Orijinalini görmek için tıklayınız : Türkçe spiker v.1.2 hatalar ve istekler
BlackCat(v-i-p)
10-09-2006, 18:29
Bu versiyonda karşılaştığınız hataları ve diğer versiyonda duymak istediklerinizi yazın
the_punisher
10-09-2006, 20:47
aga hata değil ama bi komik replik eklenmesini istiom sööledikçe hoşuma gidiyo :p
topa kötü vurunca veya farklı dışarı gidince: '' yuh Bee Lisansı Bakkaldan mı aldın'' desen hoş olur yani :D
punısher
10-09-2006, 22:32
dediyim gibi çok güzel ama göstere göstere gool repliyini biraz seviyesini düşürsen çok güzel olacak
tamir yerindeyse ormana attı şut repliyinin benzerleri olsa güzel olurdu
gol müziksizde olmuyo valla sampiyonlar liginin müziyi olsa gol sonrasıı güzel olurduuu
bide sana eşlik edecek 2. sipiker lazım bazıı şutlarda yada gollarda beraber bagırıp yada şutu anlatıp konuşmak için
ibonun sesi yeterli deyil bence ksık geliyoo
gool repliyi ben bunları türettim işşallah birini koyman dileyinle
gool harika bir gool süper birgol inanılmaz bir golll gooll
abi benden de hatalar olsun :D
1.uzatmalarda 4 dk gösterildiğinde ve 5 dk ekleniyor gol atmak için yeterli zaman dio
2.durum 1:1 iken 2. gol atıldığında ve beraberlik golü dio
şimdilik bunlar dikkatimi çekti buldukca yazarım buraya :D
BlackCat(v-i-p)
11-09-2006, 11:26
teşekkür ederim..bazıları benimde farkettiğim hatalar.."göstere göstere gol" repliğinin dozunu ayarladım merak etmeyin..yeni komik replikler koyarım..diğer hatalarıda düzeltip yakında bir hata yaması yada v.1.3 çıkartırız..buda pes 5 için son olur sanırım.o yüzden lütfen yazabildiğiniz kadar yazın bu SON yama olucak..saygılar..teşekkürler.
the_punisher
11-09-2006, 11:56
aga hata değil ama bi komik replik eklenmesini istiom sööledikçe hoşuma gidiyo :p
topa kötü vurunca veya farklı dışarı gidince: '' yuh Bee Lisansı Bakkaldan mı aldın'' desen hoş olur yani :D abi bunu mutlaka koy ya çok hoş olur harbi :p
hele bi de ses tonunu ayarlayıp taraftar gibi söölersen daha dehşet olur :img-thumbup: valla
ha aga bi de hatalardan ben sööliim:
maçın ilk yarısı 1-0 bitmiş farkı açtı dio :D
bi de yine ilk yarı 1-0- bitiyo maçta hala gol göremedil felan dio :D
hasan abicim çalışman çok güzel ellerine sağlık fakat ufak bir sorunum var.ben weturka fln kullanmıyorum,sadece 3 büyüklerin olduğu bir opt file kullanıyorum.fakat fb bjk ve gs'nin takım isimlerini söylemiyor bunu nasıl çözebilirim?oyuncu isimlerinii tek tek araştırıp buldum,fakat takım isimleri için önerin nedir?
the_punisher
11-09-2006, 20:50
söölemez çünkü ayarlanması lazım yani söölenen isimleri 3 büyüklere ayarla çünkü mod weturkaya göre gibi ;)
Ben WeTurca kullanıyorum, yamayıda onun üzerine kurdum. Fakat ilginçtir gol sonrası müzik kaldırıldı dendniydi ama bende aynen duruyor üstelik aşağı yukarı 1 dakka sürüyor :D Sadece benmi dertliyim bundan bilemiyorum.
v.1.3 te acaba yeni transferlerimizin isimleri söylenecek mi? Mesela Marcelinho, Musampa bunları buldum da Stepanov, Ersen gibi futbolcularımızın isimlerini söylemiyor. Bu konuda birşey düşünülüyor mu? Yada şöyle diyeyim ; düşünülse iyi olar yani :D
Birde çekilen şut sonrası yada kaçan gol sonrası İspanyol seyircilerinin çıkardığı manyak bir uğultu var, acaba bu oyuna eklenebilir mi. Eğer eklenebilirse manyak birşey olur gibime geliyor.
BlackCat(v-i-p)
12-09-2006, 20:12
WE TURKA da gol müziği ayrı bir slotta kayıtlı..onları kaldırman gerek..
Bence sıradaki V.3'ü PES-6 ya hazırla Hasan Abi...Muhtemelen de öyle yaparsın heralde.Hem oyuna daha çabuk kaynamamızı sağlar diye düşünüyorum...Bi de yanına bi yorumcu al bence sıradaki versiyonunda...Şöyle Ömer Üründül sesinde bi adam ayarlayabilirsen eğer bence süper olur...
pesmaniac
13-09-2006, 08:58
ya oyuncu isimleriyle takım isimleri eklense iyi olur
Hasan Kardeş benim isteğim spiker 1.2 için alternatif bikaç link verilmesi. Ben türkçe spikeri internet cafeden indiriyorum ve hem rapidshare hem de filefactory linklerinden çok yavaş iniyor, indiremiyorum
Benim isteğim [Only Registered Users Can See Links] [Only Registered Users Can See Links] gibi sitelere upload edilmesi veya torrent olarak yüklenmesi.
Arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim.
Dostum iyi güzel bir iş yapmışsın fakat ben senin paketi yükledim fakat hollanda ligini tr yapmışsın güzel hoş. Ama gel görki takımların logoları ve formaları hollanda ligi olarak aynen devam. Sadece isimler değişik ve bide futbolcu isimlerini çok az söylüyor neredeyse çok ender.
hehe:D :D hasan abi tsl yapmadı turkcespiker yaptı
tsl istiyosan we turka indirmelisin...
punısher
16-09-2006, 22:15
gool repliyi istek
1) iştee iştee adrese teslim bir goll gooll ssüüppeerrbiirrggooll ( ses tonu yüksek olursa ii olur bence )
2)gool goll birşutla iki golll misali sondakka gollüü buuu harikaaaaaa
komik replik
şut bukadarda kötüü şut çekilmezz yaniisöylermisinizz birdaha şut çekmesinn arkadaşlar ( hahahaha ) gülme efekti
BlackCat(v-i-p)
17-09-2006, 10:18
güzel replikler..teşekkürler.
altay_1914
17-09-2006, 14:18
benim senden en büyük isteğim ALTAY'ı yapmandır....çünkü sadece süper ligden takım tutmayanlarda olabilir mesela ben :) izmirden ksk'yı ve göztepeyi yapmışın umarım bu seferkindede ALTAY'ı yaparsın....
replikler çok güzel ama merak ettiğim bi replik var bi repliğin arkasından kısık sesle bi konuşma geliyor orda bi hata mı var yok gerçekten repliğin devamımı...
SAYGILARIMLA...
BlackCat(v-i-p)
17-09-2006, 15:21
benim senden en büyük isteğim ALTAY'ı yapmandır....çünkü sadece süper ligden takım tutmayanlarda olabilir mesela ben :) izmirden ksk'yı ve göztepeyi yapmışın umarım bu seferkindede ALTAY'ı yaparsın....
replikler çok güzel ama merak ettiğim bi replik var bi repliğin arkasından kısık sesle bi konuşma geliyor orda bi hata mı var yok gerçekten repliğin devamımı...
SAYGILARIMLA...
bizim eski bir yorumcu vardı bilenler bilir..sevgili "çak ibo" onun sesleridir;)
altay_1914
17-09-2006, 22:03
hmmm teşekkürler.....umarım ALTAY'ıda yaparsın bi dahaki yamanda biraz yüzsüklük gibi olmuyodur umarım :)
Hasan abi ben bu spikeri pek beğenmedim:(Yani yine güzel de önceki daha güzeldi..
Bunda oyuncu isimleri hatalı..Kleberson'a Babayaro diyo:DMercelinho'ya da Marsiliyano diyo:D:D:DAma çok komik olmuş duyunca hep gülüyorum:D:D
BlackCat(v-i-p)
21-09-2006, 13:35
Kleberson olayı doğru evet..açıklaması varda uzun şimdi...sende şöyle hayal et;kleberson zaten baba gibi adam..iri yarı zaten..birleştir alsana"BABAYARO" diyerek iğrenç bi şekilde bağlıyım..
Mercelinho olayına gelince;benim 10.000 tane oyuncuyu tanımama ve isimlerinin okunuşunu bilmeme imkan yok...ben ingiliz spikeri dinliyorum eğer bilmediğim bir futbolcu ise ingilizin dediği gibi söylüyorum...yani ingiliz marsilyano diyo...idare et..kolay gelsin..
haa...unutmadan,canlı yayında maç sunan spikerler bile çoğu zaman hata yapabilir..sizde böyle düşünün..yada isterseniz benim bu hataları,daha gerçekçi ve hata yapan bir spiker gibi olması için BİLEREK yaptığımı düşünün..
bayaaa uzun bir yanıt oldu....hadi iyi oyunlar..:)
Cevapladığın için teşekkürler abi.Ama ben seni kötülemek için söylemedim.Yine de çok seviyorum bu spikeri:)Ellerine,ağzına sağlık..
softdisk
22-09-2006, 13:22
'topu ormana attın' ve 'aya gönderdi topu' replikleri harika:) espriler artırılabilir, eğlenceli oluyor.. benim 1.2 de gördüğüm hatalar: ilk yarı 2-0 bitiyor bu devre gol göremedik diyor.. daha maçın başında bir pas hatasında iki takımda çok pas kaybediyor bugün repliği çıkıyor.. maradona, pele gibi star oyuncuların ismi söylenmiyor.. İSTEK: gollerde ateşli spikerlerimizin avaz avaz bağırışları eklenebilir:)
çalışmalarınız çok güzel.. pes oynamak daha keyifli oluyo spikerle.. teşekkürler
BlackCat(v-i-p)
22-09-2006, 14:10
'topu ormana attın' ve 'aya gönderdi topu' replikleri harika:) espriler artırılabilir, eğlenceli oluyor.. benim 1.2 de gördüğüm hatalar: ilk yarı 2-0 bitiyor bu devre gol göremedik diyor.. daha maçın başında bir pas hatasında iki takımda çok pas kaybediyor bugün repliği çıkıyor.. maradona, pele gibi star oyuncuların ismi söylenmiyor.. İSTEK: gollerde ateşli spikerlerimizin avaz avaz bağırışları eklenebilir:)
çalışmalarınız çok güzel.. pes oynamak daha keyifli oluyo spikerle.. teşekkürler
ilk yarı hatası var evet..pas olayı sabit malesef..maradona pele gibi oyuncuların slotlarını bulamadım..fazla ateşli replik çok abartı oluyor..espriler dozunda bence..çok teşekkürler...
Abi "topu mustafa topal oğluna hediye etti" gibi repliklerin olması süper olur yaa.Walla ben bunu ilk duyunca maçı bırakıp yerlere yattım :D :D
Herkes komik replik istiyo bence yap yaa güsel olur. :D
benim bilgisayarimda Basiktastaki Kelebarson ( babayaro ) diyor . bazi arkadaslarda ayni sorun varsa onun icin link veriyorum lagzim olan arkadaslar indirip sonra DKZ studio ile ayarlarsiniz .. babayoro sorunu cozuldu
[Only Registered Users Can See Links]
:good:
hasan abinin emegine saglik saygilarimla
samsunlu287
18-11-2006, 09:46
replikler yapsan manyak olur ama yine iyi bide heen paylaş linki çalışmıyo rapidshare yapsana tr sipiker 1.3 ü
samsunlu287
18-11-2006, 09:49
türkçe spiker yapmayı bende biliyorummm ama çok uğraşman lazım henüz daha 13 yaşındayım şu ana kadar face,menü ve spiker yaptım ama spiker yarım uraşmadım hatta programlarını verek herkeze anlatablirim ve ya videoda nasıl yapıldığını gösterio istiosanız program ve videoları verebilirim kkendi spikernizi yaparsınız.!!!
herkese slm!! yah arkadaslar ben de turkcespiker nasil çalisyor bilmiyor aynen istenildigi gibi yapiyorum herseyi ama bana soru falan sormuyorlar e_sounds.afs dat içine yapistirdik sonra birsey olmuyor ve eskisi spiker daha içinde, yardim eden yokmu, olmuyor boyle cevap veren olursa çok iyi olur vallah yoksa allah kerim hadi eyvallah!!!
şu çok sert bi şuttu dünyamızın yöüngesinde artık bir top var ayamı gittit espirisini tuttum bence espiriler biraz artmalı daha eğlenceli oluyo
kaan_ha_ha
03-12-2006, 20:08
abicimben yukledim sonra acıyom hala turkce spiker degil
abicimben yukledim sonra acıyom hala turkce spiker degil
demekki yanlış birşey yaptın indirdiğin dosyayı doğru yere attığına emin misin kopyalarken değiştirilsin mi sorusu geldi mi?
kaan_ha_ha
03-12-2006, 21:37
Acildi Da Simdi Formalar Birbirine Girdi
evet daha önceden bir yama yükledin mi?
sedo_487
19-08-2007, 16:48
abi bunu mutlaka koy ya çok hoş olur harbi :p
hele bi de ses tonunu ayarlayıp taraftar gibi söölersen daha dehşet olur :img-thumbup: valla
ha aga bi de hatalardan ben sööliim:
maçın ilk yarısı 1-0 bitmiş farkı açtı dio :D
bi de yine ilk yarı 1-0- bitiyo maçta hala gol göremedil felan dio :D
LAFI AĞZIMDAN ALMIŞ
askperest
22-08-2007, 05:47
sLm bu kitserver yamasi pes6 yerine winning eleven calisirmi benim pc gucsuz oldugu icin peste kasior gibi winning eleven 2007 de normal oynuyor kit server exe olmuyor pese gore winning exe sine cevrile bilirmi....zaten yamasiz oynuyamiyorum alistik sesine ..ok tsk
sercan_lincoln
29-11-2007, 16:37
:icon_12::icon_12:yaşasın türkçespiker en büyük gs akşam görüşücezzz haha:icon_12:
gastınneydimoni
28-12-2007, 17:16
Ya ben bunu nasıl kuracağım? :S
burak2260
31-12-2007, 22:03
Mrb Hasan Abi Ben Burak 15 Yaşındayım Seninle Acil Tanışmam Lazım Özel Msj Atarsan Sevinirim Saygılar:icon_12:
ilyassavak
02-06-2008, 21:54
ya arkadaş.bu sipikerin yerine ercan taner gibi.yorumcularda hıncal uluç gibi olsa daha iyi olacak bu sipiker olayı.gerçegi çocuk oyuncagına cevirmemek lazım şunu.kadın ne anlar spor yorumundan.sevgilinmidir nedir ebru ne bu yaaaa.orman olayı hiçte komik degil.memnun degilim bu türkçe spiker olayından.valla ben gültepede otıruyom arkadaşlarda aynı düşünceye sahipler benim gibi.valla en kısa zamanda düzeltseniz iyi olacak........
Bu derece eski konulara, karşılanması zor isteklerde bulunmayalım.
PES5 in üzerine PES6 ve son olarak PES2008 çıktı.Çalışmalar PES2008 üzerinde yapılıyor çoğunlukla ve PES6.