Orijinalini görmek için tıklayınız : arkadaşlar pes 2008 !
starrose
27-10-2007, 16:57
pes 2008 aldım 3 lig boş tsl yok england lig tkaımlar isimleri farklı ismi master lig yok cs.img ! gerisini sizler düşünün inşallah bu hatalar giderilecek
metin_99
27-10-2007, 17:27
bende bugün PES 2008 aldım ve 4 CD!! Oyunu adam CD ye öyle bi çekmişki oyunu kurmuş sonra CD ye çekmiş şunu şuraya koy şöle yükle diyo neyse herşeyi yaptım sonra pes2008.exe dosyasına tıkladım ve bütün hayallerim yıkıldı OYUN AÇILMIYOR!! d3d6x bilmem ne bilmem ne diye bi şey bulanamadığından açılmıyomuş bende CD yi geri götürücem doğal olarak sinir oldum ya ben Kasım a kadar almicam internetten indirip çekiyolar bozuk çıkıyo benimki gibi yüklenip çekiliyo çooook saçma sapan şeler var ya o yüzden ben şşu anda almayı düşünmüyorum
starrose arkadaşın sorunuda bence çok normal TSL olcak diyolar koymuyolar yine bisürü lisans alınmıştır kesin öffff ya şu oyun benim PC de bi açılsın kurban kesicem...
Arkadaşlar Pes 2008 uzun süredir beklenen ve taep gören bir oyun. Oyun cd si satan yerler bunun farkında. Bu yüzden internetten indirip saçma sapan bir şekilde cd ye yada dvd ye çekiyorlar. Benim önerim orjinal oyun almanız yada kendiniz internetten sağlam bir yerden oyunu indirmeniz.
mechul_egeli
27-10-2007, 17:44
yaaa bıladerler bende aldım + cd oyun ben yukledım ama hataları cok mesela oyun full dıye aldık Oyunun Boyutu 2.73 GB. sonra bı tek taraftar seslerı gelıyor bide master lige girmiyor cok beklıyoruz ama gırcek dıye hıç gırmedı sımdıye kadar...bı yardım lutfen Bu oyun 5.kusur GB değilmydi bi ondan haber verırmısınız bana ........?
starrose
27-10-2007, 18:03
cs.img dosyası hatası verdi yoksaydım başka hatalar verdi yoksaydım. kaleciler kova oyuncular boru gibi bacaklar açılmıyor koşamıyorlar doğru düzgün küçük bir hamle faul nedir bu ya
kucukkoylum
30-10-2007, 14:53
ya arkadaşlar benim pes 2008de hata veriyor feature transfer error hata bu
kucukkoylum
30-10-2007, 14:54
allah rızası için biri söylesin ya oynayamıyom allah aşkına yaaaaaaaaa