Orijinalini görmek için tıklayınız : pes 2008 için dağları delen ferhat olmam
:hang: oyunu bugün kurdum...(27.10.2007 cumartesi 22:15) aylardır bu oyunu bekliyordum. sonuç :
-çizgi film gibi bir 2008
-sahada lincoln yok 22 tane speedy gonzales var
-biz türkler etine dolgun severiz , adamlar bükülmüş deniz makarnası
-sıfır beden futbolcular
-allah bize sabır , konamiye akıl fikir versin. fifa pes'e benzemeye çalışırken pes fifaya benzemeye çalışmış...
...ben senin oynanabilirliğine vurulmuştum...
gözünü seveyim pes 6 nın ...
RiAzOr bLuE
27-10-2007, 23:07
dogru söylüyorsun. bundan 2-3 yil önce codemasters ,,club football`` adinda uyduruk bir oyun cikarmisti ayni ona benziyor. oynamicam bu oyunu. UNINSTALL!
Ko8e_Bryant
28-10-2007, 05:07
Oyunu bende pek beğenmedim.
PS3'te FIFA08 aşmış bu arada...
Pes 2008 sevdim ben şahsen. 6 dan daha gerçekci ve oyuncu hareketleri daha esnek. Üstelik yapay zeka da çok iyi.Master lige katılan yeni özelliklerde cabası
wild_attractive
29-10-2007, 21:49
arkadaşlar pes kendini bitirmiştir bu nasıl bi oyun böle ya bir pes6 ya bak birde buna gerçekten yıkıldım ya el insaf konami yuh diyorum
çok acımasız yorumlar pes2008 senenin spor oyunudur.. harika!!
ewt bu kadar kötülemeyin bu oyunu pes 6 çıktığındada aynısı olmuş(o zaman üye diildim daha)ben pes 6 çıktığında pes 5 in grafikleri azcık daha iyiydi demiştim şimdi cd si bile yok evde(arkadaştan almıştım:))neyse pes 2008 te böle oldu ama bu oyunu T.S.C PES 2008 Extreme Patch ve ardından gelecek update lerle oynayınca bakalım o zaman yorumlarınız nasıl olacak
arkadaşlar patch yapılırsa yani patch olması demek ihtiyacın olduğunu gösterir... aşırı pes fanatiğiyim .. sizlerde öylesiniz muhakkak. ama pes 2008 üzülerek söylemeliyim ... rezalet. şu an cd cilerin sattığı pes de eksik dosyalar olduğunu düşünüp mutluluk oyunu oynamak istiyorum. inşallah orjinali şu an piyasada dolaşan 3,8 gb lık oyun olmaz..
pes için hayallerle yaşamaya devam edeceğim.
orninaliğle yüzleşene kadar