Orijinalini görmek için tıklayınız : Yama Okulu..
Hasan Abi bu İsteğim sana :D:...
Ben site de Bi Yama okulu Açılmasını İstiorum.Galiba Bu olursa İlk defa olacak (Yani ben başka bilmiorum)
Mesela PES ile İlgili yamaların dersleri werilse böle gerçek okul gibi program çıkartılsa çok ii olur ve ii ilgi göreceğini tahin ediorum...Yaparsan çok mutlu olurum...HAYIRLI ÇALIŞMALAR
Şimdiden Teşekkürler.....
ii olur hemde çok süper olur inş. Hasan abi bu isteğiimizi değerlendirir..:S::..::D::D....
metin_99
23-10-2007, 22:46
Bencede açılsın ii olur option file şöle hazırlanır face şöle yapılır bi nevi döküman çalışmaları gibi...
ewt işte aynı okul gibi çok ii olur mesela şu gün şu saatte şu yama anlatılacaktır he mde nettte bir ilk bence çok süper ve özle olur....
BlackCat(v-i-p)
23-10-2007, 22:59
Şimdi benim yazımdan sonra eyup54 kardeşim kesin"ewt işte aynı okul gibi çok ii olur mesela..çok iyi olur..süper olur " falan yazacak sanırım...
Bu ne acaba yeni bir flood stili mi?
Neyse..
Güzel nokta ama...olabilir neden olmasın...ama sitemizin yama ekibi tüm güçleri ile pes 2008'e odaklanacakları için,ancak yamalar bittikten sonra böyle birşey düşünülebilir..elbette ki yamacılarımız kabul ederse..:)
:)
bak bunu flood olarak anlama ama duramıorum yani ilerleyen aylarda olabilir böyle birşey ....:D:D:....D:d...d..:...:..Dço ksaol HAYIRLI ÇALIŞMALAR::...
lewi_wills
23-10-2007, 23:46
eyüp54 flood yapma
Bence Site için ve yamacılar için iyi olmaz veya bi anlamı kalmaz diyebilirim çünkü bir çaba gösterip öğrenmişiniz ve zaten yama yapmak için yeterince zman harcıosunuz bu sitede yama öğrenen kişiler hepsi için değilde bazıları için konuşuyorum gerçek hayatta yaşanmış şeyler siteyi tanımayıp sağda solda kendisi öğrenmiş gibi hava atabilirler emeğe saygı duymadan bence gerek yok [Only Registered Users Can See Links] a özel bu yapımlar bence aynı devam etsin
CRAZY_MAMİ
04-01-2008, 08:59
bencede güzel olur
fbrarsenal18
05-01-2008, 23:51
ben katılmak isterim...güzel bir düşünce