhangi bir değişiklik yapmadık ve sizin de herhangi bir değişikliğe gitmenizi önermiyoruz
ardafafa
12-02-2008, 14:53
BEN ARDA ONEMLI DEIL
NASIL KURULUM AMA
ardafafa
12-02-2008, 14:54
SOCCERCENTER.NETTEN HAHA:fbatkidr8:
tegmen_ugur
13-02-2008, 10:26
arkadaşlar ben bi tek kitserver ı indirebildim diğer linkleri önceden indiren biri rapid e upload etsinde onları da indirelim
ardafafa
13-02-2008, 13:43
arkadas suan fılefornt dayım ne yapcam
arkadaslar hepımızın bılgısayarı bu yamayı kaldırmaz ama ben baska bır sıteden buldum buna benzer bısey
ıste lınk:
[Only Registered Users Can See Links] 5__i_in___amblemler.rar.html
:fbatkidr8:2008 e uyarlanmıs bır mod:fbbayrakjp6:Fenerbahce:fbatkidr8::fbbayrakjp6: :fbatkidr8::fbbayrakjp6::fbatkidr8::fbbayrakjp6:
flood yapmayı bıraksan diyorum...
kralakman
13-02-2008, 18:50
yaa yardım eder misiniz ben yamayı yükleyemedim siteye girio ama yüklencek yer yok
link kırık linki yenileyiniz bir hafta içinde yenilenmediği takdirde konu kilitlenecektir...
ewt abi linki yenile aslında güzel bişeye benzio deneyemedim ya :D:D
link yenilenmediği için konu kapalı...