PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Pes 2008 cs.img hatası.

laquinta
26-10-2007, 22:40
evvela yapmanız gereken inen ıso ları hiç ellemeyin...hjsplit adında çok küçük bi program var..motordan aratabilirsiniz...bu program indikten sonra...indirdiğiniz 6 partı tek bi klasör içine kopyalayınız...daha sonra hjsplit çalıştırın...rarlı dosyanın içindeki exe yi çalıtşr..ve join düğmesine basın program açılınca sonra solda input file var ona bas pes isoların bulunduğu kalsöre git ve 1 olan ıso yu tıkla zaten sadece 001 uzantıılı ıso gözükür.ona bir kez tıkla ve aç deyin sonra starta basın...ve bu işlem 2-3 dakka vs sürebilir..pes isolar ının eklenmiş olduğunuz kılasörde yeni bir ıso çıkacak..5.6gb lık yeni dosya oluşacak ...o dosyayı daemon tools tan açın ve kurun oyun cs.img hatası vermeyecek...çünkü önceden sadece tek bir ıso olduğundan hata veriyordu ama buı işlemle 6tane iso birleşip tek dosya oldu...%100 sorun çözülecek...herkese iyi oyunlar...oyunu yine açamayanlar..crack yapsın...orjinal cd dvd hatası alan crack yapsın...açık ve net anlattım...

volkibunak
27-10-2007, 10:48
aynısı bana da oluyo ben yoksay diyorum ama ben bu oyunu master lig için oynuyorum ama yok
açılmıyo

:(:(:(:(:(:(:excl::excl::excl:

laquinta
27-10-2007, 10:51
master lig in sorununu ilgili konuyo yazdım bakabilirsin...

raspa
11-12-2007, 14:27
ARKADAŞIM BU Game Graphic Studio NASIL KULLANILIYO? BEN Bİ TÜRLÜ "cv_0.img" DOSYASININ İÇİNE BİŞEY ATAMADIM

sagopakolera
20-12-2007, 14:37
ßen ßılıom kuLLanmayıı :)

starrose
21-12-2007, 14:07
ßen ßılıom kuLLanmayıı :)

biliyorsan biliyorsun yardım etsene o zaman.