Orijinalini görmek için tıklayınız : pes 2008 de nasıl transfer yapılıyor
abdullah777
30-10-2007, 20:13
mehaba arkadaşlar pes 2008 te ilk defa master lig oynamaya başladım ama arda ve semihi transfer etmek istiyorum ama bir türlü başaramıyorum nasıl transgfer edicem
listeye ekledim sonrasında işlem yapamıyorum
semihsütcü
31-10-2007, 19:52
transfer döneminin gelmesini beklemen lazım eger master lig yapıyorsan zaten orda negitations week gelıo böle uzun bi aralık o dönemde transfer teklifi yollaman lazım 1 hafta geçtikten sonra cwp geliyor
bana geldi gzöük tü fakat kadromda o oyuncu yok
demekki kabul etmedi sözleşmeni daha iyi bi teklif bekliyo
metin_99
04-11-2007, 21:36
master lig oynuyosanız ve ii bi oyuncu transfer etmek istiyosanız elinizi cebinize atıcaksınız yani "pamuk eller ceplere":D ben bi keresinde PES 6 da master lig yaparken oyunumu save lemiştim r.carlos a teklif yapıyorum gelmiyo bende save dosyamı bi daha açıp bi hafta geriye gidiyorum yine en sonunda bütün paramı verdim adam halaa gelmedi yhaa inanamadım dorusu bende bi hafta geriye gittim r.carlos danda vazgeçtim...
dogi1907
04-11-2007, 21:40
eğer master lig popülerliğiniz yüksek değilse oyuncu gelmez bunu unutmayın.o yüzden maçlarınızı kazanmaya bakın.çünkü puan kaybettikçe popülerlik azalıyor;)
transfer çok basitde popülerliğin ve paran olması lazım
Master lig de 3 sene ustuste butun kupaları aldım ve hala butun parayı vermeme ragmen unlu adamlar gelmiyor. Neden acaba
fox_burak134
24-01-2008, 06:03
ARKADAŞLAR EN YÜKSEK POPÜLERLİK HANGİ HARF
Master lig de 3 sene ustuste butun kupaları aldım ve hala butun parayı vermeme ragmen unlu adamlar gelmiyor. Neden acaba
Sorunda bu önceki pes serilerinden çok farklı bir sistem var nedir bu transfer yok büyük takımlardan futbolcu alınmıyor.
ARKADAŞLAR EN YÜKSEK POPÜLERLİK HANGİ HARF
s kardeş