Orijinalini görmek için tıklayınız : Hasan Mustan Oyunda
BlackCat(v-i-p)
26-10-2007, 00:11
Galatasaraya transfer ettim kendimi...Oyun içinde ki en büyük yeniliklerden olan,kendi resmini oyuna face olarak yükleyebilme için güzel bir örnek..
[Only Registered Users Can See Links]
[Only Registered Users Can See Links]
VİDEOSUNU İZLE ([Only Registered Users Can See Links])
sedatsedat
26-10-2007, 00:15
HER ZAMAN YANINDAYIZ SEN BİZİ BIRAKANA KADAR SAYGILAR İYİGECELER ABİ
HER ZAMAN YANINDAYIZ SEN BİZİ BIRAKANA KADAR SAYGILAR İYİGECELER ABİ
sen sımdı bızı bırakıp galatasarayamı gıttn abı
anlamadım nası oldu sımdı :15:
heneyse
yakısmısın gs ya su sacmaspan forvet nondayı atalım da sen gel be abı nedır bu şabani bıde altın aykkabı almıs yırtık pamucumu vermem buna bılse top oynamayı bu aksam 10 gol pozısyonundan bıtanesını lıgte kacırdıgı 10larcasını sımdıye gol yapardı nonda şabanı
Şu olayı biraz açıklayabilir misiniz? Sadece karşıdan bir fotoğrafla mı yapılıyor yoksa değişik açılardan çekmek mi gerekiyor?
karşıdan yeterli olur oynamadım ama aynısı tony hawks underground 2 oyunundada wardı resmi çekiyon sonra renk ayarlarını yapıyon ve bitti
gencfb1907
26-10-2007, 16:45
Güzel bir özellik kendi yüzünüzü nasıl eklediniz rica etsem bunu videolu anlatabilir misiniz? Böylece biz de yüzümüzü ekler hatta sitedeki herkes ekleyip taıkm haline getirse t.s.c için bi takım kursak çok süper olur bence.
ewt 24.000 kişilik bir takım:)
ben AM RL'de 7 numarayla oynarım söyleyeyim :) Foto karşıdan olursa örneğin burnun uzunluğunu, yüzün düzlüğünü, yuvarlaklığını ölçmesi zor olur. Belki birkaç açıdan çekim olabilir ama dediğiniz gibi sadece karşıdan da yetebilir :) Ben de bir türlü indiremedim %31, kritik sayıda kaldık, 20k'la indirirsek böyle olur :)..
metin_99
26-10-2007, 17:42
Walla güzel video hoş olmuş bende PES 6 da kendimi yapıyodum ama web cam bozuk olduğu için face yapamıyodum maalesef ama PES 2008 de artık yüzüm de olcak inş. bi yolunu bulup halletcem ve nihayet Metin Dökmen PES 2008 de olucak
METİN
----7----
Harika walla bende bununla ilgili bi resim görmüştüm bi capon yüzünü oyuna ekliyo...
Arkadaşlar webcam ile çekiyorsunuz fotografınızı karşıdan sonra oyundan ayarları yapıyorsunuz
umut_bjk
26-10-2007, 18:44
pes 2008 demodamı yapıldı bu anlamadım pes 2008 çıktımı
BlackCat(v-i-p)
26-10-2007, 18:50
Pes 2008 full versiyon korsan olarak piyasalarda mevcut....
Ama orjinal henüz çıkmadı
metin_99
26-10-2007, 21:36
way bea ben korsan bile çıkmadı sanıyorum yaaaa ben dayanamicam korsan alıcam galba yaaa oyunu acayip merak ediyorum
aman tut kendini ama orjinal alcaksan şimdi al korsan tabi:)
YuSSuF666
27-10-2007, 10:19
arkadaşlar bi yardım edermisiniz bn oyunun korsanını aldım ingiltere ligi lisanssız ama caps larda formalar flan gerçekti bu sorun oyunun korsan olmasındanmı kaynaklanıyor??yardım edin lütfen
YÖNETİCİLERDEN BAŞKA KİMSE RENKLİ YAZI YAZAMAZ...
aleemania
27-10-2007, 11:32
super ya :D
Ali Ünlü
06-04-2008, 16:07
aßi Gökhan Ünal gibi duruyorsun :)