Orijinalini görmek için tıklayınız : spıkerde yenılık :)
ultraomer05
13-10-2007, 17:55
ya ben bu sıtede yenıyımde turkce spıkerı ındırdı m allah razı olsun ama ben bı kac yenılık yaptım ustune kendı oyunumda mesela
galatasarayın avrupa kupasını maclarını analtan spıkerden gool penaltı ve bıkac bısı daha kestım yamaya ekledım burda yayınlasam ızın verılırmı yanı sonucta hasan abının spıkerının ustune yaptım
ızın verılırse uploud etcemde
herkes yaptığı yamayı sunuyo burda ama sen yinede yetkililerden izin al hasan abiye özelden msj at falan
BlackCat(v-i-p)
14-10-2007, 21:49
Daha önce böyle çalışmalar yayınlandı ve pekte olumlu eleştriler almadı açıkcası..çünkü ben maç anlatırken birden başka bir sesin girmesi ve o sesin arkasında haliyle başka sesler olması(stad taraftar sesleri) işleri biraz karıştırıyor...
Elbette kendi yaptığınız çalışmaları yayınlayabilirsiniz..ama daha önce denenmişti
metin_99
14-10-2007, 22:27
ewt biraz tuhaf kaçıyor ama hasan abinin bu sözlerinden yayınlayabileceğin anlaşılıyo gibi bende hasan abinin spikerinin üstüne kendi sesimi kaydedip 67 futbolcunun ismini söylemiştim yalnız hasan abi bişey söylemek istiyorum maçta sen konuşurken ses çok güzel çıkıyo ama spikerbenim sesimler konuşacağı zaman tık diye bi ses geliyo ondan sonra ben konuşuyorum sen yapınca nasıl düzgün çıkıyo anlamadım doğrusu ama zaten artık yok o sesler...(kendi sesim)
okanbursa
01-11-2007, 20:52
ya hasan abi ii Gzl Bi seslendirme ama ne yalan söyliyeyim 1 kaç espirili gol sözleri dışında diğer söylediğin Goll Sesleri NE bileyim BİRAZ kÖTÜÜ yA Valla :( biraz daha canlı Golll Sesii OLsaydı Çok Mutlu OLurduk yinede Kusura bakma Ama Sonuçta KÜÇÜKDE oLSA bENDEbir eleştiri yapmak istedimm :(
BlackCat(v-i-p)
01-11-2007, 23:59
Arkadaşlar bu yazdığınız eleştiriler takdir edersiniz ki 4 sene içinde birçok kez karşıma çıktı...şimdi şu var bakın...
Eğer ben çok canlı,sanki türkiye yunanistana gol atmış gibi bağırırsam inanın çok yapmacık olur..düşünsenize inter-barca maçı sunuyorum ve golden sonra deli gibi seviniyorum...:) banane yaw...golü atan inter yiyen barca..bana ne oluyo dimi :)
Eğer gol repliklerinin hangi tür maçlarda hangi tür çıkacak gibi bir ayarı olsaydı elbette birşeyler yapardık...
Ama yinede elimden geleni yapacağımdan emin olabilirsiniz...en azından ingilizin gol seslerinden heyecanlı olacağı kesin
Aklıma gelmişken...1 haftadır ingiliz spikeri dinliyorum ve sürekli aynı replikleri duyuyorum..ingilizce bilen ve ingiliz spiker ile oynayan arkadaşlar bana hak verecektir..o yüzden türkçe spiker yapıldığında aynı replikleri sık sık duymanız olasıdır...ama yine dediğim gibi replikleri çeşitlendirmek için elimden geleni yapıcam:)
kenan712
02-11-2007, 12:28
Hasan Abi sen bu sesleri (replikleri) kaydederken normal mikrofon mu kullanıyosun ben bilgisayardaki mikrofonla kaydediyorum oyuna atınca sesler çok kısık ve derinden geliyo. bu konuda biraz açıklama yaparsan çok sevinirim
corakcan
20-01-2008, 21:56
slm hasan abi pes 6 demo spıkerı ındırdım türk oyunculardan sunları soluyo kral hakan necatii die olmus onlar güzel hasn abi bn kendim ses yukleye bılırmıyım örnein jaja isimli futbolcunun adını gökhan yapabılırmıyım yardım edermisin hasan abi simdiden saol
corakcan
21-01-2008, 15:56
yada hasan abi full turkce spıker tsl futbolcu ısmlı yaman varmı abi varsa solermısn indiriyeyim