Orijinalini görmek için tıklayınız : 1024,600 ekran çözünürlüğü pes2008 için
pes fanatiği arkadaşlarım..
çok acil 1024,600 çözünürlüğü olan settings ayarı lazım... bilgisayarım medium u zor kaldırıyor. bilgisayarım için en iyi ayar bu ... varsa elinizde yollar mısınız...:hang:
tolga_reis
01-11-2007, 14:11
ag ben orayabile giremiyom ki
settings ten ayarla ulaşabilirsiniz ancak oyunda olmayan ayarlar yamalarla falan ekleniyor bildiğim kadarıyla
ayalarla yamalarla düzeleceğini sanmıyorum ben ...buldum iyi pc oynurum...:)
yama yapan ya da yurt dışı farklı oyun sitelerini takip eden arkadaşlara sesleniyorum.
yok mu benim derdimin bir çaresi
benim bilgisayar başkalarının ki gibi her türlü setting çözünürlüğünde geniş ekran olmuyor
şimdiye kadar verilen settingslerde 1024,600 çözünürlük
tekrar yazayım 1024,600 çözünürlüğü barındıran çözünürlük yaması var mı
günde en az 20 kere siteye giriyorum
bir cevap alamadım. arkadaşlardan ricam oyunun orjinalini almayı düşünüyorum yalnız geniş ekran oynayamadıktan sonra bir anlamı yok ...olan varsa burdan bana ulaşabilir
ben sennle ilgilenicem ama çok flood yapmişn kardeşim benim çözünürlük yamalarına baktınmı bakim olmadıysa başka bişeler araştırcam sana bide sen low damı oynuyosun onu söyle..
arkadaşım kartala bu tip yamalar yayınlamıştı onlara bak eğer orda yoksa kartala ile irtibata geç o sana yardımcı olabilir yada başka birine de sorabilirsin
kartala ile irtibata geç demiştim ya ordaki kartala işte yetkili ''kartala''
[Only Registered Users Can See Links] dedeiğin yama yok ne yazıkki ama verdiğim linkteki yamalrıda bi dene istersen
k1myasal
29-11-2007, 08:58
indiriyorum inş ise yarar