PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Anlayamadığım Higuain Transferi İlginç:)

BuFFoN
24-10-2007, 00:47
Ben Bu Higuain Transferini Anlayamadığım Tamam Sevdiğim Oyuncu Ama ilk 11 de onyamayacak bir futbolcuyu neden alıosun 25 Ekim 1984 doğumlu 23 yaşındaki Arjantinli futbolcu Federico Martín Higuaín 1.5 milyon dolar bonservis bedeliyle River Plate ekibinden Beşiktaş'a transfer oluyor ama ilk 11 yüzü göremiyor girerse maça 20 dk kala giriyor adam kaç sene arjantinde oynamış değişik ülkeye geliyor alışamaz doğal olarak kendisini bulacak ama geldiği 11.gün holosko ile takası istenirse siz bu oyuncudan ne verimi beklersiniz ben futbolcu olsam o günden kulübü bırakırdım nedemek ya 11.gün takas teklifi higuain çok sevdiğim oyuncu ilk 11 de şans tanınırsa BoBo nun yanında çok güzel gider ama BEŞİKTAŞ ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim o kadar borç var sen hala oynatmayacağın futbolcuya para veriyorsan sonun pek hayırlı değildir...

heretore
24-10-2007, 11:22
adamı son dakkalarda oyuna al sonrada yüksek performans bekle, gol bekle.. çok beklersin.. adam dünyanın öbür ucundan gelmişş zamana ihtiyacı var... tabi daha fazla oynamaya...

HasanG
24-10-2007, 15:44
Bence Higuain Beşiktaştaki en teknik futbolculardan biri, en azından çalım atabiliyor, kıvrak adam, ama henüz ilk 11'de görme şansımız olmadı, bugün Liverpool karşısında şans vermeli bence Ertuğrul hoca, tabi antremanlardaki durumu iyiyse...

BuFFoN
24-10-2007, 17:53
Bence Higuain Beşiktaştaki en teknik futbolculardan biri, en azından çalım atabiliyor, kıvrak adam, ama henüz ilk 11'de görme şansımız olmadı, bugün Liverpool karşısında şans vermeli bence Ertuğrul hoca, tabi antremanlardaki durumu iyiyse...

katılıyorum bu konuda görev vermesi lazım bu önemli maçta ilk 11 de bobonun yanında görev yapması gerekiyor ve inanıyorum güveni boşa çıkarmaz...

pes6emo
24-10-2007, 18:32
doru sölüyosunuz

HasanG
24-10-2007, 18:57
Rüştü de kadro dışı kalmış sakatlığı yüzünden, bakalım napıcaz, Murat Şahin geçer heralde kaleye, kazamız mübarek olsun..

BuFFoN
25-10-2007, 02:15
higuain i bugün 62.dakika da aldı gerçekten hızlı oyuncu ve güzel oyun kurabiliyor ver-kaçlarıyla hala neden ilk 11 de oynamıyor anlayamıyorum

MetafizikceLL
25-10-2007, 09:27
arKadaşLar adam qüney ameriKadan qeLmiş zamaNa ihtiyacı vaR diye Kendiniz söyLediniZ =) Şimdi sen adamı taK diye iLk 11'e KoyarsaN ßu adamıN sonu Runje qißi, youLa qißi oLur.. LiverpooL maÇında da ayRıca çift forvet oynaMa Lüksümüz yoK =) ama artK ßencede zamanı qeLdi =)

BuFFoN
25-10-2007, 15:36
ya Paslarda biraz sorun çekiyor ama adam takımda dışlanmış top istiyor zor geliyor sanki adam BEŞİKTAŞ futbolcusu değil takım dışlamış onu nedenini anlayamadım bunun bobo ya da ilk geldiği zaman top tutamıyor gibi laflarda duyuyorduk zaman verilmesi lazım ama 3-4 maç ilk 11 de çıksın yoksa verim alamayız

onuralp
29-11-2007, 14:09
evet arkadaşlar geçen sene deivid de öledi bu sene harika oynuyor

deniz_carlos
05-12-2007, 17:35
bence hiquin'nin Beşiktaş'ın her maçında oynaması gerekiyor çok serii hareketleri var rakibini şaşırtan bi oyuncu ama Beşiktaş bu oyuncunun değerini bilmiyor...