PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : statlara beleş girmenin yolu benden size bonus :D

kenan712
11-10-2007, 23:13
Uyanıklığın böylesi

BELEŞÇİ bir taraftar futbol maçlarına para ödemeden girebilmenin ilginç bir yolunu bulmuş. Giriş kapısına gelip kapıdaki görevli polise telaşlı bir ifadeyle;

'Abicim çok acil bir durum oldu. İçeride maçı seyretmeye gelmiş bir abi var, (bir isim söylüyormuş) hanımı aniden rahatsızlandı, hastaneye kaldırdık, onu acilen bulup hemen hastaneye yetiştirmem lazım' deyip, ehliyetini rehin bırakarak içeri giriyormuş.

Ama içeride maçı seyredecek kadar kalmak dikkat çekeceğinden, hemen diğer kapıya koşturup, oradan dışarıya çıkıyormuş.

Çıkarken kapıdaki polise 'Abicim benim arabayı çekiyorlarmış, bir çıkıp bakayım ne oluyor? Problem varsa halledip geleyim' diyormuş. Tabii geri gelince tanısın diye bu polise de kimliğini bırakıyormuş.

Çıkar çıkmaz ilk girdiği kapıya koşturup;

'Abicim Allah razı olsun ben arkadaşı buldum diğer kapıdan çıktık. Şimdi benim ehliyeti alabilir miyim?' diyormuş.

Ehliyeti kaptığı gibi çıktığı kapıya yollanıyormuş. 'Abicim ben araba işini hallettim çok sağol, kimliği alabilir miyim?' deyip kimliğini de alarak içeriye giriyormuş...

emany
11-10-2007, 23:38
harbiden iyi fikirmiş :D

metin_99
11-10-2007, 23:50
adam böle bi yol bulmak için kaç sene düşünmüş acaba???

heretore
12-10-2007, 07:27
o kadar çile çekeceğime 10 lira verir kale arkası seyrederim...:D

kenan712
12-10-2007, 22:55
ben bu konuyu açtım fakat bana biraz garip gelen yönleri var.
1.si adam stadyuma girerken polise içeride abim var bakayım diyomuş peki polis cepten ara o dışarı gelsin diyemiyomuymuş
2.si hadi cebi yok diyelim polis eşliğinde içeri alamazlarmı
3.sü bu adamın telefonu yok onbinlerce kişi içinden nasıl bulacak o aradığı kişiyi
4.sü polisler bu kadar anlayışlı olabilirlermi

aslında düşünülse daha bu işin o kadarda kolay olmadgı açık.

pes6emo
13-10-2007, 07:18
ewt bencede ama dur hafta sonu deniyim belki işe yarar:)

mr_nem
13-10-2007, 18:31
iyi fikir ama kenan712'in dediklerine katılıyorum...

aLeX_Mad_God
15-10-2007, 12:37
:D:D

MetafizikceLL
15-10-2007, 16:21
o Kadar da düşünüp taşınmamaK Lazım ciddiye aLıp yok poLis ßu KAdar saf teLefon faLan :P ßu işiN mizaHi yoLu eqLenmenize ßakın yaHu :P

PayLaşım iÇin tşK ;)

emreymn
23-10-2007, 15:22
bu adam laz mıymış :D:D

eyup54
23-10-2007, 16:10
ben bu konuyu açtım fakat bana biraz garip gelen yönleri var.
1.si adam stadyuma girerken polise içeride abim var bakayım diyomuş peki polis cepten ara o dışarı gelsin diyemiyomuymuş
2.si hadi cebi yok diyelim polis eşliğinde içeri alamazlarmı
3.sü bu adamın telefonu yok onbinlerce kişi içinden nasıl bulacak o aradığı kişiyi
4.sü polisler bu kadar anlayışlı olabilirlermi

aslında düşünülse daha bu işin o kadarda kolay olmadgı açık.

Böle diosun ama ben bunu şey die biliom adam polise dio ki abi içerde arkadaşlar war biletleer onda kaldı ben bi koşu gidip aliim sen al şu kimliimi ben gelecem dio sora içeri girio dier kapıdaki polise de dio ki demin anons yaptılar arabayı çekecem sen al şu ehliyeti ben gelecem şimdi dio sora dışarı çıkıo dier polise dio tam abi arkadaşları bulamadım artk napalım ben bari gidiim dio sora die kapıya gidio tam abi ben arabayı çektim saolasın dio girio beleş maç izlio ;) bence bu daha mantıklı ama siz bilrsinizç....

BuFFoN
23-10-2007, 21:53
yaşım 15 4 tribüne 10 yaşında başladım ama 1 kere polisin 1 taraftara anlayış gösterdiğini görmedim görememde eğlence için güzel konu ama gerçekte denemeyin job yersiniz ^^ (başıma geldi çift turnike yaparken) ^^