Orijinalini görmek için tıklayınız : Pes 2008 Hakemi Aldatma..
starrose
29-10-2007, 07:31
Arkadaşlar pes 2008 oynarken kendimi yere bıraktım mücadelelerde ama hakem hiçbirini yemedi...
Bu hakem hiç yemeyecekmi yoksa kandığı zamanda olacak mı ?
Eğer hiç kanmayacaksa kendini yere atmanın bence hiçbir manası yok.Kendini yere atıp lehine karar alan var mı ?
Yorumlarınızı bekliyorum....
laquinta
29-10-2007, 07:36
kendini hangi tuşlarla nasıl yere bırakıyorsun arkadaşım ben çözemedim de anlatabilirmisin :)?
evet bende cözemedim bi tuslari söylesen
Ko8e_Bryant
29-10-2007, 08:55
L1+R1+L2 aynı anda basarsanız...
BlackCat(v-i-p)
29-10-2007, 09:08
Kendini yere atma bence sadece bir renk olsun diye yapılmış bir durum...şuana kadar tüm dünyada ki oyuncular arasında hakemi aldatan olmadı bildiğim kadarıyla
YuSSuF666
29-10-2007, 09:25
Bilmiyorum çok mu şanslıyım ama bn aldattım rakibe karşı koştum yan yana geldiğimiz an kendimi attım we hoca faul werdi :D
laquinta
29-10-2007, 09:50
bazı klavyelerde 3 tuşa aynı anda basılmıyor... o halde pes teki bazı özel hareketleri yapamıcaz mı?
evet bi arkadaş söyleyebilir mi pc de nasıl atıldığını
starrose
29-10-2007, 10:47
arkadaşlar ben joyistik ile oynuyorum..
Joyistik karşıtı baktım sizler için..
Z , C , Q tuşlarına aynı anda basarsanız olacaktır. YusSuf666 inşallah dediğin doğrudur ..
en iyisi Joyistik tabiki onunla oyun oyananiyo bırakın klavyeyi arkadaşalar vereceğiniz 20 ytl kadar bi joyistik en kötüsü oda işnizi görür
burakkab
29-10-2007, 11:17
ben iki kere aldatmayı başardım ancak aldanmadıkları yüzünden maçı 8 kişi tamamladım. :-)
ben bugüne kadar yaklaşık 10 kere yedirdim ama en az 15 tane sarı kart gördüm
ben bi türlü deneyemedim ya off klavyeden dııt dııt dııt dııt diye ses geliyo basamıyom
lewi_wills
29-10-2007, 19:19
Şu orjınal çıksada bizde denesek
bende yaptım ama hakemi aldatmaya yonelik hareketten sarı kart gordum :D
valla ben bir kere basardim hakemi aldatmaya oda ceza sahasindaydi hakem bana penalti verdi:)..ama tabiki 10-20 kerede yemedi hakem bey
arkadaslar ben deniyorum deniyorum olmuyo,,bende PS2 var bide oyun almanca.bi türlü adam kendini yere atmiyo,birde barajdaki adamalarida cogaltamiyom,,
bi yardimci olsaniz sevinirim
The_Rock
17-11-2007, 17:56
atmıyo kendini ps2 de yardımcı olun
attack64
18-11-2007, 17:56
Ben aldattim ve Penalti kazandim. Cok zor oluyor, dogru zamanda, dogru yerde tokatlayacaksin :)
PS2'de kendini atma, barajdaki adam sayısını değiştirme ve kornerlerde defansı ileri götürme ayrıca çalımlar, yan top sürmeler ve bir çok şey YOK, bilginiz olsun... PS2'deki PES 2008 sadece ama SADECE PES 6'nın edit/update edilmiş halidir. Konaminin Sony'e attığı en büyük kazıktır :) Ayrıca PS3ê de kazık yapmışlar en kalınından. GERÇEK PES 2008'i oynamak istiyorsanız ya PC'de ya da X-Box 360'da oynayın, benden demesi ;)
abi kendini yere atma hangi tuş klawyede söleyinde bisde yapalım şimdiden tşekkürler
z-c-o tuslarıyla kendini yere atıo arkadasım kolay gelsin
dogi1907
18-11-2007, 21:57
hakemi aldattığını söyleyen arkadaşlar lütfen video koyarmısınız
Ben de iki defa başardım hakemi aldatmayı... Bir tanesi ceza alanı önünde yaklaşık 20-22 metre civarı bir frikik diğeri ise korner çizgisine yakın bir yerde ancak başarabildiğim 2 adet sarı kart yediğim 20+...
pronever
21-11-2007, 22:06
Evet bende aldattım daha önce 3-4 defa 2 si penaltı oldu rakip arkadan formaya asılmaya çalışıyordu 2. rakipte geldi yanıma omzu yasladı ve ben kendimi bıraktım hakem hemen verdi :) çok zor yiyor tam zamanlama gerek. Birde kendi ceza sahamda atarsam kendimi vermiyor faul :) kaleciyle denemek istemiştim de belki karşı takıma kart verir diye :D nitekim golü yedik kaleciyle attım kendimi yere ama faul bile çalmayınca rakip boş kaleye yuvarladı topu :)
kralmchalen
21-11-2007, 22:15
arkadaşlar yerinde tuşlara basarsanız hakemi aldatabilirsiniz ben 1 kez aldattım o da penaltı oldu
arkadaslar bende rakıp takımoyuncusu ceza sahası ıcınde kendını yere attı ve hakem o oyuncuya aldatmaya yonelık oldugundan dolayı sarı kart verdı :)
duman6kelimeler
22-11-2007, 10:28
bence oldukça güzel bir eklenti olmuş pes adına:))
bendede bilgsyra karşı oynarken blgsyr attı kendni yere ama yediremedi:D
pes2008i değerlendirdiğimiz yere de bir kaç şey yazacağm...ama bu konu hakkında ki fikrim olumlu...oyuna bir eklenti 'BİR GERÇEKLİK PAYI' daha gelmiş:)
ben yapamadım hareketi çünkü klavyeden oynuyorum tuşlara basınca dıt dıt dıt dıt diye ses geliyo ama gamepad alınca deniycem bende bi kere miguel kendini yere bırakmıştı dedim penaltı kesin yerim golü ama hakem gelip miguel e sarı kart çıkarınca şaşırdım çok güzel bi olay
arkadaşalar oyunu çzdükçe daha zevkli oluyo pes e devam..
metin_99
22-11-2007, 18:41
ben joistik le oynamayı sevmiom klavyeye alıştım arkadaşımın PS de oynarken çok kötü oynuyom 3-0 4-0 yeniliom PC de oynarken en az 5-0 yeniom :D
ben sadece bi defa yedirebildim hakeme oda penalti oldu...diger denemelerde sonuc alamadim ve sari kart gördüm :-)
oyunda kendini yere atmada sadece bir kere başarılı olabildim onda da hakem penaltı verdi.... Klavye de Q,E,Z tuslarına aynı anda basarsanız kendinizi yere atarsınız...
starrose
02-12-2007, 10:41
evet başardım 2 oyuncu arasında ceza sahası içi hakemim benim penaltı verdi :D
pesmanyağıfb
04-01-2008, 11:48
ya bn z,c,q ya bastım olmadı
bende altdadtım ort sahayı yakın omusuomuzaydım attım kendımı yere faul verdı
Mad_Dragon
29-09-2008, 21:57
Bir kere Master League'de hakeme yedirmeyi başarmıştım. :)
thepunisher320
06-10-2008, 22:58
beyler genelde yardımcı hakem ve orta hakeme uzak mesafede atlayınca veriliyor.Ama sçma bi pozisyonda diil tabi ikili mücadelede falan ben çok yedirdim hakeme :)