Orijinalini görmek için tıklayınız : Spikerin Sesi Çıkmıyo?
gencfb1907
26-10-2007, 15:40
oyunu yükledim spiker yok sadece seyircilerin sesi gelio ve buarada stadlarda tribünler boş oluyo buna bi çözüm bulmak lazım.
kardeş sen demoyu yüklemişin çünkü demoda spiker yok ayrıca oyunda seyirci olmamasının nedeni ise oyunu low da oynaman eğer sistemin iyise medium a yada çok iyise high a geç seyirci sorunun düzelir ama eğer full yüklediysen belki ripli dir
Spiker bende de konuşmuyor, stadlarda problemim yok... Tribün sesleri felan da süper... Ama spikerin sesi çıkmıyor. Nette araştırdım 5+1 gibi ses sistemi olan bilgisayarlarda oluyormuş bu sorun. Bende de 5+1 Creative sistem var... Ama bana çok saçma geldi... Pes6 da felan hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım... Ses ayarları ilede çok oynadım ama bir türlü olmadı. Umarım Türkçe Spiker çıktığında bu problem düzelir... Dipnot olarak söyleyeyim oyunu laptopumada kurdum orada spiker sesi var :) Yani bu 5+1 tezi doğru sanırım (:
gencfb1907
26-10-2007, 15:52
demo da yüklü full sürüm de ikisin de de spiker yok?
Demo'yu bilmiyorum... Demo-lar zaten kısıtlı sürüm olduğundan tamam... Ama bizim sorun farklı (Full Sürüm)... Dediğim sorundan kaynaklanıyor olabilir ya da başka fikri olan varsa paylaşsın...
arkadaşlar bence oyunun hatasından dolayı yada türkiyeye spikersiz qelmiştir silmişlerdir içinden spikeri ...
Arkadaşlar ben de merakımdan gittim bir cdciden aldım oyunu ve hiçbir hata yok oyunda masterlige girebiliyorum seyirci sorunu yada spiker sorunu yok
emany o zaman sen upload edebilirmisin partlara bölüp arkadaşlar faydalanır ben almıycam orjinal dağıtılsın diye bekliyom gerçi de eğer yapabilirsen iyi olur
beyler ben de full sürüm var,ayrıca 5+1 hoparlor var ve bu yuzden spikerin sesi gelmiyor,eminim yani bundan,ses ayarlarınıza girip hoparloru 5+1 den masaustu stereo hoparlorune cevirin yani 2 hoparlore...Spikerin sesi garanti geliyor...Ama demoda zaten spiker yok iyi oyunlar...
gencfb1907
29-10-2007, 18:53
dediğini yaptım düzeldi tşk.