Orijinalini görmek için tıklayınız : Pes 2008 demo kasma sorunu
BlackCat(v-i-p)
19-10-2007, 13:11
Arkadaşlar,araştırmalarım sonucu şöyle bir bilgiye vardım..
Şuan pc sisteminiz ne kadar yüksek olursa olsun demoda tuhaf bir kasılma var..özellikle top orta alanda yada kale önünde olduğunda..
Ayrıca replay lerdede tuhaf bir titreme ve kasılma oluyor..
Her ne yaptıysam kesinlikle banamısın demedi..
Ve sonuç;
Tamamiyle oyunun demosundan kaynaklanan bir eksiklik olduğu açıklandı..full sürümde düzelecektir..sakın panik yapmayın :)
daha deneme fırsatım olmadı ama full sürümde demoda olan yanlışların çoğu düzeltilecektir bence konami bu seriye çok önem vermiş yanlış birşey yapacaklarını sanmıyorum
ewt bende sanmam eğer takılma giderilirse belki bende medium da oynayabilirim bide şu kamera işine el atsalar süper olur one öle top çizgiyi geçince kamera duruyo hiç güzel değil bence çıksada alsak artık ya zaten yarın da 20 ekim kalcak 6 gün heyecanlı ve sabırsızca bekleyişimiz sürüyo hadi hayırlısı
çok saol hasan abı ben de korkuodum demoda bole olursa full de nasıl olur dıe cok saol bıde full tsl olucakmı
baz sıteler tsl var
bazılar 14 lıg var
bazıları da oncekı lıgler olucak bıde almanya sen nedıosun abı
oyunda tsl war ama yalnızca ps3 wersiyonunda war belki xbox360 dada wardır bilemem ama pc de ligler aynı olcak diye biliyorum yanlışsam düzeltin
fermjj31
25-10-2007, 20:53
Slm arkadaşlar kasılma problemi bende full sürümde olmasına rağmen yapmaya devam etti işin ilginç yani sistemim yeter de artar bu oyuna neden kasılma yapiyor hala anlamadım sizlerde yapiyormu acaba ?
BlackCat(v-i-p)
25-10-2007, 23:09
Şuanda pisayda dolaşan full sürüm,korsan...belki o yüzden devam ediyor olabilir...bendede aynı sorun var...
Oyun genelde 60 fps ile devam ederken ortasahada yada ceza sahasında birden bire 30 fps ye düşüyor..işin ilginç yanı,normalde hernagi bir oyunda 30 fps pes 2008 deki kadar kastığını belli etmez..ama pes 2008 de inanılmaz rahatsız ediyor..ve bu fps oranı ya 60 ya birden tam yarısı 30..ilginç..çok araştırdım ama herhangi bir çözüm yok henüz...dediğim gibi belki piyasada ki oyunların dosyalarında eksiklikler vardır..öyle olmasını umuyorum..eğer orjinal oyunda aynı olursa yandık :)
Mad_Dragon
26-10-2007, 00:09
Şuanda pisayda dolaşan full sürüm,korsan...belki o yüzden devam ediyor olabilir...bendede aynı sorun var...
Oyun genelde 60 fps ile devam ederken ortasahada yada ceza sahasında birden bire 30 fps ye düşüyor..işin ilginç yanı,normalde hernagi bir oyunda 30 fps pes 2008 deki kadar kastığını belli etmez..ama pes 2008 de inanılmaz rahatsız ediyor..ve bu fps oranı ya 60 ya birden tam yarısı 30..ilginç..çok araştırdım ama herhangi bir çözüm yok henüz...dediğim gibi belki piyasada ki oyunların dosyalarında eksiklikler vardır..öyle olmasını umuyorum..eğer orjinal oyunda aynı olursa yandık :)
aman abi,ağzından yel alsın :)