Orijinalini görmek için tıklayınız : ilk rovaşata golum
yigidopusat
10-10-2007, 19:11
arkadaşlar kesinlikle goldür asla kandırmaca fln yapmam [Only Registered Users Can See Links]
boris220_1903
10-10-2007, 19:28
bravo
(başka ne diyebilirim ki)
güsel gol atmıssın tebrikler
rövaşata yazınca gerçekten rövaşata sandım, voleyle atmışsın ama gerçekten güzel :) benim dikkatimi çeken sağdaki fransız futbolcu neye bkaıyor :D
heretore
10-10-2007, 23:17
kaka nın baktığı yere:D:D:D
güsel gol ama tam rovaşata sayılmaz ...yarımm :D tebrikler
güzel gol atmışsın bencede ama videoya çekseydin daha iyi olurdu hem hızlımı gitti falan onu görürdük ama yine de tebrikler
yigidopusat
11-10-2007, 07:26
video çekmek için fraps oluyormuş bende en kısa zamanda pes 2008 gollerimden bir video yapıcam özür dilerim
aslan_kral
11-10-2007, 16:34
güzel gol
video çekmek için fraps oluyormuş bende en kısa zamanda pes 2008 gollerimden bir video yapıcam özür dilerim
özür diliycek bişey yokki öle yapsan daha iyi olurdu dedim yada top gelirken vururken ağlarla buluşurken gibi 4-5 tane resim çekseydin oda olurdu
ya arkadaşlar gol videolarımı nasıl yollucam yardım edebilirmisiniz
youtube atcan sonra linkini siteye koycan gerekli açıklama sitede war ararsan bulursun
yalnız video formatını kabul etmiyor video hangi formatta ona göre program bilen var mı?link paylaşımı fena olmaz hani
ben de attım, Palermo ile oynuyordum hem de miccoli attı... Adamin boyu 1.68 zaten bir de yere yatarak vurunca çok komik bir grüntü olmuştu :)
merthan93
21-11-2007, 15:26
evet gerçekten güsel gol ama voleyle rövaşata kavramlarını öğrenmen lasım