Orijinalini görmek için tıklayınız : master lig sorunu %100 çözüm
volkibunak
28-10-2007, 06:58
arkadaşlar bende arkadaştan ögrendim ve denedim oldu oynuyorum çimdi yapmanız gereken
1-oyundaki cv_0 dosyasını kopyala
2-kopyala yaptıktan sonra aynı yere yapıştır
3-kopyacv_0 dosyası olcak
4-onun adını cs yapcaksınız bittii!! bende arıyordum buldum başka siteden arkadaştan ona da burdan teşekkürler
not:oyunu REGULAR seviyede açın TOP PLAYERDE OYNAYINCA OLMUYO GİRDGİNİZ MANAGER DE TOP PLAYER YAPARSINIZ
:26::26::icon_12::icon_12:
starrose
28-10-2007, 11:18
arkadaşlar gerçekten denedim işe yarıyor.arkadaşım yerinde bir konu çok teşekkür ediyorum.Arkadaşımızın deiği gibi o dosyayı kopyalayın aynı yere yapıştır. !
adını cs.img yap iş bitti al sana MASTER LİG !
mithatkn
28-10-2007, 15:38
oyunu nerden regular ypıoz
Erkut123
28-10-2007, 16:23
çok sağol arkadaşım daha bügün aldım girmeynce öldürüyodum kendimi az daha
rapboys-05
28-10-2007, 16:41
cv_0 dosyası nerde yahu ?
volkibunak
28-10-2007, 17:05
cv_0 dosyası nerde yahu ?
oyunu kurdugun yerde img dosyası var orda
ozanozanozan
28-10-2007, 17:13
abicim bn bunun aynısını yptım gene aynı şeyy nası olcakkk
volkibunak
28-10-2007, 17:21
abicim bn bunun aynısını yptım gene aynı şeyy nası olcakkk
yukardakileri yaptımmı yaptın diyelim oyuna ireceksin tamam mı REGULAR seçenegi var girdinmi karşına çıkacak bascaksın ona sonra master lige gircan orda üç seçenek çıması lazım
1seçenek:masterlig adamlarıyla oyunama
2seçenek:normal adamlarla oyunama oyundaki gibi milan kaka var tüm ilk onbirgibi
3:seçenek :takımı yap masterlig adamlarıyla oyunama
master lig de ne sorunu warki?daha oyunu almadığım için bilmiyorum
starrose
28-10-2007, 17:43
master lig yok korsan oyunda onun çözümü...
haydaaa bunun korsanında master lig yoksa pes 2009 da korsan demo gibi olur hiç görmedim daha önce böle bişey
rapboys-05
28-10-2007, 17:59
abicim bn bulamadım bu dosyayı yaww sinir oldum gitti ! oyunu kurduğum yere giriom orda yok! sanki yer yarıldıda yerin dibine girdi !
tugaydogan
02-11-2007, 13:48
çok saol kardeşim
lieebtman
04-11-2007, 07:13
çok tşk ederiz emek ve paylaşımın için ama şuanki master ligle senin dediklerini yaptığımız master lig arasındaki olumlu farklar neler hiç bahsetmemişsin ne için bu değişiklikleri yapmamız gerekiyor bilgi verirmisin sana zahmet??
volkibunak
04-11-2007, 17:45
TEK FARKLARI TARAFTAR SESLERİ GİBİ
Bende olmadı nedense yahu :D
metin_99
07-11-2007, 18:43
abicim bn bulamadım bu dosyayı yaww sinir oldum gitti ! oyunu kurduğum yere giriom orda yok! sanki yer yarıldıda yerin dibine girdi !
buyurn ben sizin için bir resim çektim ama bendeki tak çalıştır olduğu için oyun masaüstüne kayıtlı (arkadaştan oyunun orjinalini alıcam sonra) siz ise C:/Program Files/KONAMI/Pro Evolutıon Soccer 2008/img klasörüne giriceksiniz girdiğiniz zaman resimdeki gibi bi yer açılıcak sonra cv_0.img dosyasını kopyalicaksınız tekrar aynı yere yapıştırıcaksınız ondan sonra adını cs yapıcaksınız işte bu kadar...
[Only Registered Users Can See Links]
ABİ BENİM SORUN FARKLI RÖPÖRTAJ NASI OLUYOR
Evet bende denedim %100 oluyo master lige giremeyenler için bu yöntemi şiddetle tavsiye ediyorum...
ya beyler dediklerinizi yaptım saolun ama olmadı gene yaa lütfen teker teker resimle anlatırmısınız lütfen olmuyo beyler
superserdar
26-11-2007, 13:18
bende de olmadı
yilmaz_1905
26-11-2007, 16:08
arkadaşlar bende arkadaştan ögrendim ve denedim oldu oynuyorum çimdi yapmanız gereken
4-onun adını cs yapcaksınız bittii!! bende arıyordum buldum başka siteden arkadaştan ona da burdan teşekkürler
not:oyunu REGULAR seviyede açın TOP PLAYERDE OYNAYINCA OLMUYO GİRDGİNİZ MANAGER DE TOP PLAYER YAPARSINIZ
:26::26::icon_12::icon_12:
arkadaşlar eğer dosyada img uzantsı varsa cs.img yazmalısınız arkadaşa emeği için teşekkürler ben denedim oldu dediğim gibi yaparsanız sorununuz çözülecektir
oldu kardeşim çok saol yha walla ne kadar dua etsem azdır :)
cv_0 dosyasını kopyalayıp adını cs yaptım oldu çok tşkler volkibunak :D
Hsyn192588
29-11-2007, 15:49
bendede oldu yapamayacak bişi yok..
ugurkavas
29-11-2007, 16:12
beyler traileer lar da falan roportaj wardı nası olcak o
WonDerFulChild
30-11-2007, 18:52
Çok Saol walla cıldırıyordum girmiyo diye saol
gencfb07
01-12-2007, 12:19
adını sade cs yazıyosunuz hep ondan olmuyo cs.img yazıcaksınız bu kadar
prenskadir89
03-12-2007, 17:05
ama müzik gelmiyo..
evet çünkü cv_o dosyasında oyundaki müzikler yok. Müzik gelmesi için dvd'den cs.img dosyasını kopyalamalısınız.
okanerdan
06-12-2007, 18:23
OLMUYOR YARDIM EDİN LÜTFEN
gokhan_gs
09-12-2007, 15:32
very very çok çok saol ben de oldu
prenskadir89
15-12-2007, 16:12
bende de olmadı hemde müzik gitti master ligde 3.maçta oyundan çıkıyor sorunu dogrudüzgün çözen varsa yardım etsin......
kaankaplan
21-12-2007, 17:59
olmuo bu be
kaankaplan
21-12-2007, 18:37
YA SONUÇTA cs_0.img olmıycakmı
kaankaplan
21-12-2007, 18:37
bole yaptım olmadı
kaankaplan
21-12-2007, 18:40
:hang::hang::icon_sorry::icon_sorry::hang::hang::e xcl::excl::hang:RRRR:hang:RRRRRRRRRRR:hang:RRR:han g::hang::hang:R:hang::fbatkidr8:
yaw arkadaşlar bu yapılan işlem ne işe yarıcak ki mesela ben şu anda masterlig yapıorum ama sezon bitene kadar seviyeyi arttıramıorum asıl ona çözüm bulunması gerekior.ve oyunun ortalarındaysan oyunu silip baştan oynamak saçma bence teşekkür ediorum.....???
Burak Tuncer
23-12-2007, 20:05
sorun neydi ki :D valla bende master lig sorunsuz..
aynen ya merak ettim şu master lig sorunu ne?
okanerdan
28-12-2007, 16:25
master league açılmıyor pes 2008 yazıyor baloncuklar çıkıyor ne derlerserlerde yaptım OLMUYOR
kaankaplan
29-12-2007, 10:18
aynen
Gfb_!907
13-01-2008, 00:07
saol
darkblue_1978
16-01-2008, 17:26
çok sğl beni orjin oyun almaktan kurtardın
burakfbb
19-01-2008, 22:03
bende deneyim bare:)
Blue&Typhoon
25-01-2008, 20:27
beyler dosya adı cs_0.img bu şekildemi olucak:)
SAOL OLDU AÇILMIYODU SİMDİ OLDU
Blue&Typhoon
26-01-2008, 11:32
beyler dosyanbın son hali cs.img seklinde olcakmıs çok teşekkü
r ediyorum karde:)
[QUOTE=volkibunak;32760]arkadaşlar bende arkadaştan ögrendim ve denedim oldu oynuyorum çimdi yapmanız gereken
:26::26::icon_12::icon_12:[/QUOT
arkadasım bişey sorcam
ben öncedende yapmıstım bunu işe de yaramıstı.şimdi pes i yeniden yükledim aynısını tekrar yaptım ama bi işe yaramadı yardımcı olursan sevinirm.
yaw arkadaşlar bu yapılan işlem ne işe yarıcak ki mesela ben şu anda masterlig yapıorum ama sezon bitene kadar seviyeyi arttıramıorum asıl ona çözüm bulunması gerekior.ve oyunun ortalarındaysan oyunu silip baştan oynamak saçma bence teşekkür ediorum.....???
sezonun ortasında silmene gerek yok oyuna baslarken master lig menüsünden top player e aayarlarsan sorun yaşamassın!
ya acaba cv_0.img nin oginal haalimi olcak yoksa üzerine yama kurduğumuz cv_0.img de olabilirmi???
arkadaşlar clasic ve gizli futbolcular nasıl transfer ediliyor master ligde girişte gizli futbolcu transferini açtım ama yok transferde gözükmüyorlar
ya bırakın orjinal alın hiiç bir sorun yoqqqq
sadece sipiker yoqqq
okadar
fırat ballı
12-02-2008, 12:16
sagol volkibunak. gerçekten işe yarıyor
herkese tavsiye ederim...
:)
ayktarda
12-03-2008, 15:22
ya arkadas ben master lıge gırebılıyorum ama 3 veya 4. mactan sonra donuyor oyun ne yapmalıyım
bi yardımcı olun bana ne yapmayalıyım
ayktarda
04-06-2008, 10:34
bana hal bı yardımcı olacak cıkmadı
Arkadaşım, senin yapman gereken, oyunun sağlam full bir kopyasından veya orjinalinden yüklemektir.Bundan evvel NO-DVD Fixed crack leri deneyebilirsin.Oyunun sendeki kopyasında belli ki bir sorun var.Master League e girsen bile sonrasında donuyor, bunun normalde olmaması lazım.Başka bir DVD den yükleyeceksin veya internetten bulabilirsen sağlam bir kaynaktan indireceksin.
Tabi denediğin crack ler işe yaramaz ise bundan başka çare yok sanırım.
ufukaydin
24-06-2008, 11:14
sağol kardeş güzel oöldu bizim için öok bekliyodum eskiden...sağol
ben123456789
27-08-2008, 14:01
ya arkadaşlar ben arkadaşın tarif ettiği gibi yaptım gene açılmıyo valla kafayı yiycem yardımcı olursanız sevinirim
cok fazla uye
28-08-2008, 10:56
Ben hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım, ama yine de sağ ol volkibunak...
Çok gereksiz iletiler yazıyorsun..Konunun açıldığı tarihe dikkatini çekerim!
Bu konu nasıl sabitlenmiş anlamak mümkün değil.Bu yöntem kesin çözüm değil.
Tek çözümü, oyunun kurulu olduğu dizinde cs.img dosyasının da bulunması yani oyunun sağlam kopyasını veya orjinalini yükleyeceksiniz.Yoksa öyle dosya adını değiştirip kopyala yapıştır ile olmaz.
darktrain
05-09-2008, 20:11
Tek çözümü, oyunun kurulu olduğu dizinde cs.img dosyasının da bulunması yani oyunun sağlam kopyasını veya orjinalini yükleyeceksiniz.Yoksa öyle dosya adını değiştirip kopyala yapıştır ile olmaz.
İyide bende cs.img var. Ama genede master leage giremiyorum. Çözüm neki?
Başka bir dosya eksikliliği, crack problemi, sendeki oyun kopyasının sorunlu olması gibi durumlar olabilir.Başka bir DVDden Custom olarak yüklemeyi denemelisin.
kardeşim normalde bu tarz tartışmaları sevmem ama bilmeden milllete ahkam kesiyosun denemedin kullanmadın buna eminim. orjinalini al demek tabi en kolayı çözüm üretmek açısından birisi burada mükemmel bi paylaşım yapmış sen gelmişsin baltalıyosun yönetici olman mı sana bu hakkı veriyor?? ben aynı yöntemle master ligi oynuyorum şu an 7. sezondayım herkesin bilgisine.. bu yöntemi kullanmak sadece 1,6 gb daha az dowload yapmak ve daha az zaman kaybı olması demektir sadece bu başka hiç bir farkı yok ;)
Belli bu tür tartışmaları sevmediğin, daha ilk iletinde sen bana cevap yazmışsın mesajımı iyice okuyup anlamadan.
Bu çözüm sende işe yaramış olabilir ama işe yaramadığını söyleyen çok kişi de var, buna ne diyeceksin?
İletimde belirttiğim gibi kesin bir çözüm değil bu.İlk sayfadan itibaren cevapları okursan bu çözümü deneyip sonuç alamayanlar da mevcut.
Beni bilen bilir, birşeyden anlamadan gereksiz iletiler yazmam, boş işlerle uğraşmam.Ahkâm felan kestiğim yok lütfen ama...
Ben diyorum ki orjinalden veya sağlam bir kopyadan yükleme yapın..Bendeki oyun da orjinal değil fakat sağlam, dosyası eksik olmayan bir kopya ve ne master lig, ne save, ne de donma gibi sorunlar yaşamadım.Anlatmak istediğim bu.
Ayrıca ben yönetici değilim.Orada uzun süre önce açılmış bir konuya gereksiz ileti yazan kişiyi uyardım sadece.Paylaşıma birşey dediğim yok.Yetkili olmak elbette bazı hakları sağlıyor fakat bunlar herşeyi bilen bir tavır içerisinde olmak, paylaşımları baltalamak, ahkam kesmek felan değil kesinlikle. :) Yanlış bir düşünceye kapılarak sinirle böyle birşey yazmışsın.