Orijinalini görmek için tıklayınız : Spor Bölümü İçin Bazı Öneriler...
Spor Bölümüne Bence biraz daha ilgi gösterilmesi lazım
Futbolda her takımın altına bence Multimedia(videoların resimlerin ayrı tutulması daha iyi olacaktır) ve Taraftar(taraftarların sohbeti düşünceleri yorumları için) Gibi yeni Alt Kategorilerinin Eklenmesini Rica ediyorum benim böyle 2 önerim var tek olduğu halde karışıyor ve üye okumaktan sıkılıyor Multimedia Gibi Bölümler Gelirse Üyenin Daha çok zevk alacağını düşünüyorum ve Bir Çok Kişinin Bana Katılacağını Düşünüyorum
+..
BEŞİKTAŞ bölümüne Mod Olmak İstiyorum...
bende sana katılıyorum arkadaşım
Tamam bu konu ile ilgileneceğim :)
eğer öle mod olunabiliyosa o zaman bende fenerbahçe bölümünün modu olmak isterim ama yoksada sağlık ilgilendiğin için saol emany
eğer öle mod olunabiliyosa o zaman bende fenerbahçe bölümünün modu olmak isterim ama yoksada sağlık ilgilendiğin için saol emany
Olayı nereye çekmek istediğini anlayamadım ama ben bi istek yaptım olumlu veya olumsuz cevap bekliyorum olaya karışmassan sevinirim;)
Blue&Typhoon
09-01-2008, 00:23
Spor Bölümüne Bence biraz daha ilgi gösterilmesi lazım
Futbolda her takımın altına bence Multimedia(videoların resimlerin ayrı tutulması daha iyi olacaktır) ve Taraftar(taraftarların sohbeti düşünceleri yorumları için) Gibi yeni Alt Kategorilerinin Eklenmesini Rica ediyorum benim böyle 2 önerim var tek olduğu halde karışıyor ve üye okumaktan sıkılıyor Multimedia Gibi Bölümler Gelirse Üyenin Daha çok zevk alacağını düşünüyorum ve Bir Çok Kişinin Bana Katılacağını Düşünüyorum
+..
BEŞİKTAŞ bölümüne Mod Olmak İstiyorum...
bende sana katılıyorum arkadaşım
emany buffon arkadasıma katılıorum böylelikle daha kaliteli olabilir spor bölümü bununla ilgilenirsen sevinirm buffon a da teşekkürler pes6emo sen fenerbahçe bölümüne hiçbi katkıda bulunmassan nasıl mod olmak istiyorum diyosunki?
Galatasaray 'a da ben talip olmak isterim ama Metin99 u tavsiye ederim o benden daha iyi ilgilenir diye düşünüyorum...
deniz_carlos
09-01-2008, 15:35
Galatasaray 'a da ben talip olmak isterim ama Metin99 u tavsiye ederim o benden daha iyi ilgilenir diye düşünüyorum...
haklısın metin_99 gs manyağı.msnde bile tartıştık takımlarımız yüzünden:)ama sonucu mutlu son ve barış!!:)
deniz_carlos
15-01-2008, 22:59
belli ki konuya sıcak bakılmadı..ama böyle bişey olursa çok iyi olur...neyse,hadi hayırlısı...
spor bölümünde fenerbahçe'nin altında anelka,galatasaray'ın altında necati,beşiktaş'ın altında ise kleberson sergen ve gökhan var ama bunların hepsi takımlarından ayrılmış isimler.bence onları düzeltebilirseniz iyi olur.
Blue&Typhoon
28-01-2008, 17:30
onu ben önermiştim zaten:)
[Only Registered Users Can See Links]
bilmiyorum görmemişim onu.neyse bi de buraya yazalım sorun olmaz ne de olsa değişmemiş belki bu kez değişir.
bilmiyorum görmemişim onu.neyse bi de buraya yazalım sorun olmaz ne de olsa değişmemiş belki bu kez değişir.
güzel düşünce Sarp ...
:):):)
neye güldün anlamadım :D
Hep destek tam destek...
desteklenecek bir öneri :)
onu ben önermiştim zaten:)
[Only Registered Users Can See Links]
desteklenecek bir öneri :)
Bence de...:)