Orijinalini görmek için tıklayınız : PES 2008 çok hızlı diyenler!!!
Başlat menüsünden konami sekmesini tıklayın.Settings gelin options kısmında use frame skipping i off yapın.PES 2008 PES6 hızında.OYUNUN KEYFİNİ ÇIKARIN
o zaman acaaayip yavaş oluyo ama pes 6 dan daha yavaş dun denedim onu ama ne çare?adamlar gelince ekranda çok yavaşlıyo..
Arkadaşlar takdir edersiniz ki oyun yeni nesil grafik iddasiyla çikti sistem gereksinimleri de yüksek malesef.Quality settings den ayarlari medium veya veya low olarak deneyin.Ekran çözünürlüğünü de düşürün.Use frame skipping sekmesi FIFA serisindeki arcade havasi için ayarlara konulmuş.Bu sebeple ayar açik olduğunda fifa gibi hizli oynaniyor ve PESin simülasyon havasini ortadan kaldiriyor.(sistem:3.7ghz pentium4,2gb ddr400 ram,ati x1950pro vga)
Yok abicim yapıyorum hiç bişey değişmiyo yine adamlar hızlı koşuyo oyun mu hızlı yoksa benim makina mı oyunu aşırı hızlı çalıştırıyo anlamadım :Doh:
ramses84
29-10-2007, 15:57
aynen felaket hızlılar yaw biri çözüm bulsun allah aşkına
bana çok hızlı gelmiyo çünkü bende yavaşlattım settingsten ama bence güzel tempolu oluyo oyunda biraz yavaşlasa iyi olurmuş
ramses84
29-10-2007, 18:17
setting den bende yapıyorum o ayarı ama gende bi etkisi olmuyo oyuncular çok hızlı
at gibiler mubarek.. konamiye kesin fifadan bir kişi geldi çalışmaya:)
Arkadaşlar kitserver ve dosyalarını bekleyin...
hepiniz şaşıracaksınız....
oyun çok güzel olacak...
Pes6'nın yamasız halini hatırlayın ;)
ramses84
30-10-2007, 11:15
sorunun çözüünü buldum arkadaşlar siteden 1400-900 çözünürlüğü indirdim sadece use frame işaretli kalsın geri seçenekleri boş bırakın işaretlemeyin eski pes haline dönüyor arkadaşlar
kucukkoylum
30-10-2007, 16:28
s.a sorum olcak cvplarmısın govanni pes hakkında
kucukkoylum
30-10-2007, 16:30
govanniiii
kucukkoylum
30-10-2007, 16:31
s.a asbo sorum olcak cvplarmısın ya
sitemizde flood yapmak kati suretle yasaktır
arkadaşlar settings ten use frameskipping of yapıp wait for vsync işaretlediğinizde oyun düzeli ben denedim oldu oyun artık donmuyo çok hızlıda deil
ersinsavas
02-11-2007, 11:56
bende çok yavaş kasılıyo oyun :D sizdede çok mu hızlı
arkadaşlar sorun ekran kartı ayarlarından kaynaklanıyo eğer ekran kartı ayarlarından dikey yenileme için beklemeyi her zaman açık konumuna getirirseniz oyun normal hızda oluyo bu da olmazsa wait for Vsynci settings ayarlarından off yapın.