PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : master lig-kamera-kasma sorunları

cocoxe
28-10-2007, 14:46
Beyler oyunun tanıtım resimlerinde röportaj yapan adamlar imza veren futbolcular filan vardı
master ligde hiç böyle bişeyolmuyo antreman kısmı bile yok :excl:
Grafiklerde çok ilginç olmuş fulle getirince ceza sahsı hariç kasmıyo ama lowda ekran katlanır gibi oluyo bulanıklık oluyo falan çok ilginç :confused:
bide pes6 da r1 l1 tuşları ile kamera tv bakış açısı gibi oluyodu yani orta shada sabit kalıyodu kaleyi belli bi açıyla görüyodu 2008 de buda yok galiba haa bide widedan bi önceki kamerayı alınca gol olduğu zamn kamera kaleye geç gidiyo
gol olduğunu seyircilerden anlıyoz walla :(

cexbarow
02-11-2007, 10:55
o senin pcnın kasmasından olabılır bnm 2 pc war biri p4 2.4 işlemcili oburude cift cekirdek ikisinded hiçbi sorunum yok hatta pes 6 dan cok daha hızlı çalışıyo bile diyebilirim ama bence ekran ayarlarını medium da tut en iyi performansı alırsın3d deki kenar bozukluklarınıda ekran kartının kontrol panelinden ayarlayabilir giderebilirsin..

dogi1907
04-11-2007, 21:41
arkadaşım resimler çıkıyor master ligde sağ tarafta.oynarken dikkat et.sadece ps2&ps3teki gibi çok belirgin değiller

cocoxe
06-11-2007, 00:00
Evet resimler çıkıyomuş ben sadece tam ekran gelcek zannediyodum ama antreaman yok sonuçta :gun_bandana:
Kasma olayıda çok ilginç
fulle getirince gayet akıcı sadece ceza sahası biraz kasıyo ama medium low da titreme kasma ne ararsan var
Buda bana göre oyunun iyi stabilize edilmediğinden kaynaklanıyo